Au început relația când ea avea 28 de ani, dar anii au trecut, aducând cu ei și faimă pentru prezentatoarea TV, și iată că în sfârșit vine momentul multașteptat, în care va îmbrăca și rochia de mireasă.

Ce spune Alina Pușcaș despre al patrulea copil: ”I-am zis lui Mihai că…”

A făcut parte dintr-un cunoscut serial românesc, iar acum prezintă una dintre cele mai cunoscute emisiuni de la Antena 1, show-ul spectaculos de transformări „Te cunosc de undeva”. Dacă, iată, cariera a înflorit frumos, a venit momentul și pentru ”restanțele” din viața personală. Prin urmare, nunta a fost programată la anul.

Rochie transparentă, cu costum de baie

20 noiembrie 2024 este ziua în care Alina Pușcaș și iubitul ei vor sărbători 10 ani de relație, dar tot atunci prezentatoarea își dorește să facă și marea petrecere de nuntă, eveniment ce îl aveau plănuit în anul 2020 în Mykonos, însă pe care, din cauza pandemiei, l-a anulat.

Pentru că nu au vrut să facă nunta în 2023, viitorii miri au decis că 20 noiembrie 2024 este data potrivită, pentru că atunci mai au încă un motiv în plus pentru a sărbători.

Alina Pușcaș știe cum va arăta totul în ziua cea mare, scrie Spynews. Își dorește o ținută lejeră, atipică, o rochie transparentă, cu costum de baie și ciocate, nu o rochie cu trenă, alegerea marii majorități.

Alina Pușcaș a trăit 3 zile doar cu apă! „Super fericită!” De ce a luat această decizie

alina-puscas-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

De ce au amânat Alina Pușcaș și soțul său nunta, de fapt

Recent în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Alina Pușcaș a vorbit despre motivul pentru care ea și iubitul ei au amânat nunta. A povestit că marele eveniment din viața lor urma să aibă loc în 2020, imediat după cununia civilă, însă pandemia le-a stricat planurile.

„Noi am vrut să facem nunta în 2019. Am făcut atunci cununia civilă și, în 2020, era deja programat totul, să facem nuntă în Grecia, în Mykonos, însă a venit pandemia. Și s-a închis. Nu am avut voie.

Ne-au spus foarte clar că putem să facem petrecere, dar nu se dansează, se stă la masă, nu ai voie să fii mai mult de 50 de persoane (…) .

Mykonos pentru noi e o insulă specială și de asta am ales să facem acolo și atunci am renunțat, pentru că nu aveam cum să facem genul acesta de petrecere”, a spus Alina Pușcaș pentru sursa citată.

Vedeta, care arată ireproșabil chiar dacă are trei copii, are deja o viață împlinită alături de soțul ei și de Alexandru (8 ani), Melissa (7 ani) și Iris (4 ani).

Vezi și Alina Pușcaș, despre viața cu trei copii: „Mai și înnebunesc”. Ce le reproșează celor din jur: ”Când aud, nici nu știu cum să reacționez”

Citește și:

Oana Zăvoranu, primele declarații după împăcarea cu Alex Ashraf. L-a primit înapoi cu brațele deschise: „Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Te iubesc!”

Trecutul neștiut al Elenei Lasconi și rănile din relația cu fiica ei. S-a măritat la 18 ani, a născut-o pe Oana la 20, iar la 22 a divorțat: „Distanța era de neevitat”