Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie  – zodia Berbec

Vor veni zile tot mai bune, mai ales că întreaga lună februarie este o perioadă favorabilă pentru zodia ta și pentru planurile tale personale. Marte și Venus vor avea o influență puternică în această perioadă şi îţi vor pregăti întâlniri și seri romantice cu bărbatul pe care îl iubești. Tot Marte arată că, dacă au existat probleme medicale, acestea se vor rezolva, îți vei reveni mult mai repede și vor dispărea fără să lase urme.  

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Taur

Vei fi mai norocoasă în dragoste, decât la bani, dar situaţia ta financiară va fi destul de stabilă. În preajma zilei de 9 februarie, ai toate şansele să cunoşti un partener potrivit sau să rezolvi o situaţie tensionată dintre tine şi partenerul tău de viaţă. Dacă ai un copil adolescent, este posibil să se confrunte cu probleme ale căror soluţii sunt greu de găsit. Pune deoparte nişte bani pentru el!

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Gemeni

Ți-ar prinde bine câteva zile doar pentru tine, să te gândești la planuri noi de viitor și să îți revizuiești viața. Dacă ai nevoie de odihnă, lasă totul deoparte şi încearcă să te ocupi doar de tine. Problemele de cuplu vor fi rezolvate în timp, aşa că nu declanşa noi discuţii neplăcute cu soţul tău. La serviciu, o persoană mai în vârstă vine cu o soluţie tocmai când credeai că nu te mai ajută nimeni.

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Rac

Te bucuri de o perioadă norocoasă la mijlocul lunii februarie, ești plină de energie și vei scăpa de micile griji financiare. În aceste zile, vei primi bani sau vei recupera un bonus promis din luna ianuarie. Vei avea parte şi de o imagine bună la serviciu, iar unii dintre colegi te vor susţine mai mult pe viitor. Dacă ţi-ai propus să pleci într-o călătorie mai lungă, este bine să amâni până la jumătatea lunii. După data 14 februarie vor veni zile bune pentru călătorii și excursii.  

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Leu

S-ar putea să treci printr-o situație delicată și vei fi dezamăgită de atitudinea partenerului tău de viaţă. În dragoste, trebuie să faci câteva compromisuri, dacă vrei să îţi vezi dorinţele îndeplinite. Pune în balanţă lucrurile bune pe care le-a făcut el până acum şi încearcă să nu îl judeci prea aspru. O rudă mai în vârstă încearcă să intervină cu sfaturi nepotrivite în viaţa ta. O vreme, vei păstra distanţa faţă de ea.

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Fecioară

Aparanțele înșală și mulți oameni se dovedesc profitori. Poți avea probleme cu un coleg sau un partener implicat în proiectele tale de la serviciu, care mai mult te încurcă și există riscul să pierdeți amândoi. Abia după 10 februarie vei primi veşti mai bune despre munca ta și bonusurile pe care trebuie să le primești. Mercur îţi va aduce o sumă puţin mai mare decât te aşteptai. Acasă, ești mai îngrijorată de situaţia părinţilor tăi care au probleme de sănătate dificil de tratat.  

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Balanță

Vei avea parte de o perioadă mai relaxată, în care te ocupi numai de proiectele şi treburile casnice care îţi plac. Starea ta de sănătate va fi mai bună şi nu este cazul să îţi mai faci griji din pricina unei afecţiuni mai vechi. Miercuri, va trebuie să duci la îndeplinire câteva promisiuni făcute unor persoane dragi. Dacă mai amâni, s-ar putea să îşi piardă încredea în tine pe viitor.

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Scorpion

Te confrunţi cu probleme la serviciu din cauza unor persoane care nu îşi respectă obligaţiile. Sunt colegi care nu se gândesc la consecinţele acţiunilor lor. Acasă, familia şi copiii sunt protejaţi de Jupiter care aduce armonie şi veşti bune. După data de 10 februarie, vor veni zile frumoase și vei avea mici surprize de la oamenii care te iubesc.

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Săgetător

Ai speranţe foarte mari legate de o călătorie pe care o vei face curând. Poate că, în preajma zilei de 14 februarie, când este Ziua Îndrăgostiților, pleci în excursie cu soțul tău sau te întâlneşti cu cineva drag din trecut. Fii foarte atentă la cheltuielile pe care le faci, deoarece bugetul tău pare să fie tot mai scăzut. O bună parte din banii pe care îi ai vor fi folosiți pentru cadouri.

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Capricorn

Vei trece printr-o situaţie care poate fi considerată o adevărată lecţie de viaţă. Cu siguranţă, modul în care doreai să acţionezi pe viitor se va schimba. Ziua cea mai dificilă pare să fie ziua de 8 februarie când vei fi pusă în situaţia de a renunţa la un lucru foarte important. După data de 15 februarie, lucrurile vor reveni la normal şi vei reuşi să foloseşti eficient banii câştigaţi.

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Vărsător

Te bucuri de noi dovezi de dragoste din partea soțului și amândoi pregătiți surprize unul pentru celălalt de Ziua Îndrăgostiților. Începutul lunii februarie este o perioadă puternic influenţată de Venus şi te va ajuta să profiţi din plin de iubire şi prietenie. Dacă eşti singură, acum este momentul să îţi găseşti un partener pentru călătorii și distracții pe viitor.

Horoscop săptămânal 6 – 12 februarie   – zodia Pești

Începi săptămâna cu mult entuziasm şi ai mai multă putere de muncă. Bugetul familiei o să rămână echilibrat pe parcursul lunii februarie și deja te gândești la mici surprize pentru persoana iubită, pentru Ziua Îndrăgostiților. Este o perioadă în care ești tentată să cumperi mici cadouri și să organizezi mici petreceri pentru voi doi. Dragostea și armonia sunt protejate acum de Venus care traversează zodia ta și îți poartă noroc!