Efectul de piramidă atrage ca un magnet curiozitatea multor cercetori. În pofida numeroaselor studii, piramidele rămân un mister greu de pătruns. Unii le consideră simple forme geometrice, alţii susţin că ele captează energii cosmice benefice. Se pare că puterea piramidei este amplificată dacă una din laturile ei este îndreptată spre Steaua Polară sau dacă laturile bazei sale sunt orientate după cele patru puncte cardinale. Câmpul energetic al piramidei este concentrat la o treime înălţime faţă de baza pătrată. Ţinând cont de acest sfat, poţi încerca şi tu acasă unul din efectele de mai jos, dacă ai o piramidă din metal sau din cristal. Important este să nu o aşezi alături de un obiect electronic precum televizorul sau calculatorul.

Iată ce proprietăți paranormale au piramidele

Apa capătă puteri magice

Unii cercetători susţin că plantele udate cu apă ţinută câteva ore sub o piramidă vor creşte mai repede şi vor fi mai viguroase. Se pare că apa este „încărcată” cu energia piramidei şi o transmite plantelor.

Alimentele sunt deshidratate

Chimistul belgian Paul Likens susţine că fructele, legumele sau carnea nu intră în putrefacţie, dacă sunt ţinute într-o piramidă. Se usucă, dar nu se mucegăiesc, ceea ce denotă că piramida poate avea un efect rapid de dezhidratare.

Bijuteriile îşi recapătă luciul

Pornind de la experimentele cu lama de ras care era ascuţită din nou dacă era amplasată sub o piramidă, cei care cred în acest efect susţin că bijuteriile din metale preţioase redevin strălucitoare.

Laptele îşi păstrează dulceaţa

Se spune că un pahar cu lapte dulce şi proaspăt introdus în centrul unei piramide, îşi va păstra calităţile mai multe zile în şir, fără să stea la frigider şi fără să se acrească.

Rănile se vindecă mai repede

Stai cu faţa spre nord şi pune o piramidă din cristal transparent pe zona în care te-ai tăiat, te-ai lovit sau te-ai ars. Piramida va accelera vindecarea rănilor, după cum susţin cei care cred cu entuziasm în efectul de piramidă.

Durerea este diminuată

Bolnavii care îşi pun sub pat o piramidă vor resimţi o scădere în intensitate a durerilor. Se spune că efectul de piramidă combate durerile de cap şi de dinţi, oboseala şi anemia. Merită încercat, atâta vreme cât nu neglijezi sfaturile medicului!

sursa foto: Il conte di Luna / Source / CC BY-SA” target=”_blank”>Foter.com