Vestea cea bună a fost dată, în online, de toți cei care au participat, sâmbătă, la cununia compozitorului Mihai Alexandru cu iubita lui, Alina Miola. Nico, Luminița Anghel, Marcel Pavel, Alina Sorescu, cu toții au publicat imagini și urări pentru Mihai și Alina.

După două căsnicii eșuate, Mihai Alexandru (57 de ani) pornește acum într-o etapă alături de femeia frumoasă, discretă și mult mai tânără, alături de care își împarte viața de 7 ani încoace. Au tot amânat cununia ba din cauza pandemie, ba că s-au mutat în casă nouă, dar iată că momentul a venit și acum sunt o familie și în acte. După cum se vede în galeria foto, Alina a fost superbă în rochia de mireasă, care i-a pus în evidență silueta. Accesoriile fine, machiajul și coafura au completat perfect look-ul.

nunta-mihai-alexandru-si-alina-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Mihai Alexandru a mai fost căsătorit de două ori

Mihai Alexandru, de al cărui nume se leagă piesele de succes ale Nicolei, a fost căsătorit timp de 15 ani cu solista şi alţi şase i-a petrecut alături de Oana, profesoara de pian de care a divorţat în 2014. Frumuşica Alina Miola, absolventă de Jurnalism, i-a pus inima pe jar din 2016 și iată că au ajuns să își dea seama că vor să îmbătrânească împreună.

Mihai Alexandru are trei copii și trei nepoți

Întrebat câți copii are, într-un interviu pentru Click!, celebrul compozitor a povestit, cu umoru-i caracteristic. „Făcuți de mine sunt 3. Cel mare, Mario, este făcut înainte de Nicola și are 32 de ani (acum 35). Și el este muzician, este de fapt crescut în Italia. La câteva luni a plecat maică-sa cu el în Italia și asta a fost viața lui până la 16-18 ani, acolo. În schimb, acum lucrează la o firmă italiană în România, unde este de bază și este foarte capabil, bine văzut acolo, mai ales că este nativ din Italia, trăiește și simte în italiană. Și sunt mândru de el, are doi copii, am doi nepoți de la el, el mi-a făcut primii nepoți, Andrei și Matei Constantin.

Mi-a fost foarte greu să mă obișnuiesc cu denumirea de bunic. Prima oară când am avut discuția asta a ieșit cu scântei și am zis să nu-mi mai spună niciodată bunic. Aveam 46 de ani atunci. Nu mi-a plăcut denumirea asta de bunic, simțindu-mă încă tânăr. Dar acum trebuie să mă obișnuiesc, că a făcut și fii-mea, Maria (29 de ani), o nepoțică, pe Veronica, care este o dulceață. Al treilea copil, Jonathan (28 de ani), joacă în filme cu Kira Hagi. A făcut Conservatorul, a făcut masterul la canto clasic, iar acum, spre surprinderea mea, s-a dus să facă Conservatorul și la compoziție, muzică clasică.

Citește și: Fiul cel mic al Nicolei s-a căsătorit! Cum a arătat cântăreața în postură de soacră mare. Chiar le-a cântat la nuntă! VIDEO

Citește și: Nicola, despre o nouă căsătorie, la 54 de ani. Are sau nu pe cineva?

Citește și: Luminița Anghel, imagine adorabilă cu unicul ei fiu biologic. Filip e un elev model și seamănă leit cu tatăl lui