Luna nouă din Berbec aduce o energie puternică și benefică pentru zodiile direct influențate de ”lumina” ei. În zilele de 21 și 22 martie, când Luna nouă traversează zodia Berbecului și însoțește Soarele, vom avea parte de o conjunctură astrală deosebită, iar câteva zodii vor fi cu adevărat norocoase.

Ce acțiuni favorizează Luna nouă din Berbec

De fiecare dată când Luna nouă ajunge în zodia Berbecului vom avea parte de noutăți, de vești și schimbări, de perspective noi din care putem alege ceea ce ni se potrivește mai bine. Este un moment plin de energie, forță și încredere, benefic mai ales pentru acțiunile noi, care demarează în aceste zile. De aceea, trebuie să știm din timp ce activități sunt favorizate de Luna nouă din Berbec și să profităm de acest lucru.

Iată ce proiecte, planuri, începuturi, idei și acțiuni vor demara cu succes în zilele în care este Lună nouă în Berbec.

  • Dietele de slăbit
  • Sporturile și activitățile sportive de orice fel, în sală sau în aer liber
  • Jocurile și activitățile de grup
  • Călătoriile, drumețiile și excursiile
  • Investițiile în echipamente electronice
  • Cursurile de calificare profesională
  • Cursurile de limbi străine
  • Joburi noi de teren
  • Proiecte care țin de amenajări, renovări, grădinărit
  • Începutul unei noi cariere

Zodii favorizate de Luna nouă din Berbec

Berbecul

Începând cu data de 21 martie, zodia Berbecului va beneficia de energia Lunii noi și va putea face schimbări benefice în următoarele cinci zile. Va fi o perioadă agitată, cu multe idei și discuții, iar nativii Berbeci vor căuta sprijin printre prietenii cu aceleași preocupări. Cei mai norocoși dintre ei se vor descurca și singuri și vor pune pe roate proiecte noi. Dacă își organizează bine timpul și bugetul, vor avea realizări mari în aceste zile.

Leul

Luna nouă din Berbec este o perioadă benefică pentru zodia de Foc a Leului. Acum, nativii din Leu se pot orienta către cariere noi și pot găsi joburi mult mai potrivite cu aspirațiile și pregătirea lor. Le va merge cu atât mai bine, dacă pot găsi joburi care îmbină munca de birou cu munca de teren. Leii sunt oameni dinamici, le place să fie în centrul atenției și să aibă un impact în comunitățile și grupurile lor. Iar munca de teren îi ajută să promoveze rapid.

Fecioara

Nativii din Fecioară vor avea parte de o perioadă excelentă și le merge de minune dacă vor să facă investiții în casă, în mobilier, echipamente, biciclete, mașini sau produse utile de tot felul. Orice investiție și orice activitate care vizează schimbări bune pentru familie și pentru casă vor fi acum de bun augur și se vor finaliza într-un mod favorabil.

Vărsătorul

Nativii Vărsători se pot considera norocoși în aceste zile în care Luna nouă și Soarele din Berbec formează o conjunctură benefică pentru călătorii, pentru planuri de cuplu, pentru relații noi de dragoste. Vărsătorii singuri pot câștiga inima cuiva și pot spera la o nouă relație de durată. Dacă vorbesc aceeași limbă și găsesc cât mai multe puncte comune, atunci legăturile care se înfiripă acum vor fi ocrotite de astre și vor dura o viață!