Luna albastră apare de obicei la fiecare doi ani și jumătate și ne vom mai întâlni cu ea abia în iarna anului 2020.

Luna albastră din Balanță din 31 martie este ultima din acest an, iar astrologii spun că are o semnificație deosebită în horoscop, fiind în opoziție cu Soarele din Berbec și Mercur retrograd.

Denumirea de lună albastră o primește întotdeauna cea de a doua lună plină dintr-o lună calendaristică. Luna martie a debutat cu Luna plină pe data de 1 în zodia Fecioarei și se încheie, pe 31 martie, cu Luna plină în zodia Balanței.

Zodiile de Foc și Luna albastră din Balanță

Berbec

Luna plină din 31 martie se află în opoziție cu semnul de Foc al Berbecului și va avea un impact major asupra celor trei zodii de Foc. Cei mai afectați vor fi nativii Berbeci care se vor simți obosiți și lipsiți de energie în aceste zile. Luna plină marchează sfârșitul unei perioade dificile, în care Berbecii au avut mult de muncă, dar va aduce câteva zile de relaxare, în care vor primi și răsplata pentru munca lor.

Leu

Pentru Lei, luna albastră din martie este o adevărată mană cerească. Ei vor depăși în curând tensiunile din relațiile profesionale și se vor simți mai siguri pe ei, mai apreciați și mai bine pregătiți. Este timpul să se implice și în afaceri sau proiecte mai dificile, pentru că vor avea de câștigat.

Săgetător

Semnul Săgetătorului este mai puțin norocos în zilele cu Lună plină. La sfârșit de martie, ar fi bine să se relaxeze și să călătorească, pentru că celelalte planuri nu au prea mari sorți de izbândă. În aceste zile sunt favorizate activitățile cât mai relaxante și este necesară odihna.

Zodiile de Pământ, favorizate de Luna albastră

Taur

Pentru nativii Tauri vine vremea răsplatei. Și ei au muncit mult în primul trimestru al anului și au nevoie de o răsplată frumoasă în preajma sărbătorilor de Paște, pentru a-i motiva să meargă mai departe. În aceste zile, Taurii vor avea parte de bani și vor primi bonusuri sau daruri la care nu se așteptau.

Fecioară

Luna albastră din Balanță va aduce momente speciale pentru nativii acestei zodii. Ea le poate arăta ce aspecte trebuie îmbunătățite în relația de dragoste, oferindu-le șansa de a retrăi momentele de pasiune de la început. Unii dintre ei pot da greș, dar Luna plină și Venus vor avea grijă să îi întoarcă din drum la momentul potrivit.

Capricorn

Pentru Capricorni vin zile frumoase, datorită Lunii pline din Balanță. Ei vor reuși să echilibreze timpul liber, dragostea, hobby-urile și munca. Vor descoperi că poate fi mult mai simplu să aștepți uneori să rezolve timpul problemele, decât să te îngrijorezi inutil pentru niște conflicte închipuite.

Citește și horoscopul lunii aprilie 2018, ca să știi ce te așteaptă în curând!

Luna albastră din Balanță și zodiile de Aer

Gemeni

Mulți dintre nativii acestei zodii așteaptă o schimbare (ca de obicei!) și au nevoie de un imbold să treacă la fapte mari. Luna plină din Balanță din 31 martie poate fi momentul revelator, în care își vor da seama ce au de făcut pentru a evolua, pentru a depăși starea de incertitudine în care se află în acest moment.

Balanță

Nativii Balanțe sunt cei mai puternic afectați de Luna albastră care sosește în zodia lor. Conjunctura astrală îi va încuraja să încerce lucruri noi, să călătorească, să se îndrăgostească, să încerce o activitate inedită, să se gândească să învețe o meserie pe care altfel nu ar fi fost tentați să o practice.

Vărsător

Luna plină le oferă Vărsătorilor prilejul de a lămuri mai bine lucrurile în relația de cuplu sau în relația cu prietenii apropiați. Este un moment astrologic benefic legăturilor emoționale și vor fi situații care îi vor ajuta pe nativii Vărsători să îi înțeleagă mai bine pe cei dragi și să îi ajute la momentul oportun.

Luna plină din Balanță și zodiile de Apă

Rac

Luna este astrul guvernator al zodiei Racului, ca atare faza de Lună plină este de fiecare dată un moment important, cu un impact puternic. De data aceasta, Luna albastră din Balanță este benefică și armonioasă pentru Raci. Ea vine să echilibreze emoții, să șteargă amintiri urâte și regrete.

Scorpion

Nativii Scorpioni și-au asumat, în ultimele luni, o răspundere uriașă, s-au implicat într-o activitate sau într-un proiect costisitor, care le depășește resursele. Dar Luna plină din aceste zile vine să le confirme că instinctul lor a funcționat perfect și că merită să riște. Tot ce au de făcut este să meargă mai departe!

Pești

Pentru Pești, Luna plină aduce bani frumoși și, poate, o recompensă pe care o merită din plin. Dacă au avut probleme financiare la începutul lunii martie, acum vor reuși să își stabilizeze bugetul și să pună deoparte bani pentru noile proiecte la care se gândesc în luna aprilie.

sursa foto: Shutterstock