Celine Dion, care a mers la un meci de hochei din Las Vegas, suferă de o boală teribilă, cunoscută ca sindromul persoanei rigide.

Ce este „sindromul omului rigid”, boala extrem de rară și de gravă, de care suferă Celine Dion

Prezența ei, alături de cei trei copii pe care îi are cu regretatul său soț, oferă o rază de speranță în privința stării de sănătate a artistei.

Cântăreața, care are doar 55 de ani, nu doar că a asistat la meciul de hochei, dar a decis să își salute și fanii din tribune, la finalul partidei dintre echipele Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights. Mai mult, aceasta a mers apoi la vestiare, unde a discutat cu sportivii, s-a lăsat și imortalizată, scrie Pagesix.

Îmbrăcată sport, cu o geacă albă, fără mâneci, și cu părul strâns într-un coc, așa cum și-a obișnuit fanii, cântăreața a apărut ușor obosită, dar zâmbitoare. Mișcările ei și strângerile de mână au fost sigure și ferme, așa cum era în zilele ei bune.

Vicepreședinta comitetului de hochei din Montreal, pe numele ei Chantal Machabée, a postat pe pagina personală de Instagram o imagine în care apare alături de Celine Dion: „Mulțumim, Celine Dion, pentru generozitatea ta. Toată echipa a fost foarte fericită să te vadă alături de familia ta”, a scris Chantal Machabée.

Alături de Celine Dion au fost și băieții acesteia, René-Charles, fiul ei cel mare, cât și gemenii Nelson și Eddy.

Într-un interviu recent, una dintre surorile cântăreței, Claudette, a declarat că artista este îngrijită de către o altă soră a lor, Linda. De asemenea, Celine Dion se află în contact cu diverși cercetători care studiază boala de care suferă. Toți speră să o poată ajuta pe artistă. Din păcate, încă nu există un tratament pentru sindromul cu care aceasta a fost diagnosticată.

Sora lui Celine Dion, veste dureroasă despre artistă: „Nu găsim nici un medicament care să funcționeze”

Amintim că după diagnosticul crunt și în condițiile în care boala avansează rapid, Celine Dion și-a anulat toate concertele, pentru a se concentra asupra sănătății sale. Mai mult, artista s-a retras complet din viața publică în ultimii ani.

Celien Dion. Foto: HeptaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

În luna septembrie a acestui an, una dintre surorile artistei, Claudette Dion, a vorbit despre starea de sănătate a cântăreței. Claudette Dion povestea că sora ei are spasme care sunt imposibil de controlat și că prea puține lucruri pot fi făcute pentru a-i fi alinată durerea.

„Se roagă pentru un miracol”. Sora lui Celine Dion, noi dezvăluiri despre lupta solistei cu boala incurabilă

Iată ce spunea însăși Celine Dion despre boala sa, în decembrie 2022, când a făcut public diagnosticul:

„Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca în februarie să-mi reîncep turneul din Europa.

Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine. Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță. Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea”.

Știrea momentului despre Celine Dion, după ce artista și-a anulat toate concertele programate până anul viitor: „Probabil nu va mai concerta niciodată”

Vezi și Celine Dion, mesaj în lacrimi și un anunț șocant: „Am fost diagnosticată cu o boală neurologică rară”. Sindromul afectează o persoană la un milion

Citește și:

Chuck Norris se întoarce după 11 ani de pauză. Renunțase la actorie pentru a-și îngriji soția, aflată la un pas de moarte

Fiica lui Lenny Kravitz s-a logodit cu un actor celebru. Ambii sunt deja divorțați, iar el e tătic