Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

August este o lună benefică pentru tine şi ar trebui să profiţi de orice ocazie se iveşte. O călătorie în interes de serviciu sau o petrecere organizată de firmă îţi poate aduce o dragoste nouă. Orice schimbare este binevenită, așa că nu te mai gândi la riscuri! Profită de orice îți oferă clipa prezentă, te sfătuiesc astrele în horoscopul lunii august.

Scorpion

Înnoieşte-ţi garderoba şi pregăteşte-te pentru distracţii. Invitaţiile la petreceri vor curge! Risipeşti repede banii de care dispui la începutul lunii, dar întâlnirile cu prietenii vor compensa cheltuielile exagerate. Vestea cea mai bună este că vei fi pregătită să descoperi din nou dragostea și Venus îți va oferi mai multe alegeri.

Vărsător

Un simplu flirt se poate transforma într-o relaţie serioasă, care te va obliga să îţi schimbi priorităţile pentru tot restul anului. Dacă eşti pregătită pentru viaţa în doi, luna august este un test serios pentru amândoi. Veţi avea destule obstacole de trecut, dacă vreţi să vă mutaţi împreună sau să vă logodiţi.

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Muncă şi iar muncă, dar şi rezultatele vor fi pe măsură. În prima decadă a lunii, dacă nu pleci în concediu, vei fi nevoită să preiei responsabilităţile altor colegi de birou. Pune-ţi imaginaţia la încercare şi vino cu idei noi ca să te faci remarcată. Spre sfârşitul lunii, va veni și răsplata.

Fecioară

Munca pare să fie mai puţin solicitantă şi, dacă vei avea ocazia să lucrezi de acasă, nu ezita. O astfel de schimbare îţi va aduce liniştea pe care o cauţi în această perioadă de vacanţă. În a doua jumătate a lunii august, eşti optimistă şi gata să te ocupi de toate proiectele personale pentru care nu ai mai avut timp până acum.

Leu

Atmosfera de la birou este mai competitivă şi ai parte de provocări la care nu te aşteptai. Dacă nu ai reuşit să pleci în vacanţă până acum, ai şanse mici în prima jumătate a lui august. Mai întâi, trebuie să pui ordine în proiectele de serviciu, ca să te bucuri de un concediu relaxant, și să pui pe hârtie un proiect nou, se arată în horoscopul lunii august.

Zodiile norocoase la bani în horoscopul lunii august

Săgetător

Rupe şirul monoton al activităţilor obişnuite! În august, ai şansa să faci schimbări frumoase în viaţa ta, dacă accepţi provocările lansate de prieteni. După un concediu relaxant şi înviorător, ţi se pregătesc câteva oferte interesante și este posibil să semnezi un contract pentru o colaborare foarte profitabilă.

Gemeni

Este timpul să găseşti soluţii noi la problemele vechi, să revizuieşti toate aspectele de care nu eşti mulţumită. Lasă-i pe cei din jur să rezolve problemele curente şi ocupă-te de proiectele personale. După 22 august, ar fi bine să îţi faci mai mult timp liber pentru a căuta de lucru, deoarece ai toate șansele să găsești o nouă sursă de bani.

Pești

Responsabilităţile de la birou devin mult mai importante şi trebuie să te pregăteşti pentru o competiţie acerbă. Dar abia spre sfârşitul lunii vor apărea primele recompense serioase şi prima ocazie să îţi consolidezi cariera. Vei depăși problemele financiare în luna august și te vei descurca mai bine pe viitor, arată horoscopul lunii august.

Zodiile mai puțin norocoase

Rac

Lasă trecutul în urmă şi bucură-te de atmosfera de vacanţă a lui august, cu seri romantice şi  călătorii. Ar fi bine să nu iei nicio decizie importantă pentru viitorul relaţiei de dragoste sau al familiei, pentru că vor veni momente tensionate. Scapă de problemele pe care nu le-ai rezolvat până acum, apelând fie la prieteni, fie la părinţi.

Balanță

Ai un program foarte încărcat, aproape în fiecare zi, fie că eşti la serviciu, fie că îţi iei concediu. Întâlniri, discuţii, proiecte, momente de răscruce, toate problemele par să se fi adunat în luna august. Veniturile tale sunt destul de bune, dar eşti nevoită să cheltuieşti o mulţime de bani ;i nu rămâi cu mare lucru spre sfârșitul lunii.

Capricorn

Cu toate eforturile pe care le faci, relaţia de dragoste pare să fie destul de apatică. Poate că aveţi nevoie mai mult decât o simplă vacanţă în doi. Alegeţi o destinaţie exotică sau schimbaţi-vă locuinţa. Venus este în favoarea afacerilor imobiliare şi te poate ajuta să cumperi o nouă proprietate care va înviora relația voastră.