Gata! A venit și dovada ”oficială” că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! Prima declarație

Viața merge înainte și după divorț, pare să transmită Alina Sorescu din fotografiile publicate pe pagina ei de Instagram. Solista, îmbrăcată într-un costum roz aprins, probabil în contrast cu sufletul ei trist, a anunțat luni după-amiază că se află la filmări, munca fiind, într-adevăr, un refugiu bun la necaz.

Alina Sorescu, reacție după divorț

În luna ianuarie, Alina a anunțat că lansează podcastul Esthetic Review, pe Youtube, un proiect de suflet în care a investit timp prețios.  În plus, vedeta deține și coordonează proiectul artistic „Picii lui Soreasca”, iar la TVR1 realizează emisiunea „Vorbeşte corect!”, difuzată fiecare zi, de luni până vineri, la ora 10.55.        

444SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după aproape 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), pentru care designerul Casei Regale a deschis proces la Judecătoria Buftea. Designerul a cerut o ordonanță preşedinţială, acțiunea fiind depusă pe 12 aprilie. Prin ordonanța președințială, instanța poate decide rapid, până la finalizarea divorțului, unde vor locui minorii.

Alexandru Ciucu nu a dorit să facă niciun comentariu despre această situație. ”Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum”, a declarat, el, pentru Fanatik.ro.

Vezi și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb