Cele mai bogate zodii, cele mai descurcărețe și cele mai prospere se văd cu adevărat în topul miliardarilor lumii. Iată cum arată acest top, conform datelor adunate la sfârșitul anului 2015. Vom vedea dacă zodiile norocoase își vor păstra statutul și anul acesta.

Locul 7 – Racul

Despre Raci se spune mai degrabă că sunt sufletiști și emotivi, iar afacerile nu sunt punctul lor forte. Cu toate acestea, în top 100 miliardari ai lumii, zodia Racului are un loc destul de bun, chiar dacă nu are prea mulți reprezentanți – doar 5. Unii dintre cei mai cunoscuți sunt fondatorul companiei Tesla Motors, Elon Musk (12 miliarde de dolari) și moștenitoarea berăriilor Heineken, Charlene de Carvalho-Heineken (11,6 miliarde de dolari).

Locul 6 – Gemenii și Săgetătorii

Nativii zodiei Gemeni au numeroase abilități care îi ajută în carieră și îl au de partea lor pe Mercur, zeul negoțului și al banilor. Cu toate acestea, nu ocupă decât locul 6 în top. Chiar dacă sunt foarte descurcăreți și învață repede, sunt nehotărâți și calculează prea mult riscurile. Poate de aceea nu reușesc să facă afaceri de răsunet. În topul miliardarilor Forbes din 2015, doar 6 sunt născuți în zodia Gemeni, dintre care cei mai cunoscuți sunt patronul corporației media Thomson Reuters, David Thomson (25,5 mld. dolari), și moștenitorul Walmart, Jim Walton (40,6 mld dolari).

Spre deosebire de Gemeni, Săgetătorilor le place riscul. Adună mulți bani, dar pot pierde sume mari într-o clipă. Pe de altă parte, se știe că fac promisiuni pe care nu le pot ține, ceea ce le dăunează în afaceri. De aceea, ocupă doar locul 6. Iar cea mai bogată dintre Săgetătorii miliardari este patroana unei companii media, Ann Cox Chambers, cu 17 mld. dolari.

Cele mai bogate zodii: locul 5 – Capricornii, Fecioarele și Scorpionii

Zodia Capricornului este apreciată pentru seriozitate, responsabilitate și disciplină. Printre Capricorni se numără mulți șefi și lideri bogați. În topul 100 al miliardarilor lumii se află 7 Capricorni, între care și președintele Samsung, Lee Kun-Hee (11,3 mld. dolari).

Nativii Fecioare au o mulțime de calități care îi ajută să prospere. Au o gândire analitică, sunt pragmatici și au succes. Șapte dintre miliardarii lumii sunt născuți în zodia Fecioarei și tot șapte sunt născuți și în semnul Scorpionului, între care și Bill Gates (79,2 mld. dolari).

Locul 4 –  Taurii și Peștii

Se știe cât de ambițioși sunt Taurii în carieră, dar nici Peștii nu se lasă mai prejos când vor să obțină ceva. Cu siguranță, se numără printre cele mai bogate zodii. Taurii sunt responsabili și calculați și reușesc să înmulțească banii pe care îi obțin, iar Peștii pur și simplu au noroc, iar intuiția lor îi ajută să descopere cele mai bune afaceri. În topul 100 al miliardarilor lumii sunt opt Tauri, între care se numără fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg (33,4 mld. dolari), dar și opt Pești, între care Rupert Murdoch (13,9 mld. dolari) și Michael Dell (19,2 mld. dolari).

Top 3 cele mai bogate zodii

Locul 3 – Berbecii

Oricât ar fi de haotici și risipitori Berbecii, zodia lor ocupă un loc de cinste în topul miliardarilor. Iar aceasta se datorează doar ambiției și tenacității lor. Sunt 10 miliardari în lume, născuți în zodiac Berbecului, între care și fondatorul Google, Larry Page (29,7 mld. dolari).

Locul 2 – Vărsătorii și Balanțele

Ambele zodii de Aer, se numără printre cele mai bogate zodii și sunt suficient de creative și ambițioase pentru a atrage norocul de partea lor. Independenți, progresiști și vizionari, nativii acestor zodii se numără printre cei mai prosperi. În top 100 miliardari sunt 11 Vărsători și tot 11 Balanțe, dintre care îi menționăm pe magnatul Michael Bloomberg (35,5 mld. dolari) și pe regina L’Oreal, Liliane Bettencourt (40,1 mld. dolari).

Locul 1 – Leul

Prima în top, zodia cu cei mai mulți miliardari, este zodia Leului. Bătăioși, ambițioși, atrași de putere, de bani și de faimă, Leii știu să ceară partea cea mai mare din lumea celor bogați. Sunt 14 miliardari născuți în zodia Leului, majoritatea oameni faimoși precum Yves Saint Laurent (14,9 mld. dolari) sau fondatorul Oracle, Larry Ellison (54,3 mld. dolari).

sursa foto: 123rf.com