Cele mai stresate zodii sunt cele care sunt mereu în acțiune și mereu nemulțumite de cum decurg lucrurile. Întotdeauna vor mai mult și de la ele, și de la cei din jur, iar pretențiile lor sunt uneori greu de suportat.

Tot timpul critică, tot timpul găsesc defecte, tot timpul au ceva de reparat și îndreptat. Își fac griji din nimicuri și se concentrează adesea pe acțiuni și proiecte care nu merită investiții mari și griji. Iată ce spune zodiacul despre cele mai stresate zodii și ce sfat au astrele pentru ele.

Top cele mai stresate zodii: Berbec

Așa cum era de așteptat, Berbecul va fi în topul cu cele mai stresate zodii, mereu agitat, mereu nemulțumit și grăbit să rezolve lucrurile cum știe el mai bine. Însă, uneori, în graba lui, strică treaba și îi încurcă și pe alții. Mereu ai impresia că îl împinge cineva de la spate să facă totul repede și se stresează când nu ajunge la scopul pe care și l-a propus.

Soluția antistres: nativul Berbec ar trebui să fie mai calm și mai prudent și depăși mai ușor momentele stresante.

Zodia Rac

Nativul Rac este tot timpul îngrijorat pentru sine, pentru siguranța și pentru viitorul lui și pentru familie, mai ales pentru copii. Tot timpul pune răul înainte, deși destinul acestei zodii este în general unul norocos și soarta o ajută adesea să depășească problemele grave cu ajutorul celor din jur. Dar Racii nu se pot abține să nu se streseze din tot felul de probleme, unele de-a dreptul minore.

Soluția antistres: Nativul Rac ar trebui să aibă mai multă încredere în puterea lui interioară și în deciziile pe care le ia și va fi mai puțin stresat de ceea ce se întâmplă.

Zodia Fecioară

Se știe că nativul Fecioară este un perfecționist și vrea ca totul să meargă șnur în viața lui. Este un om puternic, bine organizat și calculat, capabil să treacă peste orice obstacol. Dar până când rezolvă totul, este deosebit de stresat și își face griji din orice. Nu se vede, dar nativul Fecioară se consumă foarte mult înainte de a ajunge la rezultatul dorit. Iar când are probleme de sănătate personale sau în familie, este deosebit de îngrijorat.

Soluția antistres: o lectură relaxantă sau o comedie bună îl poate ajuta să își descrețească fruntea și să privească viața mai senin.  

Zodia Balanță

Zodiacul spune despre zodia Balanță că tinde spre echilibru… într-adevăr, aceasta este dorința ei cea mai intimă, tocmai pentru că nu este deloc echilibrată din punct de vedere emoțional. Iar acest dezechilibru, acest balans continuu între ceea ce vrea și ceea ce nu vrea, între ceea ce este bine și nu este bine pentru ea, pune Balanța în topul celor mai stresate zodii. Balanțele sunt tot timpul grijulii cu cei din jur, cu familia și copii lor, tot timpul se gândesc ce să facă să le fie mai bine, să le rezolve problemele și să le ofere o viață liniștită. Dar prea puțin se gândesc la ele și stresul se acumulează.

Soluția antistres: din când în când, Balanța trebuie să își asume anumite riscuri și pierderi, pentru că nu le poate oferi celor dragi tot ceea ce își doresc.

Zodia Pești

Semn de Apă, neliniștit și emotiv, nativul Pești este foarte sensibil și trăiește profund emoțiile. Se încarcă adesea de emoții negative, care sapă liniștea interioară și stresul se acumulează. Peștii sunt foarte grijulii și foarte atenți cu oamenii pe care îi iubesc, își fac griji din orice în privința copiilor și au tot timpul nevoie de susținere emoțională. Pe de altă parte, este o zodie cu ambiții și visuri mari, iar când dorințele lor nu pot fi împlinite, crește gradul de nemulțumire și de stres.

Soluția antistres: nativul Pește este creativ și poate găsi oricând o ocupație frumoasă și relaxantă, care să îl ajute să depășească situațiile stresante. Poate recurge la un hobby, poate petrece timp cu cei mici și cu jocurile lor inventive sau poate să facă yoga.