Invitată în cadrul podcastului „Galben”, cunoscuta actriță, ajunsă la vârsta de 62 de ani, a vorbit căsnicia și divorțul dintre ea și fostul soț, dar și despre boala gravă de care acesta a suferit și, în cele din urmă, despre dispariția lui.

În cazul ei și căsătoria cu regeratul critic de film Victor Parhon, dar și divorțul de acesta, trei ani mai târziu, au fost simple formalități.

Căsătoriți sau nu, actrița a știut că el este bărbatul cu care avea să întemeieze o familie, chiar dacă acesta era mai mare cu 17 ani decât ea.

„Diferența de vârstă nu s-a simțit. Pentru mine nu contează nimic atunci când iubesc pe cineva. Eu iubesc omul, eu nu iubesc vârsta, nu iubesc culoarea părului, a ochilor sau silueta. Eu iubesc un om și amănuntele astea nu contează.

Poate că uneori s-a simțit, adică poate că eu voiam să mai ies cine știe unde și el zicea că nu ar ieși, dar asta nu ne-a împiedicat să ne facem viețile. Eu ieșeam unde voiam, nu ceream voie. Noi ne-am înțeles foarte bine, cât ne-am înțeles”, a mărturisit Carmen Tănase în cadrul podcastului.

carmen-tanase-tanara-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

El și-a dorit divorțul. Ea nu și-a dorit nici căsătoria

Regretatul Victor Parhon a decis să divorțeze de soția sa, Carmen Tănase, după doar 3 ani de căsnicie.

„Nu eu am decis să divorțez și a fost foarte bine așa. Eu nu am vrut să mă căsătoresc, asta din instinct și observând prin alte familii. Eu am zis că nu o să fiu proprietatea nimănui. Și a zis că o să vină copilul, iar eu l-am întrebat dacă hârtia valorează mai mult decât sentimentele noastre. Până la urmă am cedat presiunilor familiei.

Apoi au început mici semne de proprietate și mici râci. Am zis că nu are rost să stricăm prietenia și legătura frumoasă dintre noi.

Ne-am dus să divorțăm. Am fost întrebați dacă suntem de acord amândoi, dacă avem vreo pretenție, am spus că nu și ne-a declarat divorțați. Am însemnat niște hârtii și am plecat de gât.

Am rămas împreună – noi nu ne-am despărțit practic niciodată, doar s-a anulat o hârtie.

După divorț s-au schimbat unele lucruri. Eu mă mutasem în altă parte și ne întâlneam cum se întâlnesc doi oameni când se tatonează, nu mai ești obișnuit cu persoana respectivă. Asta a durat până la sfârșitul lui.

Noi ne-am mutat împreună înainte de a se îmbolnăvi. Tudor, copilul nostru, nu mergea la tatăl lui. Țucu, așa îi zic eu, venea la noi acasă, adică în casa în care mă mutasem. Noi nu am împărțit copilul, că nu a fost cazul, noi eram împreună”, a mai povestit actrița Carmen Tănase.

carmen tanase iubeste animaleleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 7 / 13

Victor Parhon a murit de cancer

Soțul lui Carmen Tănase a murit de cancer pulmonar, în urmă cu 23 de ani, când actrița avea 39 de ani. Vedeta a suferit cumplit atunci când a rămas singură.

„Boala era de ceva timp. Semne erau și eu tot timpul îl rugam să meargă la doctor, că nu e în regulă. El nu se ducea, că așa e omul. Am chemat eu pe cineva acasă. Doctorul a spus că nu e de domeniul lui, ci că e mai jos și atunci au început investigațiile.

Era o zonă în care nu putea să fie operat.

Em știut de la început, el nu a știut. De atunci nu am mai încercat niciodată să îmi refac viața personală. Nu am căutat asta și nu a venit – dacă venea cine știe cine, poate, habar nu am. Nu a venit, eu nu am căutat, mi-am văzut de copilul meu și de profesie. Nu s-a întâmplat, era și greu să se mai întâmple. Când ai un reper ca Victor Parhon e greu să vină cineva”, a declarat Carmen Tănase în cadrul podcastului.

E văduvă de 21 de ani, dar puțină lume știe că ea divorțase de soțul ei, după doar 3 ani de căsnicie! Carmen Tănase, detalii neștiute despre mariaj. Nu s-a mai căsătorit niciodată

Carmen Tănase nu visa să devină actriță: „Nu m-a lăsat tata!”

Carmen Tănase, care, fără îndoială, și-a găsit menirea în profesia de actriță, avea în cap cu totul altă meserie pentru ea. Nici nu lua în calcul actoria.

Actrița și-ar fi dorit ca viața sa să aibă un cu totul alt cursprofesional. Nu actoria îi acaparase atenția în adolescență, ci altă meserie.

“Am vrut să mă fac medic veterinar, aceasta a fost prima opțiune! Sau inginer zootehnist, dar nu m-a lăsat tata!

În primul rând, nici n-aș fi intrat vreodată, deoarece acolo nu se dă Limba și literatura română, se dă chimie, fizică și ce se mai dă anatomie, unde nu am excelat, ca să zic așa, să fiu amabilă!

Nu aș fi intrat, dar pe partea practică cred că ar fi mers!”, a declarat Carmen Tănase în cadrul aceluiași podcast.

Însă dragostea pentru animale a rămas. Mutată la țară, actrița are mereu portbagajul plin cu mâncare pentru câini și pisici. Pur și simplu oprește mașina și le hrănește, oriunde le-ar întâlni.

Din păcate, însă, și cei din sat îi lasă destule animale la poartă, cunoscându-i slăbiciunea.

Ce ține Carmen Tănase în portbagajul mașinii sale. Dovada că e o femeie cu suflet mare! Ce ar face dacă ar câștiga la Loto

Cât câștigă actrița în prezent

După ani de scenă, Carmen Tănase are un salariu bunicel. Astfel, actrița spune că la teatrul la care performează în prezent are un venit clar de peste 1.000 de euro, iar rolurile pe care le primește în seriale sau în filme vin ca un plus pentru ea.

„Nu știu debutanții, dar pot să vă spun eu, despre mine. Deci, eu sunt actor la categoria 1 A și am 7.200 de lei. Asta înseamnă 1.000 si ceva de euro. Asta este salariul de la teatru unde am cartea de muncă. Acolo, dacă am noroc să joc, dacă nu joc nimic, eu tot salariul ăla îl iau.

Carmen Tănase nu s-a uitat niciodată la telenovela Inimă de țigan: „Mi-e rușine. De-o prostie fără margini”

Eu joc foarte mult în privat, la Teatrul Odeon, unde eu sunt angajat, am un singur spectacol. Deci nu joc în alt spectacol, decât într-unul singur, de acolo iau leafa. Ce joc la teatru privat cu compania G, cu Gabi Popescu, aia e altceva, nu are legătură cu salariul.

Nu știu de film, habar nu am. În general, eu aud la film că nu prea au bani să dea, nu am auzit niciodată că au bani de dat. Niciodată n-am auzit chestia asta.

La serial e mult mai bine, cred, decât la film. Unele televiziuni plătesc pe episod difuzat, altele plătesc pe ziua de filmare. Uneori ai pe zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, iar sumele nu pot să le spun, pentru că sunt confidențiale. Depinde cât se filmează, depinde de ce box-office are, depinde….

Dacă e debutant, poate trăi Ok un rol principal. Da, pe perioada serialului  poți să trăiești în regulă și da, la nivel de România, se plătește Ok. La nivel internațional e o glumă”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului „Galben”.

Își îngrijește mama de 92 de ani: “Trebuie să am grijă de ea ca de un copil”

Carmen Tănase a dezvăluit și cum se înțelege cu mama sa, în vârstă de 92 de ani.

Carmen Tănase a mărturisit că se înțelege destul de bine cu mama sa, în ciuda vârstei sale și a faptului că aceasta nu mai aude. Totodată, actrița a povestit că trebuie să aibă multă grijă de ea, ca de un copil, pentru că mai face lucruri pe care nu le realizează.

“E de șoarecele și pisica, pentru că nu aude și eu trebuie să țip și trebuie să țip și trebuie să țip și uneori țip și ea zice «Da’ de ce tipi dragă așa, că aud?».

Apoi trebuie să am grijă de ea ca de un copil, pentru că face rele. De exemplu, stă cu geamul deschis iarna și iarna trecută mi-a făcut pneumonie și… totuși… 92 de ani, da’ e, femeia e strong!

Are un cadru zici că eu un Tico – deci când merg cu Tico ăla prin casă, ocupă tot locul. Cu roți, cu coșuleț, cu măsuță, cu scăunel, are oarecare tot confortul acolo, pentru că merge greu, dar de mers, merge.”, a mai povestit aceasta în podcast.

Citește și:

Celine Dion, prima apariție publică după mai bine de 3 ani. Imagini emoționante cu vedeta care suferă de o boală incurabilă

3 idoli ai adolescenților din anii ’90, care au murit în puterea vârstei. Matthew Perry, Dustin Diamond și Luke Perry, destine tragice, goluri imense lăsate în urma lor