Seturile Plastelino îi oferă plastilină colorată, de calitate, cu aromă de vanilie, şi accesorii pentru modelarea şi decuparea ei. Pentru că lumea este mare, plină de minuni şi foarte variată, fiecare set are o temă pe placul celor mici: dulciuri, dinozauri, flori, maşinuţe şi multe altele!

Toate sunt gata să fie modelate şi despre toate are câte ceva de învăţat!

De exemplu, cu setul Maimuțica la dentist va învăța despre dintişori, se va amuza și cu siguranță se va simți mai relaxat la următorul consult stomatologic.

Toți copiii pasionați de mașini și contrucții se vor îndrăgosti pe dată de Excavatorul de plastilină. De ce? Pentru că setul include de asemenea, pe lângă excavator și 4 cutii de plastilină, matrițe pentru unelte, cărămizi, pavaje, cu care pot înălța clădiri și tot ce mai trebuie într-un orășel adevărat.

De câte ori fetița ta și-a băgat năsucul în bucătărie, încercând să te imite?

Poate i-ai refuzat ajutorul, de teamă să nu se rănească. Dar micile gospodine îşi pot exersa talentul în siguranță cu seturi precum Fabrica de înghețată. Pot să pregătească mici deserturi pe bază de înghețată, de la vafe până la cele mai sofisticate torturi, pentru că au la dispoziție cupe, vase, tacâmuri, mașină de făcut înghețată și 4 culori de plastilină.

Vei fi și tu uimit de creațiile lor!

Foarte încântați vor fi cei mici și de noile produse din gama Plastelino, tuburile de role cu ștampilă și plastilină.

Dacă este nevoie de mai multă materie primă, găsești la Noriel și rezerve de plastilină, seturi a 6 cutii de diverse culori (roșu, galben, albastru, verde, mov, roz) care se combină perfect pentru orice operă de artă vrea să creeze micul tău artist. Gama Plastelino se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.

Oferă-i copilui tău lumea în dar şi lasă-l să o modeleze cu seturile Plastelino!