Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Theodora Maria Diaconu, pe numele său real, a lămurit motivul pentru care s-a apucat de cântat manele. Artista recunoaște că e unul dintre genurile muzicale care a transmis întotdeauna o stare de bine, chiar dacă mulți nu-și asumă că ascultă manele.

„A fost un gen muzical preferat în masă. La noi, în România, a prins mereu, nu știu dacă manelele au avut o perioadă în care ‘să cadă’. Au fost tot timpul, însă au fost și oameni care nu și-au asumat, în număr atât de mare, că ascultă. Nici eu nu am crescut cu manele, ba dimpotrivă, tata a avut și un pic de tentă rasistă înainte ca soră-mea să se mărite cu un țigan, după care i s-a schimbat total percepția. Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”, a povestit cântăreața la podcast. 

Cum a ajuns să fie cunoscută Theo Rose 

Artista cântă de la vârsta de patru ani, dar s-a lansat oficial în muzică la 15 ani, scrie Viva.ro. Theo Rose nu se ferește să spună, de multe ori, în spațiul public că suferă de anxietate. Fanii au apreciat-o și mai mult după ce a participat la concursul Bravo, ai stil! Celebrities, unde a câștigat locul doi. 

Simt că am 35-36 de ani. Am tras tare până acum. Mi se pare că gândesc altfel pentru vârsta mea. Am ratat multe etape din astea ale tinereții când trebuie să te distrezi într-un fel sau să gândești puțin diferit. Am luat în serios muzica de prea mică, a mai explicat artista la podcastul lui Gojira.  

După emisiunea de fashion, Theo Rose a luat drumul televiziunii, apărând în diverse emisiuni, printre care „KidSing”, „Vorbește lumea”, „Te cunosc de undeva”. De-a lungul timpului, Theo Rose a colaborat cu artiști cunoscuți, printre care DJ Project, Whats Up, Florin Salam sau Jador.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube