Berbec

Firea lui competitivă îl transformă într-un atlet desăvârşit. Aleargă, sare, ţopăie… până ajunge la spital. O dată încheiată cariera sportivă, Berbecul nu prea mai ştie ce să facă cu viaţa lui. Dar se implică în tot felul de situaţii riscante. Azi are bani mulţi, să îşi cumpere maşină, mâine nu mai are nimic. În dragoste, este arogant. Nu îi este niciodată teamă să facă primul pas sau să se facă de râs, dar nu îşi găseşte prea ușor partenera potrivită.

Taur

Nativul acestei zodii este la fel de răbdător şi de relaxat, pe cât este de încăpăţânat şi de posesiv. Dacă găteşti bine, te cere imediat în căsătorie. Cina trebuie pusă la oră fixă, iar copiii programaţi din timp. În familie, se transformă într-un mic dictator. Vorbeşte rar şi are pretenţia să iei notiţe. Ai putea spune că este zgârcit, pentru că ține cheltuielile în frâu. Strânge banii de la un an la altul, fără să ţină cont nici de inflaţie, nici de Crăciun!

3015795376_a66cd92f4c_oGemeni

Dacă eşti pusă pe treburi serioase, fugi de bărbatul Gemeni cât te ţin picioarele! Însoţeşte-l doar la petreceri şi distracţia e garantată! Nu te obosi să îi dai numărul tău de telefon, că va uita imediat pe ce l-a scris… dacă l-a scris. Geamănul este narcisist, superficial şi zgârcit… cu ceilalţi. Pentru sine, ar fi în stare să cheltuie două, trei salarii într-o singură zi. Cât despre vicii, le încearcă pe toate şi nu se lasă până nu păţeşte ceva grav!

Rac

Este un băiat de zahăr, gata să te asculte şi să te ajute… cel puţin în primele 15 minute. Dar se pricepe atât de puţin să îşi ascundă intenţiile machiavelice în spatele vorbelor frumoase! Iubirea lui este ca o telenovelă: îşi înşală partenera fără milă şi fără nici o remuşcare. Cea mai mică ceartă cu el, se transformă într-o furtună. Este obsedat de bani şi se gândeşte la diverse scheme să se îmbogăţească peste noapte. Dar nu le pune în practică.

Leu

Nu te obosi să îi spui unui nativ din Leu că este mândru, pentru că se laudă şi singur. Întreabă-l ce a mai făcut în ultima vreme şi îţi va înşira tot felul de poveşti incredibile despre cuceririle lui, despre nopţile petrecute prin cluburi cu băieţii. Are o imaginaţie atât de bogată că trăieşte mai mult în fanteziile lui. Este optimist, nu îşi face niciodată griji pentru viitor, dar nici nu vede când se apropie vreun necaz. Fii precaută dacă îţi oferă inelul de logodnă!

3014962173_63f52cee31_oFecioară

Îi poţi cere unui nativ din zodia Fecioarei să îţi respecte decizia, dar nu îl pune pe el să ia singur decizii. Orice hotărâre pe care o ia îi va da groaznice dureri de cap şi va bombăni toată ziua. Bărbatul din Fecioară este însufleţit de sentimente profund umane: te va iubi cu pasiune, dar îţi va cere în fiecare zi să îi răsplăteşti iubirea cu tot felul de atenţii şi cadouri. Este în stare să scoată bani din piatră seacă, dar îi foloseşte numai în interes personal.

Balanţă

Bărbatul „Balanţă” este un visător, un artist şi un boem, de aceea este greu de înţeles. Sau, mai degrabă, nu ştie el niciodată cum să se facă înţeles. Când are un vis, de obicei irealizabil, îl urmăreşte ani de zile, deşi ştie că nu are nici o şansă. Iar acest lucru este mai greu de înţeles de o parteneră cu capul pe umeri. Nativul din Balanţă este paşnic şi se fereşte de confruntări, dar nici nu este bine să te bazezi pe el când ai un lucru serios de rezolvat.

Scorpion

Niciodată să nu ai încredere într-un Scorpion, dacă îl trimiţi la cumpărături cu banii tăi. Fie va lua cele mai scumpe cosmetice, fie îşi va burduşi barul cu băuturi fine şi ţigări. Deşi îi place să profite de tine, nu se ascunde deloc şi îţi dă explicaţii cu o candoare care te face să râzi. Când iubeşte, o face din tot sufletul, dar aşteaptă să fie răsplătit însutit. Dacă îţi oferă un inel cu diamante sau o excursie în Hawai, ar fi bine să refuzi.

3014962567_cc7c646309_oSăgetător

Bilele lui albe sunt generozitatea şi entuziasmul. Un Săgetător este cu atât mai generos, cu cât poate oferi lucrurile altuia. O altă bilă albă este răbdarea, dar asta ţine până când îl contrazici. Ferească Sfântul să ai un şef sau un iubit din această zodie! Poate fi un soţ excelent, doar dacă îl accepţi aşa cum e. Altfel, el nu va face nici un efort să te convingă să rămâi. Cât priveşte bugetul, banii vin uşor şi îi cheltuie cu plăcere doar pentru el.

Capricorn

Nativul acestei zodii este un om practic, dar fatalist. În realitate, credinţa lui că totul este scris în stele este doar o scuză pentru lene. Dacă auzi de un Capricorn că a realizat ceva deosebit, fii sigur că altcineva a muncit pentru el. Dar dacă vrei un soţ comod, care nu îţi cere socoteala nici la bani, Capricornul este o alegere bună. Doar că te vei plictisi toată viaţa lângă el! Nu degeaba, bărbaţii cu acest semn divorţează mai des decât nativii din alte zodii.

Vărsător

Pozează în intelectualul fin, cu vaste cunoştinţe generale, dar la capitolul „romantism” nu ştie nimic. Este un bărbat puternic şi independent, un alt fel de a spune delicat că nu are prieteni. Nu ştie să împartă decât lucrurile de care nu mai are nevoie… cât despre dragoste, nu poate oferi ceea ce nu simte. Singurul lucru pe care îl ştie sigur despre iubire, este că nu prea are parte de aşa ceva. Rezişti lângă un Vărsător, doar dacă nu ai mari pretenţii de la el.

Peşti

Nativul din Peşti este înţelegător, plin de compasiune şi emotiv. Cu alte cuvinte, este imposibil să îi rezişti, când te roagă ceva, altfel nu mai vorbeşte cu tine toată viaţa. Are suflet de artist şi visează cu ochii deschişi. Firea lui aparent timidă atrage ca un magnet femeile care vor un soţ docil. Pe de altă parte, atrage şi o mulţime de prieteni. Aşa că viaţa voastră în doi va fi împărţită şi discutată frăţeşte cu toate rudele şi prietenii lui.

Sursa foto: Flickr.com