Bebe Cotimanis iubește din tot sufletul și se vede! El și iubita lui parcă sunt doi adolescenți împreună: îndrăgostiți și amuzanți, o plăcere să-i privești.

Recent cei doi au postat un clip amuzant realizat împreună, în care pozează amândoi, în oglindă cu două personaje de desene animate. Clipul, unul candid și amuzant, este însoțit și de un mesaj simplu, dar superb: ”Acum 7 ani ne-am cunoscut. De 7 ani, viața a prins culoare! Te iubesc 🥹❤️”.

Cum s-au cunoscut Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru

Cei doi actori s-au cunoscut pe scena teatrului Alexandru Davila, când se pregăteau de un spectacol. Actorul, deși era căsătorit, s-a îndrăgostit la prima vedere de frumoasa Iulia.

„Respiram mai greu când o vedeam, dar ea m-a ținut la distanță la început și asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”, spunea în urmă cu ceva vreme Bebe Cotimanis în emisiunea „Vorbește Lumea”.

În acea vreme Bebe Cotimanis era însurat cu make-up artsita Florina Mărcuță, alături de care a avut o căsnicie de 17 ani, din care s-a născut fiul lor, Matei. Iată, totuși, că soarta a avut alte planuri cu actorul.

El și Iulia sunt de părere că sunt predestinați unul altuia.

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la «Romeo și Julieta» și ne-am văzut și asta a fost.

Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început. Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi (n.r. părinții lor sunt decedați). Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere”, a declarat iubita lui în cadrul aceleași emisiuni.

actorul-are-68-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Bebe Cotimanis locuiește cu Iulia Dumitru de când a divorțat

În 2018 Bebe Cotimanis a divorțat de Florina și s-a mutat alături de Iulia într-o comună de lângă Pitești, unde și-au deschis și o școală de actorie pentru copii. Acum cei doi împart totul, viața de familie, afacerea, scena și sunt mai fericiți ca niciodată.

Bebe Cotimanis povestește cum a ajuns să-și înșele soția și să formeze un cuplu cu o colegă de breaslă

Mai mult, se pare că și copiii lor se înțeleg bine. Iulia este mama actriței Ada Dumitru, care a participat la Survivor. Tânăra se înțelege foarte bine cu fiica lui Bebe Cotimanis, Adela, din prima sa căsnicie. Cele două apar des în postările de pe rețelele de socializare.

Ce băiat frumos are Bebe Cotimanis. Nu doar îi seamănă, ci îi calcă și pe urme. E pasionat de actorie

Cât despre conexiunea cu Iulia, actorul a mai spus că nu a mai trăit niciodată o asemenea iubire.

„Ne completam și ne-am regăsit atât de profund și de puternic, încât parcă intram unul în altul, energetic. Eu n-am mai simțit-o niciodată, să intrăm unul în altul, să ne contopim sufletește”, a mai spus Bebe Cotimanis la Pro TV.

Vezi și Există viață după divorț. Fosta soție a lui Bebe Cotimanis s-a înscris la facultate! Ce alegere neobișnuită a făcut

Citește și:

Au divorțat, dar niciodată nu s-au despărțit. Carmen Tănase, despre trecutul cu Victor Parhon: ”Am însemnat niște hârtii și am plecat de gât”

4 ani de la moartea lui Leo Iorga. Au făcut pace femeile din viața lui? „Acum amândouă trebuie doar să ne rugăm pentru sufletul lui”