CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

De cele mai multe ori când pregătim perișoare de ciorbă carnea se lipește de mâini, unele ies mai mari, altele mai mici, unele mai rotunde, altele mai lunguiețe. Dar există o metodă rapidă și practică pentru a face perișoare pentru ciorbă mult mai simplu.

În plus, soluția pe care ți-o prezentăm în clipul nostru este igienică. Mâinile nu ajung deloc în contact cu carnea crudă. Bacteriile sau microbii care ar putea exista în carnea crudă se vor distruge la fiert, dar știi sigur că nu mai ajung pe mâinile tale.

Decupează o sticlă de jumătate de litru din plastic

Așa cum vezi în clipul nostru, trebuie să folosești o sticlă de jumătate de litru de apă minerală. Decupează partea de sus, la un deget de gâtul sticlei, pentru a obține un orificiu mai larg. Apoi decupează o fereastră ovală pe unde vei introduce lingurița.

Pregătește compoziția de perișoare și apasă ușor sticla. Cu o linguriță adună carnea de la baza sticlei și perișoara se formează singură.

O soluție simplă pentru crochete și perișoare de ciorbă

Ține minte această metodă și folosește-o ori de câte ori vrei să faci crochete mici din carne, perfect rotunde, sau perișoare de ciorbă.

Perișoarele pot fi puse direct în ciorba care clocotește pe foc, imediat ce le modelezi cu lingurița. În timpul fierberii, ele se umflă puțin de la orez și se rotunjesc frumos!

Spor la treabă!