Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020  – zodia Berbec

Înarmează-te cu răbdare. Marte și Mercur retrograd pot aduce zile mult mai tensionate și aglomerate. Primele zile ale intervalului sunt dificile și acasă, și la serviciu, iar cea mai mare parte a evenimentelor va fi obositoare. Situaţia se schimbă după 27 octombrie, când Venus intră în Balanță şi aduce veşti mai bune legate de carieră, de relaţiile cu superiorii care te pot ajuta să avansezi.    

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Taur

Profită de conjunctura favorabilă pe care o aduce Jupiter pentru zodia ta. Chiar dacă Marte și Mercur sunt în mers retrograd, Jupiter poate aduce schimbări surprinzătoare și ocazia de a face un pas înainte în carieră. Conjunctura astrală îţi este favorabilă să găseşti un loc de muncă mai bun sau să te îndrepţi spre un domeniu care se dezvoltă pe viitor într-un ritm accelerat, cum este domeniul imobiliar. 

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Gemeni

Poate fi o perioadă mai dinamică şi aglomerată pentru toate zodiile de Aer, te poţi bucura de împliniri şi succes, dar trebuie să fii deosebit de prudentă. Mercur este retrograd și se întoarce din Scorpion în Balanță, provocând întârzieri pe care nu le poți controla sau repara. Trebuie să fii atentă la toți cei din jur, să nu te lași păcălită de promisiuni și să nu iei nicio decizie pripită. Așa vei obţine ceea ce doreşti.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Rac

Este vremea schimbărilor, inclusiv pentru o zodie atât de prudentă şi conservatoare ca Racul. Din 27 octombrie, când Venus ajunge în Balanță, aduce o veste bună pentru toate zodiile de Apă, dar mai ales pentru semnul tău astral. Profită din plin, pentru că vei avea ocazia să faci o schimbare în profesie sau să îţi cumperi o locuinţă așa cum ai visat. Se pare că sunt șanse să primești mai ușor un credit. 

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Leu

Vei avea o perioadă intensă. Relaţiile apropiate, prietenii şi, poate, o nouă iubire, ocupă un loc important în evenimentele din următoarele zile. Tranzitul lui Marte retrograd prin semnul de Foc al Berbecului poate aduce schimbări semnificative în cuplu, dar şi în relaţiile cu unii prieteni. Contacte noi se anunţă şi în viaţa profesională, în urma unor călătorii în interes de serviciu.    

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Fecioară

Astrele te provoacă să iei decizii inedite şi să faci schimbări la care nu te-ai fi gândit niciodată. Evenimentele din jur, întâmplările imprevizibile din viaţa unor persoane dragi te obligă să îţi schimbi planurile pe termen scurt. De fiecare dată, vei avea şi de câştigat, şi de pierdut. Important este să diminuezi cât poţi de mult pierderile şi să profiţi de schimbări. Mercur este retrograd și multe lucruri sunt dezorganizate.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Balanță

Primeşti promisiuni legate de bani sau de unele avantaje pe care le vei primi la serviciu. Ele se vor concretiza la începutul lunii noiembrie, când Mercur va reveni la mersul direct în Balanță.  Până atunci, multe din dorinţele tale pot fi puse în practică şi fără bani. Planurile de călătorie încep să se concretizeze şi îţi convingi partenerul de viaţă că este mult mai bine să faceți scurte excursii, decât să rămâneți în casă.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Scorpion

Profită de tranzitul lui Venus prin zodia de Aer a Balanței care aduce o atmosferă mai frumoasă acasă, în familie. Datorită lui Venus, relaţiile cu persoanele apropiate devin mai armonioase. Situaţiile tensionate din cadrul familiei se vor rezolva de la sine, fără să intervii şi să obligi pe cineva să îşi schimbe planurile. Tot Venus te-ar putea îndruma acum spre o iubire nouă, dacă ești singură.  

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Săgetător

Ești tot mai interesată de ceea ce ține de familie, de casa ta și de confortul personal. Tranzitul marilor astre retrograde, Marte și Mercur, poate ridica obstacole în carieră şi în viaţa socială, dar favorizează proiectele personale. Nu amâna nimic din ceea ce vrei să faci deosebit pentru tine sau pentru familie, pentru copii. În mod deosebit, activitățile în aer liber, dinamice, vor fi bine venite pentru copii.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Capricorn

Analizează la rece ceea ce ai de făcut. Venus, unul dintre cele mai generoase astre, traversează Casa banilor şi a câştigurilor, astfel că vei avea parte de veşti bune din punct de vedere financiar. Ai şansa să scapi de o datorie sau să pui deoparte o sumă importantă de bani pentru planurile ambiţioase de anul acesta. Te bucuri de o perioadă prosperă şi merită să profiţi de orice ocazie.  

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Vărsător

Ţine cont de influenţa lui Mercur retrograd în Balanță care poate amâna unele evenimente. Poate că ți-ar prinde bine să mai lași timpul să treacă înainte de a realiza unele lucruri. Venus este mai generoasă cu zodia și aduce zile încărcate de energie şi optimism după data de 26 octombrie. Poate că vei avea ocazia să faci o schimbare valoroasă în viaţa ta. Te vei simţi mai bogată din multe puncte de vedere.

Horoscopul săptămânii 23 – 29 octombrie 2020 – zodia Pești

Concentrează-te pe lucrurile cele mai importante de la serviciu, pentru că vor fi câteva zile în care vei lucra peste program și nu vei avea niciun spor. Fie că primești sprijin din partea colegilor, fie că îți organizezi altfel munca, trebuie neapărat să provoci o schimbare. Pe de altă parte, vor fi câteva zile benefice pentru relația de cuplu, dacă partenerul tău va reuși să își facă mai mult timp liber.