Profită de seara de 1 august

Data de 1 august are steluță aurie în horoscopul chinezesc al lunii august. În special, în seara acestei zile astrele ne oferă unul dintre cele mai bune momente ale acestei perioade. Este ziua veștilor bune și vor fi favorizați cei care așteaptă o schimbare benefică, cei care își declară deschis sentimentele și au nevoie de dragoste, dar și cei care vor să își întemeieze un cămin. Orice întâlnire romantică în seara de 1 august va fi deosebit de fericită.

Cele mai norocoase zile din august

Ziua de 7 august, o șansă neașteptată

Se știe că 7 este un număr benefic, dar în luna august el are o semnificație deosebită. Pe data de 7, care va fi marți nu va niciun ceas rău, numai ceasuri bune și șanse neașteptatate de călătorie, de câștiguri și de dragoste. Ziua de 7 va fi deosebit de frumoasă mai ales pentru cei care călătoresc, pentru că drumurile lor le vor aduce un noroc sau un beneficiu important.

17 august, promisiuni, dragoste și prietenii

Ziua de vineri, 17 august, va fi o zi deosebită, cu multe împliniri și multă dragoste. Poate fi ziua în care mulți nativi vor găsi dragostea sau vor face o cerere în căsătorie. Poate fi ziua în care ne putem face prieteni noi, oameni pe care ne putem baza pe viitor. Poate fi și ziua în care vom participa sau vom organiza o petrecere sau o aniversare deosebită. Pentru cuplurile căsătorite este o zi specială, legată de noi planuri de viitor.

Citește și horoscopul lunii august, realizat de Medeea.

O zi a surprizelor pe 23 august

Joi, 23 august, este o altă zi din cele mai norocoase zile ale lunii august. Aceasta va aduce surprize, dar mai ales petreceri și distracție. Va fi o zi a prietenilor, sărbătoriților și evenimentelor fericite. Dacă vrei să ai o reuniune fericită cu familia sau prietenii tăi din trecut, alege ziua de 23 august. Pe de altă parte, este o zi excelentă pentru cei care își caută locuințe și au nevoie să se mute într-o casă mai bună.

Sâmbătă, 25 august, împliniri și câștiguri

Este mare sărbătoare creștină pe 25 august, dar și în calendarul chinezesc este o zi deosebită. Conform horoscopului chinezesc, 25 august este o zi a marilor împliniri, mai ales pentru cei care au pierdut mult în viață și au nevoie de dragoste, de recunoaștere și recompense pentru a merge mai departe.

sursa foto: 123rf.com