În fiecare an, de ziua ei, Cristina Șișcanu este tratată ca o prințesă de toată familia. De fiecare dată, Mădălin Ionescu (53 de ani) a încercat să o surprindă și să o răsfețe cu tot felul de daruri, iar anul acesta nu a făcut excepție. După o vacanță pe ruta Viena-Budapesta, Cristina și Mădălin au ajuns în punctul culminant, și anume momentul în care sărbătorita trebuia să deschidă cadourile.

Pentru început, Cristina s-a bucurat de cei 39 de trandafiri albi pe care i-a găsit în camera de hotel din Budapesta. „Florile albe sunt preferatele mele și de fiecare dată îmi iei flori albe”, i-a spus ea lui Mădălin.

„Să vedem dacă am învățat ceva de la tine, dacă îți cunosc gusturile”, i-a spus Mădălin în timp ce Cristina se pregătea să deschidă primul cadou, cutia de la Prada. „Ai bonul?”, l-a întrebat ea. „Bineînțeles că am bonul, dar asta înseamnă să ne întoarcem la Viena”, a fost replica lui Mădălin.

cristina-siscanu-zi-de-nastere-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În prima cutie pe care a deschis-o, Cristina a găsit o pereche de pantofi Prada, aurii, cu toc de 11 centimetri, pe care i-am găsit și noi în magazinele online cu produse de lux, la prețul de 1032 de euro. Se pae însă că la Viena au fost reduceri, iar Mădălin a profitat de ele. 550 de euro l-au costat pantofii aurii, după cum se poate vedea pe talpă, în filmulețul pe care l-au realizat cei doi.

Prețul pantofilor s-a văzut pe eticheta de pe talpă. Foto: Captură Instagram

Au avut ceva emoții cu numărul, Cristina purtând 37,5, iar aceștia fiind 37, dar după ce i-a probat, sărbătorita s-a convins că îi vin ca turnați. „Baby, daaaa, îmi plac foarte mult, îmi vin, sunt superbi”, i-a spus lui Mădălin, care aștepta verdictul. În luna mai, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit 13 ani de relație. Ei au împreună o fiică, pe Petra (6 ani), dar Cristina a fost și este mamă bună și pentru copiii lui Mădălin din căsnicia cu Mihaela Coșerariu, Filip și Ștefania.

Citește și: Cristina Șișcanu: „Știți ce? Nouă nu ne este rușine cu Filip. E copilul nostru ca și ceilalți!”. Ce s-a întâmplat în vacanța de la mare

Citește și: Cum își gestionează banii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Ceva nu prea este în regulă dacă…” Instantanee de vis din vacanța cu Filip și Petra

Citește și: Ce mamă bună e Cristina Șișcanu pentru copiii lui Mădălin Ionescu! Filip e dependent de ajutorul ei. Imaginile care au cucerit Internetul