Solstițiul de vară 2022 din data de 21 iunie marchează totodată și tranzitul Soarelui din zodia Gemeni în zodia Racului. Aceasta din urmă este prima zodie de vară și singura care beneficiază de cele mai multe zile însorite și lungi.

Iată ce alte beneficii pot avea zodiile după solstițiul de vară 2022 și cum sunt afectate în funcție de semnul lor primordial.

Solstițiul de vară și zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Începe vara astronomică, zilele sunt lungi și însorite, ceea ce le prinde bine nativilor cu semne de Foc. Vor fi mult mai dinamici și mai ambițioși cu toate planurile lor. Solstițiul de vară 2022 le aduce șanse de a începe o activitate susținută, dificilă, dar cu multe avantaje.

Solstițiul de vară și zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Ziua Soarelui sau Ziua Solstițiului aducea prima recoltă a anului. Pe vremuri, era considerată o zi foarte norocoasă și prielnică zodiilor legate de Pământ. Și în zilele noastre, solstițiul de vară este benefic acestor trei zodii și le ajută să adune ceea ce au semănat, dar numai roade bune.

Solstițiul de vară 2022 și zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Poate fi o zi bună pentru comunicare și pentru întâlniri. Zodiile de Aer vor primi vești, se vor bucura de ziua lungă și de soare alături de prieteni și vor aduna mai multe informații bune care îi pot ajuta pe viitor. Dar cel mai important lucru este că vor primi apreciere și înțelegere, ba chiar și sprijin financiar de la persoanele apropiate.

Solstițiul și zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Odată cu solstițiul de vară începe zodia Racului și începe cu adevărat vara astronomică, deși vara din calendar începe de la 1 iunie. Pentru zodiile de Apă vine o vreme bună pentru proiecte noi. Ziua solstițiului poate marca începutul unei noi activități sau planuri mai mari în familie. Poate fi și o zi excelentă pentru concediu și vacanța de vară.