Luna nouă din Balanță, din data de 6 octombrie, aduce o serie de noutăți și schimbări legate de viața de familie, viața de cuplu și de sănătate. Influența ei se va simți puternic în următoarele cinci zile, până pe 11 sau 12 octombrie. Iar cele mai afectate vor fi zodiile de Aer, alături de alte două zodii mai puțin norocoase în aceste zile.

Zodia Gemeni și Luna nouă din Balanță

Luna nouă din Balanță anunță câteva zile mai dificile pentru nativii Gemeni care se confruntă deja cu diverse probleme. Fie că sunt probleme de cuplu sau probleme de sănătate, Luna nouă arată că acestea se pot complica și că nativii care sunt afectați trebuie să găsească soluții rapide și sigure pentru a le rezolva la timp.

Zodia Leu

Pentru nativii Lei lucrurile se complică, dacă nu reușesc să depășească momentele critice din viața de cuplu. Nativii care au probleme în căsnicie se vor confrunta cu zile mai grele, până la mijlocul lunii octombrie. Partenerii lor încep să ceară soluții, rezolvări, liniște, încredere și fidelitate, dar Leii care nu se mai simt atașați de relația de cuplu vor înrăutăți situația.

Zodia Balanță și Luna nouă

Pentru Balanțe, Luna nouă poate avea vești bune legate de familie și de sănătate, dar mai puțin bune legate de căsnicie. Balanțele se pot bucura de zile mai bune, dar cine are probleme cu soțul sau cu soția nu o va scoate la capăt prea ușor. Luna nouă provoacă mici schimbări care toarnă gaz pe foc și lucrurile nu se lămuresc deloc.

Zodia Săgetător

Nativii Săgetători se complică singuri. Luna nouă din Balanță îi provoacă să încerce să caute alt loc de muncă, alte mici afaceri, alte activități din care să obțină un profit. Fiecare încearcă să facă ceva deosebit în aceste zile, dar trebuie să fie prudenți să nu își piardă echilibrul și economiile adunate, sperând să obțină cine știe ce avantaje.

Zodia Vărsător

Nativii Vărsători pot suferi și ei din dragoste în aceste zile, în care Luna nouă din Balanță provoacă schimbări în viața de cuplu. Ar fi mai simplu să evite orice modificare de program, orice discuție, orice conflict cu partenerii de cuplu, pentru că schimbările se pot amplifica și le pot aduce mai degrabă daune, decât avantaje.