Libertatea pentru femei: Vladimir, ce valențe ai încercat să-i oferi personajului tău din ”Clanul”? Spuneai la un moment dat că te-a intimidat puțin partitura?

Vladimir Drăghia: Am încercat să-l fac cât mai firesc, cât mai natural. După ce reusești să-l înțelegi, să-l faci credibil, abia apoi treci la valențe. Încă mă străduiesc să-l fac credibil.

Vladimir Drăghia, despre rolul din „Clanul”

Cât de mult îți lipseau platourile de filmare, de televiziune?

Le-am dus lipsa. Nu mai filmasem de 8-9 ani și mi-am dat seama cât mi-a lipsit atmosfera filmărilor abia când m-am întâlnit din nou cu ea. A fost interesant să observ și diferențele între atunci și acum, multe dintre ele chiar mari. Acum, aici, la Clanul, se filmează complet diferit. Se stă mult pe fiecare secvență, se filmează din toate unghiurile, perspectivele, până iese exact ce trebuie, iar rezultatul chiar se vede.

Cam cât de mult te încarcă această provocare nouă?

Nu foarte mult. Am noroc și mi-a căzut un rol exact cât pot duce. Implicarea în proiect este suficient de mare cât să învăț o grămadă de lucruri, să cunosc foarte mulți oameni extraordinari, și suficient de mică pentru a nu îmi da viața de familie și celelalte proiecte peste cap. Este exact ce aveam nevoie, fără să știu că aveam nevoie.

Ce ai descoperit la tine odată cu noul rol din ”Clanul”?

Că încă pot și încă-mi place.

vladimir-draghia-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Noutățile au venit ca un val în viața ta în ultimul timp… Nu numai profesionale, ci personale, ai devenit tată pentru a doua oară. Felicitări! Cum e viața în patru?

Abia acum învăț cum e viața în patru. Nu am avut timp să mă dezmeticesc. Apariția Novei m-a apropiat și mai mult de Zora, ceea ce e foarte important pentru mine, deci până acum toate bune.

Ești tată de fete, ce îți spune lumea cel mai des?

Că seamănă cu Alice.

Te-ai văzut dintotdeauna tată, ți-ai dorit dintotdeauna copii, o familie extinsă?

Nu m-am văzut nicicum. Am lăsat lucrurile să mi se întâmple și le-am luat pe rând, așa cum au venit. Încă fac asta și mi-e bine. Recomand.

Care a fost primul lucru pe care i l-ai spus lui Alice imediat după nașterea celei de-a doua fiice?

Că seamănă cu ea…

Ce ați păstrat din rutina voastră, tu și cu Alice, de dinainte să deveniți părinți, la ce nu ați renunțat odată ce au apărut copiii?

Am avut atât de puțin timp singuri, doar noi doi, încât nu mai țin minte nimic din viața aia. Cred că suntem exact ca atunci, doar că într-un apartament mai mare și cu mocofanele astea gravitând pe lângă noi.

Ce lipsește din viata voastră acum?

O motocicletă. A, din a noastră? Toată lumea zice că un băiețel. Eu zic că suntem bine așa cum suntem.

Ce ai vrea să preiei în viața reală de la personajul tău?

Relaxarea,”miserupismul”.

NU POT TRĂI FĂRĂ… apă, mâncare, dragoste, acoperiș.

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut. Fetița are un nume extrem de rar. Poză adorabilă din maternitate

Citește și: Vladimir Drăghia, declarație superbă de dragoste pentru soția lui! Actorul și Alice Cavaleru au împlinit 7 ani de relație