CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Cafeaua este, pentru multe dintre noi, prietena de dimineață, care ne ajută să ne trezim și să ne facem planuri pentru o nouă zi. Ne scoate la terasă după amiaza, să ne întâlnim cu prietenii la o șuetă, sau ne ajută să ne relaxăm, după o zi plină de evenimente.

Sunt atât de multe sortimente de cafea și atât de multe moduri de preparare, că rar se întâmplă să stai la masă cu doi oameni cărora să le placă același tip de cafea. Unii beau cafea neagră și fierbinte, alții vor cappuccino, alții preferă cafelele aromate cu băuturi tari.

Iar preferințele atât de variate sunt direct legate de personalitatea noastră. Citește și tu ce spune despre tine cafeaua preferată și vei afla, poate, lucruri pe care nu le-ai analizat niciodată cu maximă atenție.

Expresso simplu! Echilibru!

Dacă preferi un expresso simplu în fiecare dimineață, ești o persoană echilibrată, calmă, onestă și organizată. Ai calități de lider și știi cum să te impui fără să deranjezi, atunci când este cazul. În fața problemelor, adopți o atitudine hotărâtă și știi întotdeauna cum să alegi cea mai potrivită soluție. Pentru mulți colegi sau prieteni ești un model, mai ales la serviciu, dar și în viața socială, care este mereu plină de evenimente pentru că îți place să fii o persoană ocupată. Bei expresso pentru că îți place în mod deosebit gustul și mirosul de cafea simplă, așa cum îți place să fie și viața ta. Ești simplă și directă și mereu câștigi cu această atitudine. Iar mai presus de toate, ești optimistă și te bucuri adesea de succes.

Caffee Latte. Comoditate!

Dacă preferi gustul dulce și delicat al unei caffee latte, se poate spune că ești o fire mai copilăroasă și că nu te decizi prea ușor, când ești pusă în fața unor hotărâri importante. Pe de altă parte, nici nu îți faci prea multe griji, în comparație cu ceilalți, și aștepți ca lucrurile să se rezolve de la sine în multe situații. Nu intervii decât atunci când simți că nu există altă soluție și, de obicei, te sfătuiești cu cineva mai în vârstă, care te poate ajuta. Ai o imaginație bogată și îți place să visezi și să îți faci tot felul de planuri, chiar dacă știi că multe dintre ele nu se vor împlini niciodată. Apreciezi confortul și îți bei pe îndelete cafeaua ta cu lapte de dimineață, pe când alții sunt deja la muncă.

Cappuccino. Prea complicat!

cappuccino
cappuccino

Ai gusturi sofisticate și totul este complicat pentru tine. Niciodată nu vezi calea cea mai simplă pentru a rezolva o problemă. Întotdeauna încerci o soluție inedită sau o metodă mai specială din curiozitate, dar și din dorința de a mai obține ceva pe lângă. Pe de altă parte, ești o femeie rafinată, care iubește moda și accesoriile și care știe cum să își pună în valoare frumusețea. Îți plac noutățile și lucrurile inedite, dar cele care păstrează o notă clasică de eleganță. Cappuccino îl savurezi de obicei după amiaza, la o terasă, discutând cu prietenele cele mai noi filme, reviste de modă sau cărți. Ești o fire sociabilă și oamenii apreciază conversațiile tale spumoase și pline de detalii interesante.

Cafea neagră, fără zahăr. Prea directă!

Dacă îți plac sortimentele de cafele tari și le bei fără niciun strop de zahăr, ești o adevărată iubitoare a acestei băuturi. Ești o fire simplă, directă, dar destul de introvertită. Îți place ca totul să fie simplu în jurul tău, să ai un obiectiv clar în fiecare zi, să ai un program ordonat și fără detalii inutile. Complicațiile te enervează și te sperie. Nu îți bați capul cu noutățile, moda sau bijuteriile, așa cum fac multe dintre prietenele tale. Garderoba ta este simplă, dar știi cum să te pui în valoare când este cazul. Te descurci de minune să eviți conflictele, haosul și tensiunile inutile. Iar oamenii din jur te apreciază pentru că ești sinceră cu ei.

Cu frișcă și zahăr. Nesiguranță!

Îți place să îndulcești lucrurile și să fie totul cât mai simplu, confortabil și convenabil în jurul tău. Pe de o parte ești organizată și le dai impresia celor din jur că te descurci în orice situație. Dar, pe de altă parte, complici lucrurile când nu este cazul, pentru că îți este greu să te decizi. Nesiguranța ta se manifestă mai ales în relația de dragoste, pentru că nu ești niciodată sigură pe tine și pe sentimentele celuilalt. Ai o personalitate duală și, în fiecare zi, te străduiești să găsești echilibrul perfect între dorințele tale complicate și activitățile monotone și simple pe care le ai de făcut.