Berbecii sunt mereu activi și plini de energie

Nu te vei plictisi niciodată lângă ei și nu sunt genul de bărbați care se așază comod pe canapea să zacă toată seara. Găsesc ei mereu ceva de făcut prin casă, iar dacă tu ai planuri și proiecte pe placul lor, cu atât mai bine. Pune-i la treabă și vor fi fericiți!

Bărbații din Berbec sunt curajoși

Nu vor da înapoi niciodată când este greu. Mereu vor sări în sprijinul celor mai slabi și vor depăși tot felul de probleme și obstacole, chiar dacă mai fac și ei greșeli. Nu sunt cei mai calculați și înțelepți, dar se descurcă și curajul lor brut este de admirat. Iar pentru familie bărbații din Berbec sunt în stare să își dea și viața!

Berbecii sunt în topul celor mai direcți bărbați

Pentru Berbeci nu există tonuri de gri, cale de mijloc și compromisuri. Ei știu ce vor, luptă cu toate armele pe față să îl obțină, iar dacă eșuează, o iau de la capăt… în altă direcție. Abordarea lor directă este foarte eficientă în perioadele de criză și în situațiile în care este nevoie de control ferm. Și în dragoste, și în carieră, ei sunt deschiși și direcți. Nu prea poți avea surprize neplăcute din partea lor.

În coada clasamentului cu zodii seducătoare

Nu sunt Berbecii la fel de stabili precum bărbații din Pești sau din Capricorn, dar nici afemeiați nu sunt. În ceea ce privește zodiile cărora le place să flirteze și să aibă mici aventuri extraconjugale, Berbecii vor fi mereu pe la coada clasamentului. În primul rând pentru că ei nu au timp de aventuri inutile. Ei au cu totul alte priorități, iar în dragoste sunt stabili pentru că știu să se implice aproape 100%.

Bărbatul Berbec este 100% preocupat de femeia pe care o iubește

Și ultima, dar în niciun caz cea din urmă calitate care te cucerește din primele zile alături de el, este aceea că Berbecul este 100% preocupat de tine. Când este îndrăgostit arde și îți oferă tot, dar încearcă să nu arate că este topit după tine. Cu toate acestea, se gândește doar la tine, face totul pentru tine, măsoară totul după alegerile tale. Și reușește totuși să domine relația, pentru că știe cum să te farmece!