Anul trecut, de 1 Mai, România se afla în stare de alertă, în contextul pandemiei de coronavirus, însă în 2022 Covid-19 pare doar o amintire urâtă. Cel puțin asta au demonstrat cei peste 30.000 de români care au ales să se distreze pe Litoral în weekendul care tocmai s-a încheiat. Dezlănțuiți, după mai bine de doi ani de restricții, petrecăreții și-au pregătit ținute de club, accesorii exclusiviste și carduri pline. Asta dacă vorbim despre clienții cluburilor de fițe din Mamaia, căci la Vama Veche încă mai găsești locuri unde se dansează pe nisip, în bocanci sau teniși, cu câte o bere în mână.

Vedetele nu au făcut excepție și s-au afișat în cluburile de la mare cu ținute care le-ar face invidioase și pe cele mai aprige fashioniste. S-au distrat, au dansat și, evident, au publicat pe rețelele sociale imagini de la locul faptei. “Libertatea pentru femei“ a făcut o selecție a celor mai îndrăznețe apariții, iar lista e deschisă de Alexia Eram, fiica Andreei Esca, celebra știristă de la PRO TV.

alexia-eramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Alexia Eram, pantaloni cu tăieturi îndrăznețe. Cât a costat ținuta

Alexia Eram (21 de ani) adoră dansul, cluburile și lumea mondenă, cu toate beneficiile ei. Fiica Andreei Esca are venituri importante ca influencer, iar contractele de imagine o poartă prin cele mai exclusiviste locuri din Europa și nu numai. De 1 Mai, iubita lui Mario Fresh s-a distrat la Loft Mamaia, iar ținuta aleasă a fost inedită, cu tăieturi îndrăznețe, dar nu inaccesibilă. Potrivit prețurilor afișate în magazinul online al brandului respectiv, topul purtat de Alexia costă 320 de lei, iar pantalonii, 420 lei, deci în total, 740 lei.

Alexia Eram și ținuta de 1 Mai, care a costat 740 de lei

Anna Lesko, decolteu amețitor și blană roz

anna-lesko-tinuta-club-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 9 / 10

Anna Lesko (43 de ani) s-a distrat la Nuba, în Mamaia, cu câteva prietene, căci nu are încă o relație amoroasă oficială, anunțată și asumată. Solista, recunoscută pentru stilul vestimentar atipic, care parcă i se potrivește doar ei, a purtat o rochie decoltată, verde-neon, cu tot felul de despicături în zona bustului, peste care a aruncat, nonșalant, o capă din blană de culoare roz. Pentru plimbările de peste zi, Anna Lesko a optat tot pentru o ținută colorată, pe care a accesorizat-o cu ochelari potocalii, geantă cu buline și cizme până sub genunchi.

Alina Ceușan și sora ei s-au distrat la festivalul “Beach, Please”

Alina Ceușan, alături de sora ei, Carla (stânga), la Costinești

Alina Ceușan, influencer urmărit de aproape un milion de oameni pe Instagram, s-a distrat la Costinești, la prima ediție a Festivalul “Beach, Please!”. Fosta concurentă de la “Asia Express”, show-ul de aventură de la Antena 1, s-a fotografiat alături de sora ei, Carla Ceușan, ambele fiind îmbrăcate în culori neon, potrivite pentru un festival de muzică.

Ruxi, câștigătoarea de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, cămașă transparentă


Roxana Erdei a pozat pe Litoral ca pentru revistele de modă

Roxana Erdei, câștigătoarea sezonului 7 “Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, nu s-a dezmințit și a arătat că stilul nu are limite pentru ea. Ruxi Opulență, așa cum este cunoscută în mediul online, s-a afișat la mare într-o cămașă din dantelă, la care a ales să nu poarte sutien, dar peste care a purtat un palton roșu, cu franjuri. În picioare, Ruxi a avut sandale Valentino Rockstud, de 700 de euro.

Citește și: Brigitte Macron recunoaște că „abia aștepta” să-l vadă la școală pe elevul său, Emmanuel Macron , pe când acesta avea doar 16 ani: „Părea o nebunie”

xProblemele de sănătate ale lui Ozzy Osbourne nu s-au rezolvat încă. „Mai mai are o operație de făcut și apoi vrea să se întoarcă acasă”, dezvăluie soția sa

Vezi şi cât costă o călătorie cu Trenurile Soarelui și ce stații are!