Ce înseamnă să visezi trandafiri albi sau roz?  Există mai multe explicații care s-au împământenit în credința populară românească. De altfel, spun specialiștii, semnificațiile diferă – dar culmea, nu foarte mult!-de la popor la popor. Albul este asociat purității și inocenței și anunță numai lucruri bune care urmează să se întâmple. În unele cazuri, înseamnă și cunoașterea unei persoane cu care este posibil să aveți apoi o relație de iubire.

Trandafirii ofiliți care îți apar în vis indică falsitate

Să visezi trandafiri roșii sau roz intens indică pasiune în viața de cuplu. Trebuie să ținem cont, însă, și de cine ne oferă buchetul de flori în vis. Dacă este vorba despre un coleg de serviciu, visul poate indică un eveniment favorabil la locul de muncă.

Atenție! Dacă trandafirii sunt ofiliți sau ne înțepăm în spinii lor, trebuie să fim precauți: sentimentele cuiva față de noi nu sunt sincere!

Să visezi trandafiri galbeni sau albaștri este un semn bun, o predispoziție a noastră către iubire, amiciție, bunăvoință.

Citește și: Ce pui pe masă îți aduce noroc sau ghinion. Iată cum

Orhideele înseamnă liniște în iubire

  •  Dacă vă vedeți culegând flori în vis, este foarte posibil să va regăsiți liniștea, mai ales în iubire, dacă florile sunt trandafiri sau orhidee
  •  Să te afli într-un câmp înflorit în vis sau verde este tot un semn al liniștii interioare. Vă aflați într-o perioadă pozitivă, mai ales pe plan individual, personal. Sau această perioadă urmează să vă surprindă. Încercați să vă amintiți culoarea predominantă a florilor din vis!
  •  Dacă dăruiți flori în vis, așteptați-vă la întâlnirea cu o persoană care vă va face un serviciu, o favoare, un cadou. Dacă dăruim flori unei femei, fiind bărbați sau viceversa, înseamnă că veți primi atenția unei persoane care vă interesează.
  •  Un element foarte important în acest tip de vise este parfumul. Poate că pare imposibil, dar unii oameni au senzația că simt parfumul florilor pe care le culeg sau pe care le dăruiesc. Această capacitate spune ceva despre firea foarte sensibilă a celor care visează și despre o perioadă în care această sensibilitate este foarte dezvoltată.

Citește și: