Vechii astrologi spuneau că Saturn impune limitări, dar tot el este cel care ne îndeamnă să ţinem calea dreaptă, să ne ferim de abateri şi să depăşim obstacolele. În vara aceasta, Saturn se întoarce în mers retrograd în semnul Scorpionului, până la 1 august. Este un eveniment astrologic deosebit, care influențează celelalte mișcări astrale. Din iunie, energia lui Saturn devine constructivă, ne ajută se ne înnoim şi să ne îmbunătăţim viaţa.

Sub semnul lui Saturn, atât individul, cât şi societatea au nevoie de înnoire şi restructurare.

Cum afectează retrogradarea lui Saturn fiecare zodie

Berbec

Saturn aduce mai multă linişte şi stabilitate în relaţiile de cuplu. Îţi asumi responsabilităţi mature în cadrul familiei. În cea de a doua jumătate a anului, ai ocazia să consolidezi prietenii noi sau să găseşti un partener de afaceri pe care te vei baza toată viaţa.

Taur

Vara acesta este cea mai bună perioadă să îţi consolidezi cariera, să găseşti un loc de muncă potrivit sau să faci cursuri de reconversie profesională. Pe timpul verii, se anunţă probleme de sănătate care se vor trata mai greu, dar vindecarea va fi completă.

Gemeni

Şansele de a cuceri o nouă iubire vor creşte după luna iunie. 2015 este anul în care poţi face noi alegeri în dragoste, fără să priveşti în urmă cu regret. Saturn nu pare să fie generos în privinţa banilor, dar îţi oferă mai multă stabilitate la locul de muncă.

Rac

Vei fi mult mai legată de familie, unde va avea loc o schimbare majoră. Este posibil să primeşti o cerere în căsătorie, să devii mamă sau bunică. Toate lucrurile noi şi frumoase de anul acesta vor fi legate de familie şi de cumpărarea unei locuinţe. Saturn îţi poartă noroc în afacerile imobiliare.

Leu

Dacă te-ai confruntat cu pierderi şi întârzieri sau cu întâmplări nefericite, Saturn te va ajuta să treci peste toate obstacolele. El te răsplăteşte pentru răbdare şi îţi aduce evenimente mai frumoase, călătorii, vacanţe nesperate şi o veste bună în ceea ce priveşte relaţiile de afaceri.

Fecioară    

Saturn te sfătuieşte să economiseşti, să acumulezi, să păstrezi tot ceea ce primeşti drept răsplată. Nu vei avea parte de câştiguri deosebite, dar te poţi baza pe ceea ce ai acum pentru că nu se mai anunţă pierderi. Ceea ce vei construi vara aceasta, va rezista o viaţă!

Balanţă

Saturn te pregăteşte pentru un drum mai stabil, te ajută să treci peste obstacole şi vindecă rănile vechi ale sufletului. Credibilitatea ta creşte, eşti mai responsabilă şi mai precaută. Din iulie, începe o perioadă de prosperitate.

Scorpion

Saturn se află în mișcare retrogradă în zodia ta, din 15 iunie până la 1 august. Pare să fie o perioadă mai dificilă, pentru că te pune la încercare. Trebuie să demonstrezi că poţi învăţa lucruri noi şi că te poţi adapta unui stil nou de viaţă. Cu tenacitatea ta, vei face faţă schimbărilor și vei avea de câștigat.

Săgetător

Saturn te provoacă să fii mai hotărâtă şi să nu te abaţi de la drumul pe care l-ai ales. Vor apărea tentaţii noi, vei avea parte şi de perioade lungi de inactivitate, dar trebuie să te mobilizezi şi să acţionezi aşa cum ţi-ai propus. Ai toată libertatea de acţiune şi şanse mari de câştig.

Capricorn

Este posibil ca multe planuri personale să se schimbe dramatic, sub influenţa lui Saturn. Poate că vei fi nevoită să accepţi un eşec, să renunţi la ceva drag. Dar Saturn promite să se revanşeze, din iulie, şi să te ajute să îţi reconstruieşti cariera şi viaţa pe o bază mai solidă.

Vărsător

Vei fi mult mai ataşată de casă şi de persoanele dragi. Saturn te sfătuieşte să amâni câteva luni experienţele doar de dragul distracţiei şi călătoriile costisitoare. Concentrează-te asupra studiilor şi asupra carierei. În acest domeniu, vei avea de câştigat!

Peşti

Viaţa ta se desfăşoară după reguli mai stricte. Tot planurile pe care ţi le faci, trebuie gândite în amănunt, pornind de la cheltuieli, până la câştiguri, fie ele materiale sau sufleteşti. Ori de câte ori vrei să schimbi ceva, pune în balanţă avantajele și vei face cea mai bună alegere.

sursa foto: austinevan / Foter / CC BY” target=”_blank”>Foter.com