Dacă ai rănit pe cineva în altă viață, vei îndura suferințe din dragoste în viața prezentă, dacă ai mințit, vei fi mințit, dacă ai făcut o alegere greșită și alții au avut de suferit, vei trăi acum consecințele ei. În ziua în care venim pe lume, greșelile se strecoară în destinul nostrum și trebuie să le ispășim, pentru a ne echilibra viața și pentru a găsi armonia interioară. Iată ce datorii karmice ai adunat din viețile anterioare, în funcție de ziua în care te-ai născut.

Datorii karmice din prima decadă

1: ai fost autoritar, posesiv și inflexibil într-o altă viață; acum ai datoria să fii generos și răbdător cu cei pe care îi iubești.

2: ai irosit oportunități minunate și ai evitat să faci alegeri grele în trecut; în prezent trebuie să înveți să fii consecvent și să îți definești mult mai bine prioritățile în viață.

3: ai avut un caracter duplicitar, ai încercat să te debarasezi de responsabilități și de greutăți; este momentul să ții piept tuturor problemelor cu mult curaj și să îi aperi pe cei dragi de necazuri.

4: nu ai reușit să finalizezi planurile importante, care te-ar fi făcut fericit și pe tine, și pe cei din jur; ai datoria morală să nu mai lași nimic la voia întâmplării și să lupți pentru ideile tale.

5: ai provocat suferințe din dragoste și, poate, în viața actuală vei suferi și tu, dar de cinci ori mai mult; dacă vei știi să dăruiești, fără să ceri, datoria karmică se va șterge.

6: ai avut proasta inspirație să lași pe umerii altora greutățile vieții și să le întorci spatele în momentele critice; în viața aceasta, vor fi momente în care vei fi singur în fața tuturor.

7: dacă ai păcălit persoanele din jur să muncească în locul tău, în viața aceasta vei fi nevoit să îți asumi responsabilitățile cele mai grele de la serviciu sau din casă, fără să te ajute nimeni.

8: dacă ai fost superficială și ai trecut cu nepăsare pe lângă cei care cereau o mână de ajutor, este rândul tău să înduri poveri de una singură, mai ales dacă nu ai o familie unită.

9: ai fost prea ambițioasă, ai dorit prea mult și ai acumulat bunuri fără să îți pese de cei sărmani; în viața aceasta, trebuie să fii darnică și să ocrotești orice ființă îți cere ajutorul.

10: poate că ai renunțat prea devreme la visurile tale în altă viață, iar eșecul tău i-a afectat pe cei din jur; acum ești nevoită să grăbești lucrurile și să recuperezi ceea ce ai pierdut.

Datorii karmice din a doua decadă

11: ai fugit de responsabilități și ai refuzat să faci cuiva vreo promisiune; în viața aceasta, este posibil ca persoana iubită să nu își respecte promisiunile pe care ți le face.

12: este posibil ca în viețile trecute să fi câștigat ceva trișând sau trecând peste drepturile altora; nu te mira dacă acum drepturile tale nu sunt respectate; învață să lui pui în valoare!

13: ai ales, poate, din greșeală, un drum care te-a dus la eșec și ți-ai distrus singură orice șansă; învață acum să profiți de toate oportunitățile și să lași mereu o portiță deschisă spre alte căi.

14: dacă ai abuzat de încrederea unor persoane, trebuie să ispășești această pedeapsă și să oferi mai multă încredere persoanelor din jurul tău; doar așa vei redescoperi iubirea.

15: dacă ai fost nestatornică și nu ai lăsat nimic de valoare în urma ta, în viața aceasta ai obligația să construiești lucruri durabile pentru moștenitorii tăi.

16: ai fost, poate, interesată mai mult de avere și de satisfacerea plăcerilor; acum ar trebui să pui accentul pe învățăturile spirituale și să descoperi valorile sufletului.

17: te-ai lăsat condusă de dependențe și de capricii; în viața aceasta, vei fi nevoită să lupți împotriva lor, dacă descoperi că un membru al familiei se confruntă cu vicii periculoase.

18: poate că ai fost prea nepăsătoare cu dragoste, în trecut, iar în viața aceasta vei face totul pentru a găsi partenerul ideal; ai grijă să nu devii posesivă cu cel care te iubește.

19: te-ai lăsat adesea dusă de val, iar viața ta s-a risipit în trecut; acum ești nevoită să îți planifici totul în cel mai mic detaliu și să fii riguros de ordonată; ai grijă să nu devii pedantă!

20: în altă viață ți-ai legat fericirea de altă persoană și ai suferit prea mult; acum învață să te bucuri de viață și singură, să fii puternică și să nu mai depinzi emoțional de nimeni.

Datorii karmice din a treia decadă

21: ai fost severă cu cei dragi și le-ai arătat prea rar cât de mult îi iubești; încearcă să fii, în această viață, mult mai iubitoare și darnică, să dăruiești fără să le ceri celorlalți sacrificii.

22: ai ales calea extremelor și ai cerut mereu prea mult, indiferent de consecințe; învață să fii moderată, să te bucuri de lucrurile frumoase pe care le ai, fie ele mărunte sau mai importante.

23: ai renunțat prea ușor în fața greutăților, ți-a fost teamă să faci schimbări și ai ales mereu ce au ales și ceilalți; de data aceasta, trebuie să fii mai independentă și mai îndrăzneață, să preiei inițiativa în clipele grele.

24: poate că acțiunile tale nu au fost întotdeauna cele mai corecte din punct de vedere moral; de aceea, acum ai obligația să îndrepți nedreptățile din jurul tău, să fii avocatul și susținătorul celor slabi.

25: ai întâlnit prea des obstacole și piedici, te-ai împiedicat și ai căzut, dar în viața prezentă trebuie să te ridici mai sus; urcă fiecare treaptă pas cu pas și ascensiunea va fi sigură.

26: ai dorit puterea, ai fost adesea pe poziții de forță în viețile anterioare și ai călcat pe inimile celor care te iubeau; este timpul să trăiești echilibrat, să îi respecți pe cei din jur și să iubești.

27: dacă ai acționat în propriul interes în momentele dificile pentru ceilalți, este posibil să fii dat la o parte, în această viață, chiar dacă ai muncit cot la cot cu ceilalți; fă-ți loc, fără să îi rănești!

28: dacă ai fost o singuratică și nu ai avut deloc încredere în oameni sau dacă ai avut o meserie ciudată, în viața aceasta trebuie să cooperezi cu cei din jur, să ai încredere și să lucrezi în echipă.

29: ai avut de înfruntat sărăcia și lipsurile, foamea și poate boli grave; soarta te va răsplăti în această viață cu bunăstare și prosperitate, dar trebuie să faci anumite compromisuri.

30: în altă viață ai fost, poate, departe de familie multă vreme sau ai renegat valorile tradiționale ale căsniciei; în viața aceasta, trebuie să înveți să fii mai statornică și să te dedici celor dragi.

31: în trecut ai trăit într-un spațiu restrâns, ai fost obligat să te limitezi doar la ceea ce vedeai în jurul tău; în viața aceasta, vei călători mult, vei căuta experiențe noi, dar vei pierde bucuriile simple.

sursa foto: Mara ~earth light~ / Source / CC BY-ND” target=”_blank”>Foter.com