Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în 2016, iar cu timpul și-au rezolvat și problemele care existau în comunicarea lor. Ambii s-au recăsătorit și au noi familii. Solista și afaceristul au împreună doi copii minunați, așa că au avut cele mai importante motive din lume să facă pace și să se înțeleagă.

Fiul Cristinei Spătar, „cel mai sensibil și cuminte băiat”

Albert, fiul Cristinei Spătar și al lui Alin Ionescu, a împlinit 14 ani pe 13 octombrie, iar sora lui, Aida, a împlinit 11 ani pe 10 aprilie. Cristina Spătar a publicat pe Instagram și pe Facebook imagini superbe cu ambii copii, alături de un mesaj emoționant. „Azi e despre tine, puiul meu….cel mai sensibil și cuminte băiat. Nici nu știu când au trecut 14 ani. LA MULȚI ANI, îngerașul meu, să fii sănătos și fericit alături de surioara ta! Te iubesc infiniiiiiiiiit!!!!!! Nimic pe lumea asta nu se compara cu voi! Voi sunteți pt mine TOT!”, a scris artista.

Cei doi copii ai Cristinei se înțeleg perfect și cu noul soț al mamei lor, afaceristul vâlcean Vicențiu Mocanu, care și el are un fiu dintr-o relație anterioară. S-au apropiat repede și în consideră ca un tată.

Cristina Spătar și noul soț, alături de copiii solisteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Copiii Cristinei Spătar se înțeleg perfect cu soțul mamei lor

Și în viața personală a Cristinei Spătar a ieșit soarele. La 51 de ani, cu doi copii și cu un divorț scandalos la activ, Cristina Spătar a început o nouă viață în decembrie anul trecut. Pe 10 decembrie 2022, Cristina Spătar s-a măritat cu Vincențiu Mocanu, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, în Dubai. Cununia civilă a avut loc în București, la Primăria Sectorului 1. Cei doi s-au cununat religios și au făcut o nuntă fastuoasă pe 24 iunie, anul acesta.

Soțul ei o tratează ca pe o regină și a copleșit-o cu daruri scumpe și exclusiviste. De Ziua Îndrăgostiților, Cristina a primit o limuzină Maybach, iar de ziua ei, un cadou evaluat la 2 milioane de euro: un bloc cu 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, în Crevedia, în județul Dâmbovița.

„De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, declarat solista, pentru Click!

Citește și: Cristina Spătar, toate pozele de la nunta „regală”: rochia de mireasă, tortul imens, cu 7 etaje, decorul, invitații și petrecerea

Citește și: Ce afaceri are soțul Cristinei Spătar. Totul despre nunta grandioasă de la Râmnicu Vâlcea: rochie de mireasă de 10 kg, 3000 de cale, 9000 de hortensii