Berbec

Fler în afaceri şi în dragoste

Ţi se reproşează uneori că eşti prea impulsivă şi că acţionezi fără să te gândeşti prea mult la consecinţe. Zodia ta este dominată de energia şi forţa dinamică a lui Marte, astrul celor îndrăzneţi şi necugetaţi. Cu toate acestea, Marte este cel care te înzestrează cu o intuiţie fină care te ajută să alegi binele de rău, fără să mai aştepţi dovezi şi argumente. În afaceri, în dragoste şi în relaţiile cu cei din jur, tu intuieşti avantajele şi pericolele şi iei decizii rapid.

 

Taur

Presimţi energiile negative

Echilibrată, calmă şi afectivă, zodia ta dominată de Venus iubeşte confortul şi rutina. Dar, pusă în faţa unor alegeri dificile sau confruntată cu situaţii ieşite din comun, te poţi baza pe forţa intuiţiei. Ascultă ce-ţi spune inima şi ţine cont de cel de al şaselea simţ cu care eşti înzestrată. Elementul de Pământ din zodia ta este strâns legat de energiile negative sau pozitive pe care le emană cei din jur şi reuşeşti, fără să îţi dai seama, să le „citeşti” intenţiile.

 

Gemeni

Bun observator

Fire mercuriană, analizezi totul, despici firul în patru şi treci în revistă toate scenariile posibile. Eşti mult prea raţională şi nu-ţi place să laşi nimic la întâmplare. Nu de puţine ori, însă, ai fost surprinsă de forţa intuiţiei tale. Ai un fin simţ al observaţiei şi ajungi să îi cunoşti foarte bine pe cei din jur. Când este necesar, tu poţi prezice cum vor acţiona şi ce decizii vor lua, ceea ce te ajută să păstrezi un echilibru în relaţiile cu familia şi prietenii apropiaţi.

 

Rac

Telepatia, un dar aparte

Semn de Apă, aflat sub dominaţia Lunii, zodia ta este înzestrată cu o putere intuitivă ieşită din comun. Adesea, telepatia este cea care te ghidează în relaţiile apropiate cu membrii familiei şi copiii tăi. Tu simţi ceea ce simt şi ei, presimţi când sunt în pericol şi, de multe ori, încerci să îi avertizezi, chiar dacă nu eşti întotdeauna ascultată. Important este să ţii tu cont de ceea ce îţi şopteşte intuiţia şi să fii alături de cei dragi în momentele grele.

 

Leu

Foloseşte puterea imaginaţiei

Soarele, astrul zodiei tale, te ajută să ai mare încredere de tine şi fler, mai ales în afaceri şi în carieră. Cu toate acestea, foarte rar se întâmplă să asculţi ce îţi spune cel de al şaselea simţ. Tu pui, întotdeauna, în prim plan argumentele logice. Încearcă, totuşi, să asculţi şi vocea intuiţiei. Personalitatea ta puternică şi dinamică atrage ca un magnet oamenii, iar spiritul intuitiv te poate ajuta în mod deosebit în relaţiile cu cei din jur, să ţi-i faci prieteni.

 

Fecioară

Uneori, raţiunea se înşală

Spirit ascuţit şi critic, eşti tentată să vezi totul în alb şi negru şi să îţi programezi viaţa în detaliu, fără să laşi loc hazardului. Astrul zodiei tale, Mercur, pune mai mult accentul pe raţiune, decât pe simţire, astfel că rareori te laşi în voia intuiţiei. Presimţirile sunt doar baliverne pentru tine şi foarte rar se întâmplă să intuieşti ce se va întâmpla. Dar, dacă vocea interioară este puternică, ascultă sfatul ei şi ţine cont de avertismentele pe care ţi le transmite.

 

Balanţă

„Citeşti” sufletele oamenilor

Venus, astrul care îţi guvernează zodia, te-a înzestrat cu o intuiţie fină asupra naturii umane. Se întâmplă adesea, chiar de la prima întâlnire, să vezi în sufletul oamenilor, dincolo de aparenţe, firea lor adevărată. Te bucuri de un dar special, care te ajută mult în viaţă. Datorită lui, reuşeşti să fii diplomată în situaţiile dificile şi să cucereşti simpatia multor persoane. Ar fi bine să te abţii să spui ceea ce gândeşti, dar să ţii cont de intuiţia ta.

 

Scorpion

Spirit vizionar

Îl ai de partea ta pe Pluton, astrul viziunilor şi al percepţiei extrasenzoriale. Nu este de mirare dacă reuşeşti, uneori, să presimţi cutremurele, dezastrele, tragediile din viaţa celor dragi sau situaţiile dramatice care te aşteaptă. Pe de altă parte, zodia Scorpionului găzduieşte Casa morţii şi a tenebrelor, ceea ce sporeşte forţa ta intuitivă. Harul tău, de a vedea dincolo de limitele umane, îţi poate fi de mare ajutor în situaţiile critice, să te fereşti de pericole.

 

Săgetător

Intuiţia, un aliat de încredere

Jupiter, astrul care îţi dirijează destinul, vorbeşte despre aventură şi curaj, despre călătorii şi descoperiri, despre şanse norocoase şi succes. Toate aceste lucruri, specifice zodiei tale, sunt posibile tocmai datorită spiritului intuitiv cu care sunt înzestraţi Săgetătorii. De altfel, mulţi nativi ai zodiei sunt criticaţi că nu ţin niciodată cont de pericole şi fac alegeri în viaţă după cum le şopteşte inima. Dar tu ştii că intuiţia te-a ajutat adesea şi niciodată nu ai dat greş.

 

Capricorn

„Ascultă” sentimentele!

„Intuiţia este un dar sacru, raţiunea este un servitor”, spunea Albert Einstein. Zodia ta este dominată de Saturn cel calculat şi rece, astrul raţiunii şi al prudenţei. Cu toate acestea, nativii Capricorni sunt sensibili la mesajele subtile pe care le primesc de la cei din jur. Nu te teme să dai frâu sentimentelor şi să asculţi vocea interioară care te ajută în momentele critice. Vei reuşi să îi judeci mai bine pe oameni şi să consolidezi relaţiile de prietenie.

 

Vărsător

Darul intuiţiei, un har divin

Semn de Aer, volatil şi schimbător, Vărsătorul este dirijat de Uranus, astrul surprizelor şi al dorinţelor. De cele mai multe ori, Vărsătorii preferă să treacă peste reguli şi să îşi asculte intuiţia, lăsând deoparte argumentele logice sau teama de pericol. Dacă te recunoşti în această descriere, puterea intuiţiei joacă un rol foarte important pentru tine şi de multe ori reuşeşti să iei cele mai bune decizii, doar pentru că ţi-ai ascultat inima.

 

Peşti

Abilităţi extrasenzoriale

Capacităţile tale intuitive sporesc dramatic când zodia ta este vizitată de Neptun, aşa cum se întâmplă în prezent. Neptun traversează semnul tău astral între 2012 şi 2026, o perioadă lungă de timp în care îţi vei da seama că eşti înzestrată cu abilităţi deosebite. Nu este exclus să presimţi evenimente majore din viitorul familiei tale sau din viaţa unor prieteni. Ori de câte ori te afli în faţa unei alegeri dificile, fii atentă la mesajele şi semnele stranii din jur.