Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de aproximativ 10 ani. La început, nimeni nu le-a dat prea multe șanse și mulți credeau că artistul stă cu ea pentru faima și banii ei.

Gabriela Cristea și-a deschis recent sufletul în podcastul lui Cătălin Măruță și a făcut dezvăluiri neașteptate. Printre altele, vedeta a dezvăluit că mereu a avut venituri frumoase și a dat de înțeles că nici acum nu o duce deloc rău.

Prezentatoarea a ținut să precizeze, însă, că și soțul ei are încasări aproape la fel de mari ca ale ei. Tavi Clonda se bucură și el de succes, așa că are câștiguri substanțiale în fiecare lună.

Astfel, cei doi își pot împărți cheltuielile fără probleme. În timp ce prezentatoarea plătește telefonul, gazele și factura la curent, artistul se ocupă de apă, precum și costurile celor mici de la grădiniță și școală. Astfel, banii sunt la comun și cuplul nu ține socoteala cine cheltuiește mai mult.

„Banii vin în casă și sunt folosiți pentru noi, ca familie. Tavi câștigă aproape la fel de mult ca și mine. (…) Noi ne-am împărțit treburile, dar nu din punct de vedere financiar, ci mai degrabă să nu ne aglomerăm cu treburile.

Eu plătesc telefonul, gazele și lumina, iar el plătește apa, grădinița și școala fetelor.

Nu am făcut socoteala că unul plătește mai mult sau mai puțin”, a dezvăluit vedeta la podcastul lui Cătălin Măruță.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de fetițeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Când a aflat Tavi Clonda ce salariu are prezentatoarea

Mulți au crezut că Tavi Clonda a ales să fie cu Gabriela Cristea pentru faptul că era faimoasă și avea bani. Diferența de vârstă dintre ei a alimentat și mai mult zvonurile, dar situația nu a fost deloc așa.

Au trecut mai bine de 10 ani de când au ales să formeze un cuplu, iar Gabriela a ținut să le dea peste nas tuturor. Vedeta a mărturisit că soțul ei a aflat târziu despre sumele pe care le câștigă ea lunar.

Mai exact, Tavi Clonda a aflat cu cât era plătită soția lui abia după căsătorie. Nu au avut o discuție special pe acest subiect, ci din întâmplare a auzit ce sume primea pe atunci Gabriela Cristea.

„Vorbim despre carierele noastre, dar nu ne punem niciodată pile. Ne sfătuim. În același timp, el este un pic mai naiv decât mine, dar eu și mai «rodată». Îmi aduc aminte că el a aflat câți bani câștig eu cam după… eram deja căsătoriți.

Eram căsătoriți și el nu știa cât câștig eu. Și ce crezi?! A aflat întâmplător, pentru că eu trebuia să mă duc la o renegociere. Atunci a aflat cât câștig”, a spus vedeta La Măruță.

Cei doi se înțeleg de minune și au o familie frumoasă. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care au împreună două fetițe, și-au ridicat împreună casa la care au visat mereu, au decorat totul după bunul plac și se bucură acum de tot ce au construit împreună.

Formează o echipă perfect atât acasă, cât și în plan profesional. Sunt implicați împreună în mai multe proiecte și au pus și bazele mai multor afaceri de când s-au cunoscut, semn că sunt compatibili din toate punctele de vedere.

Vezi și Cum își crește fetele Gabriela Cristea. Ce greșeli din copilăria ei încearcă să nu repete. Unde greșesc părinții din ziua de azi dar și Gabriela Cristea a vrut să se despartă de Tavi Clonda: „Nu mai pot fizic, nu mai pot psihic, nu mai pot ca om”. Acum a spus prin ce au trecut

Citește și:

Ce obicei și-a făcut Emily Burghelea în weekenduri, inclusiv cu cei doi copii mici. O dată, însă, a fost groaznic: ”Am intrat în mașină cu zeci agățate pe noi și am fugit. Ne-au intrat în gură, în ochi…”

VIDEO Smiley a lansat „Oameni”. Cum sună piesa cu videoclip special, filmat de Iulian Moga în mai puțin de 5 secunde