Prin postările lor, părinții lui Tudor vor să arate importanța curățării tenului în adolescență și preadolescență. Însă de aici și până la o serie de discuții controversate nu a mai fost decât un pas, ei fiind acuzați că-și scot copilul în față pentru a ajuta la vinderea unor produse.

Deși mulți părinți de adolescenți sunt de acord că tenul trebuie îngrijit, mai cu seamă dacă se confruntă cu probleme adolescentine, dsunt însă destui și cei care îi ceartă pe cei doi, afirmând că ”de asta o iau razna când sunt mai mari”. Alții sunt de părere că doar fetele ar trebui să urmeze acești pași, că băieții nu au nevoie de așa ceva.

„În preadolescență și adolescență este bine să ne curățăm tenul în fiecare seară, astfel încât să nu apară coșulețele, punctele negre. Și chiar dacă apar, să nu se oxideze și să nu se înnegrească.

Știți foarte bine că punctele albe devin negre atunci când nu sunt curățate la timp, și atunci când igiena nu este cea perfectă”, a explicat Oana Turcu, în cadrul clipului video postat pe Facebook, o postare asemănătoare având și jurnalistul Cristi Brancu.

„Aveți copii sau nepoței ? Iată ce trebuie să facă zilnic pentru a evita apariția punctelor albe, negre și coșulețelor!

Urmăriți cu atenție cei 3 pași pentru a preveni și trata cu dermatocosmeticele naturale Ardes recomandate de medicul dermatolog pentru Pre/Adolescență :

1. lapte propolis

2. loțiune propolis

3. mască curățare.”, este descrierea postată la clip de către Oana Turcu.

Multe persoane s-au isterizat după vizionarea videoclipului, considerând că a „prostit” copilul, și că prin faptul că îl învață cum să aibă grijă de el, îi poate influența într-un fel comportamentul când va deveni adult.

„Cum poți să faci așa ceva cu un băiețel? Doamne ferește! De-asta o iau razna când sunt mai mari.”; „Igienă nu înseamnă să te dai tu, un băiat, pe față cu creme. O parte feminină, da”, au fost doar o parte din comentariile răutăcioase.

”Ce nu face omul pentru bani, își bagă și copiii la înaintare… banul să iasă”, îi scrie cineva și lui Cristi Brancu.

”Cam mic pentru astfel de probleme!”, comentează altcineva, căruia Cristi Brancu chiar a ținut să-i răspundă: ”gresiti. Oana are mii de mesaje de la mămici care spun ca la 13-14 ani copiii sunt năpăditi de acnee severa. Dacă nu știți, nu vorbiți”.

casatoriti-din-2008SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Replica Oanei Turcu

Și Oana Turcu a ținut să dea replica online celor care o critică, afirmând că Tudor are rețetă de la medic și că tratamentul nu e ”după ureche”.

„Medicii recomandă curățarea tenului cu propolis, și apoi crema tratament cu propolis pentru punte negre, albe si coșuri. Vreți să vedeți rețeta de la medic? Doamne!”, a răbufnit Oana Turcu.

Una caldă, una rece

Dacă de data aceasta internauții i-au pus la zid pe cei doi, zilele trecute au avut doar cuvinte de bine la adresa lor. Oana Turcu și-a sărbătorit ziua de naștere, 49 de ani, prilej cu care urările au curs.

”Azi este ziua ei. Astăzi este ziua care mi-a adus ziua in care a venit in viața mea și nimeni, niciodata nu a fost mai iubit pe lumea asta ca mine. Și nimeni, niciodata nu este și va fi iubita mai mult ca ea.

La mulți ani, @oana_turcu . Ești îngerul nostru”, a scris atunci Cristi Brancu pe rețelele de socializare.

Oana Turcu și Cristi Brancu s-au căsătorit în anul 2008, la mai puțin de un an după ce s-au cunoscut.

Vezi și „Ne spunem Te iubesc în fiecare zi”. Cristi Brancu și Oana Turcu sărbătoresc dragostea în stil mare! De fapt, cum s-au cunoscut cei doi?

Citește și:

Adda, în culmea fericirii! Cântăreața a terminat tratamentul pentru boala Lyme! Ce i-au spus medicii: ”Plâng ca un copil!”

Alina Pușcaș, totul despre nuntă, după 10 ani de relație și 3 copii! Cum va arăta rochia de mireasă a vedetei și când va avea loc marele eveniment