Bursucu trăiește o iubire ca-n filme alături de jumătatea sa și este un tată fericit și împlinit. Iar în acest weekend a devenit o familie și în acte alături de aleasa inimii sale.

Nunta celebrului prezentator a avut loc la Constanța și tot acolo s-au desfășurat cununia religioasă și cea civilă. “Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri și abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos!”, a declarat Bursucu înainte de eveniment, care și-a cerut iubita de soție anul trecut.

Bursucu, nuntă de lux la malul mării

Nunta s-a petrecut sub semnul luxului, din câte se vede în pozele publicate de invitați. Decorul a fost extravagant, bazat pe elemente argintii și aurii, tortul a avut opt etaje și a fost tăiat pe marginea piscinei, verighetele au fost cumpărate de la celebra casă Cartier, iar rochia miresei a fost semnată Cătălin Botezatu, anunță Wowbiz.ro. Cu totul atipic a fost buchetul de mireasă, care nu a avut flori naturale, ci a fost realizat din mărgele, care se regăseau și în decorul de la mese.

Așa a arătat buchetul de mireasă al Andreei
Așa a arătat buchetul de mireasă al Andreei

Bursucu și Andreea și-au construit împreună o familie fericită și au o fetiță, pe nume Anays. De asemenea, o au în grijă și pe Alessia, fiica ei dintr-o altă relație, care se apropie de vârsta majoratului.

Bursucu și Andreea formează un cuplu solid de mulți ani. La finalul anului trecut, cei doi veneau cu un anunț important. Fostul coleg al lui Teo Trandafir a dezvăluit că și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare, iar răspunsul a fost, evident, un mare „DA”.

vedete-kanal-d-nunta-bursucuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Dat de gol într-o emisiune, acum o lună

În urmă cu o lună, Bursucu a fost dat de gol în podastul Fiță cu Adiță. Acesta chiar a vehiculat și o dată, 14 octombrie, care s-a dovedit că a fost adevărată. În toamnă, în octombrie, al nostru se însoară!”, a fost anunțul făcut de Adiță Voicu.

După 11 ani de relație, Bursucu se căsătorește. Când e nunta și cine l-a dat de gol

De la nunta celebrului prezentator nu putea lipsi colega sa de emisiune, Ana-Maria Barnoschi. Aceasta s-a bucurat enorm pentru colegul ei de la ”Roata Norocului”.

“Sunt atât de fericită pentru Bursucu și Andreea! Eu și Bursucu ne-am bucurat de atâtea momente minunate în timpul filmărilor pentru Roata Norocului, ne susținem reciproc în fiecare etapă a vieții noastre.

Le doresc tot binele din lume și o viață fericită împreună! Cu siguranță, acest eveniment va fi la fel de special și plin de magie”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

simona-patruleasa-bursucu-andreea-manteaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 12 / 15

Bursucu, la un pas să o piardă pe Andreea din cauza geloziei

Relația dintre Bursucu și Andreea a trecut proba timpului, însă nu a fost lipsită de greutăți. Se pare că vedeta chiar a fost la un pas de a-și pierde partenera și asta din cauza geloziei. Bărbatul era măcinat puternic de acest sentiment și nu pentru că ar fi avut motive.

Atunci când a fost la un pas de a rămâne fără iubită, și-a dat seama că are o problemă și a căutat ajutor de specialitate. După câteva vizite la psiholog, Bursucu a înțeles unde și cum vgreșește și și-a revizuit comportamentul și gândurile.

Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine.

Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noaptea. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog.

Am învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face, ori nu îi spui și cum trăiești cu asta.

Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului”, a declarat Bursucu.

Vezi și Bursucu a devenit tată! Are o fetiță de nota 10! „Abia aștept să schimb scutece și să-i fac băiță!” dar și Fiica lui Bursucu a împlinit 16 ani! Mesajul emoționant al prezentatorului. Cei doi nu sunt de același sânge