Cei doi au făcut recent unele dezvăluiri din culisele emisiunii, dar au vorbit și despre experiența vieții lor, până la această vârstă.

Iată și câți bani ar fi câștigat copiii Andreei Esca la America Express!

Nu prea știau cine sunt rivalii lor

Noul sezon al reality show-ului produs de Antena 1 este în toi, iar marea surpriză a competiției, pentru mulți fani ai emisiunii, este prezența celor doi copii ai Andreei Esca, poate cea mai respectabilă vedetă a Pro TV. Alexia și Aris Eram se descurcă de minune la probe și nu se lasă doborâți de condițiile grele pe care sunt nevoiți să le îndure. Au fost crescuți să fie niște supraviețuitori, asta e clar!

Invitați la podcastul BADASSMOM, cei doi au vorbit despre întreaga experiență, mărturisind că nu au știut exact cine sunt și cu ce se ocupă colegii lor: „Eu credeam că Iulia Albu e cântăreață, așa credeam, pe tine, Giulia, te-am stalkarit un pic, ca să văd despre ce e vorba”, a recunoscut Aris.

Cu toate că se înțeleg de minune la America Express, Alexia și Aris au avut o perioadă în care s-au îndepărtat unul de altul. O recunosc chiar ei. Emisiunea i-a ajutat să își reconsolideze relația.

„După America Express ne-am unit foarte mult. Când eram mici îl chinuiam foarte tare, în adolescență ne-am îndepărtat, fiecare avea prietenii lui”, a povestit Alexia.

Despre Experiența America Express

Privindu-și evoluția la TV, cei doi încă nu reușesc să își dea răspunsuri la anumite întrebări, mai ales când vine vorba despre reacțiile lor.

„E o combinație de sentimente, cred că de aia plângi – eu încerc să îmi dau seama de ce am plâns, încă nu am găsit răspunsuri la mai multe întrebări. De exemplu, de ce Edward a mâncat atât de mult”, a povestit Alexia.

Deocamdată nici fratele ei nu poate înțelege asta, a mărturisit chiar el.

„El se oprea, își mai lua un hot dog, eu mi-am luat chipsuri la un moment dat”, a zis Alexia.

din-emisiuneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Câţi bani au câştigat copiii Andreei Esca la America Express

În ciuda faptului că provin dintr-o familie cu mari posibilități financiare, Alexia a povestit că mama lor, Andreea Esca, i-a învățat de mici ce înseamnă să muncești pentru banii pe care îi primești.

Alexia Eram le-a arătat fanilor cum arată apartamentul ei. Primele imagini

„Mama mereu a vrut să ne învețe cum să câștigăm bani, să știm ce înseamnă asta. Eu am lucrat o lună de zile la o cafenea, lucram part time, aveam un salariu și atunci mi-am dat seama.

Stăteam acolo până făceam eu 80 lei – trebuia să interacționezi cu oamenii, mi se pare o experiență bună, mai ales pentru un copil”, a povestit Alexia.

Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreei Esca: ”Vă jur, ăsta e adevărul!”

Se pare că Alexia și Aris Eram au dat lovitura la America Express. Cei doi copii ai Andreei Esca ar primi câte 2.500 de euro pentru fiecare episod în care apar, deci pentru fiecare trei zile de competiție pe Drumul Soarelui, căci aceasta este perioada de filmare pentru o singură ediție, scrie Cancan.

Ce religie au, copiii Andreei Esca, Alexia și Aris

Într-una dintre edițiile trecute ale emisiunii, copiii Andreei Esca au fost protagoniștii unui moment emoționant, care a impresionat telespectatorii.

Concurenții au avut ocazia să intre în una dintre cele mai mari biserici din Columbia. Mai mult decât atât, aceștia au putut să își pună o dorință și să se roage pentru cei dragi.

Spre deosebire de alte echipe, care și-au pus dorințe referitor la propria persoană, cei doi frați și-au dorit ca unchiul lor să fie sănătos și să treacă cu bine peste problemele pe care le are acum.

După tot acest moment, Alexia a spus că totul a fost copleșitor, mai ales că și ea și fratele ei sunt catolici.

Amintim că Aris s-a ăscut pe 24 iulie 2003 şi a absolvit liceul la Şcoala Franceză din Capitală. Şi-a dorit să studieze afacerile aşa că a mers să îşi continue studiile la o Universitate din Spania.

În ceea ce o privește pe Alexia Eram, mai cunoscută publicului decât fratele ei, pentru că are o mare comunitate online de admiratori, aceasta s-a născut în 31 august 2001 şi are 22 de ani. Şi ea a ales să îşi termine studiile tot în afara ţării, la Londra, unde a absolvit recent „University for Creative Arts”, unde a aprofundat Marketing, Publicitate şi Relaţii Publice. 

Vezi și Copiii Andreei Esca, Alexia și Aris Eram, fac senzație la Antena 1. Ce i-a învățat tatăl lor înainte să plece la America Express: „Tata ne-a făcut instructajul”

Citește și:

Irina Loghin, târâtă într-un scandal uriaș. A fost alungată de pe scenă, în timpul unui concert: „A intrat o cucoană peste mine și m-a dat afară”. Se lasă cu procese

Cele mai șocante 10 dezvăluiri din cartea lui Britney Spears: Cum a părăsit-o Justin Timberlake, avortul, infidelitatea, trădarea, divorțul, tutela tatălui, relația cu sora