Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie  – zodia Berbec

Începe o perioadă mai bună, iar Mercur aduce veşti mai bune legate de situaţia ta financiară, după data de 3 noiembrie. Se pare că vei avea parte de câştiguri bune şi ai toate şansele să recuperezi o datorie, dacă eşti insistentă. Luna plină din Taur, din data de 31 octombrie, te sfătuieşte să acorzi mai multă atenţie stării tale de sănătate.  

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Taur

Poate fi o bună perioadă să cauți noi oportunităţi în carieră. Astrele te vor ajuta să le găseşti. La sfârşitul lunii octombrie, Jupiter îţi poate aduce surprize mari legate de locul tău de muncă sau de ofertele noi din domeniul tău de activitate. Dacă te gândeşti la o schimbare radicală, ar fi bine să alegi o meserie de viitor care presupune contactul cu publicul. Va fi mult mai bănoasă și vei avea șanse de avansare.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Gemeni

Se anunţă o perioadă tensionată, din cauza Lunii pline din zodia Taurului, care încheie luna octombrie. Influenţa ei se va resimţi asupra vieţii intime, asupra relaţiei de cuplu, familiei, copiilor şi asupra proiectelor personale. Încearcă să nu iei nicio decizie importantă legată de familie şi dragoste, în următoarele zile. Aşteaptă o perioadă mai norocoasă, în noiembrie, când Mercur va încheia mișcarea retrogradă.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Rac

Fereşte-te să faci cheltuieli în următoarea perioadă. Mercur retrograd poate aduce surprize mai puţin plăcute legate de situaţia ta materială. Dacă încerci să faci o afacere sau să obţii un profit mai mare, este posibil să pierzi, în loc să câştigi. Primele zile din noiembrie vin cu veşti mai bune pentru relaţia de dragoste. Partenerul de viaţă îţi va face o bucurie deosebită, mai ales dacă își schimbă locul de muncă. 

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Leu

Vei avea o perioadă dinamică și vei fi provocată să fii creativă la serviciu. Șefii sau patronii vor să schimbe câteva aspecte și modalități de lucru, iar tu trebuie să ții pasul cu tehnologia. Îți va prinde bine să faci și altceva, în afară de munca ta obișnuită. În familie, Luna plină din Taur este generoasă cu veștile bune. Dacă ai copii mari sau chiar nepoți, te vor anunța că au câștigat ceva important.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Fecioară

Astrele îţi vor da peste cap planurile de călătorie. Ar fi bine să amâni drumurile importante pentru zilele mai norocoase de la mijlocul lui noiembrie. Ultimele zile ale lunii octombrie sunt dificile, iar tensiunea pe care o răspândeşte Luna plină din data de 31 afectează în primul rând Casa călătoriilor, a veştilor din străinătate şi a mijloacelor de transport. 

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Balanță

Îți merge tot mai bine, iar astrele aduc schimbări majore în relaţia cu persoanele apropiate, mai ales în ultimele zile ale lunii octombrie. Îţi vei schimba opinia asupra unei persoane, vei lua o decizie definitivă legată de o anumită relaţie sau vei încerca să schimbi modul în care comunici cu cineva aflat departe. Mercur soseşte cu veşti bune despre bani, iar bugetul tău va fi mai mare din 3 noiembrie. 

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Scorpion

Vei analiza mai bine aspecte din munca ta care nu îți mai oferă satisfacție și pe care nu le poți îmbunătăți. Dacă tu nu poți face nimic, nici altcineva nu te poate sfătui. Cea mai bună soluție este să faci o schimbare radicală, să înlocuiești lucrurile sau metodele vechi și să cauți ceva mult mai bun. Din data de 3 noiembrie, Mercur revine la mersul direct în zodia Balanței și va fi de partea ta.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Săgetător

Luna plină din Taur, din 31 octombrie, va avea o influenţă covârşitoare asupra relaţiei intime. Te poţi aştepta oricând, în preajma acestei zile, la o surpriză de proporţii din partea soţului. Vei fi nevoită să faci un compromis, să îţi aduci aminte de o promisiune care sperai să fie uitată. Vei plăti destul de scump o poliţă mai veche, dar veți reuși amândoi să treceți de un obstacol greu. 

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Capricorn

Ai toate şansele să faci o schimbare în carieră, să primeşti o ofertă sau să găseşti un loc de muncă mult mai potrivit pentru tine. Următoarele zile sunt dominate de Luna plină din Taur, un moment plin de tensiune şi provocări, dar care îţi va aduce în final şi veşti bune. Nu va fi uşor să faci schimbarea peste noapte, dar merită să te gândeşti mai mult la viitor, pentru că avantajele vor fi mai mari.  

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Vărsător

Astrele vor avea veşti bune pentru zodia ta. În pofida unor mici tensiuni declanşate de Luna plină din 31 octombrie, te bucuri de o perioadă propice activităţilor bănoase. Dacă ai o afacere de familie, vei avea şansa să găseşti noi clienţi, iar dacă eşti angajat, îţi vei face noi relaţii care te pot conduce spre un post mai bine plătit. Iar vestea bună este că poți lucra în cea mai mare a timpului de acasă.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Pești

Probleme legate de profesie şi de carieră se rezolvă mult mai ușor. Vei traversa o perioadă bună, în care este posibil să pui capăt unei colaborări sau unui contract păgubos. Luna plină din 31 octombrie poate marca sfârşitul unui proiect dificil, dar vei avea şansa să te îndrepţi spre o altă meserie sau spre o activitate din care vei câştiga mai bine. Poate că vei lucra îndeaproape cu copiii.