Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie  – zodia Berbec

Începe o perioadă mult mai frumoasă și relaxată. Vei petrece mai mult timp cu persoanele dragi sau cu prietenii pe care îi vezi rar. Venus şi Mercur favorizează petrecerile şi voia bună, iar problemele cotidiene vor rămâne în urma ta. Datorită acestor două astre, vei avea şansa să îţi vezi împlinită o dorinţă mai veche, un vis la care nu ai renunţat, dar la care nu reuşeai să ajungi prin forţe proprii.

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Taur

Trebuie să te concentrezi asupra unor activități noi. Problemele de la serviciu te vor acapara pentru o scurtă perioadă de timp, după Luna nouă din data de 9 iulie. Puțin mai târziu te poţi bucura de concediu şi de o perioadă lungă lipsită de griji, în care te poţi ocupa mai mult de proiectele personale. Tranzitul lui Venus prin zodia Leului va îmbunătăţi relaţia de dragoste.

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Gemeni

Îți merge mai bine datorită lui Mercur care petrece ultimele zile în zodia ta și lasă lucruri bune în urma lui. În jurul datei de 10 iulie vin și bani de unde te aștepți mai puțin, iar tranzitul lui Venus prin Leu poate fi benefic acum pentru relația de cuplu. Gândește-te ce poate îmbunătăți relaţia intimă și pune în balanță eșecurile și realizările voastre. Vei alege astfel lucrurile bune pe care le faceți pentru voi.  

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Rac

Te confrunţi cu situaţii tensionate la locul de muncă, simţi că toţi ochii sunt pe tine şi că oamenii aşteaptă o soluţie salvatoare. Este foarte important să găseşti o nouă sursă de finanţare pentru proiectele la care lucrezi. După data de 9 iulie, Luna nouă soseşte în zodia ta şi aduce o rezolvare pentru toate problemele cu care te confrunţi, inclusiv pentru cele de la serviciu și cele personale.

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Leu

Ai nevoie de mai multă independenţă şi de mai mult timp liber pentru tot ceea ce ţi-ai propus să faci. Până la jumătatea lunii iulie, zilele tale sunt încărcate cu obligaţii de serviciu şi întâlniri care nu îţi sunt pe plac. Cu toate acestea, zodia ta este vizitată de Venus care va aduce multe seri frumoase în compania persoanei iubite. Este o perioadă bună să redescoperiți lucrurile care vă plac cel mai mult.

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Fecioară

Câştigurile tale sunt modeste la mijlocul lunii iulie, dar ai parte de surprize şi evenimente plăcute care vor compensa bugetul sărac de care dispui. Cineva drag îţi poate face un cadou deosebit, fie că îţi va oferi bani pentru o vacanţă pe care nu ţi-o permiţi, fie că te va ajuta să achiziţionezi un obiect scump, dar necesar. Pe viitor, vei găsi o soluţie să te revanşezi şi tu față de această persoană.

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Balanță

Te bucuri de o perioadă frumoasă, în care vei călători, te vei odihni şi te vei întâlni adesea cu prietenii dragi. Venus, astrul zodiei tale, tranzitează acum semnul Leului şi aduce zile pline de energie, activități noi și relaxante. Până şi relaţiile sau situaţiile cele mai dificile au şanse să se îndrepte, să găseşti un compromis care să bucure pe toată lumea. Prietenia şi încrederea celor din jur te vor susține.

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Scorpion

Va fi o perioadă excelentă pentru călătorii sau mici vacanțe, datorită lui Mercur care ajunge în zodia Racului. Dar tot el te sfătuieşte să fii atentă la orice ban câştigat, dacă ai cheltuieli prea mari. Astrul banilor te sfătuieşte să nu te grăbeşti să schimbi obiectele vechi din casă, să cumperi ceva prea scump sau să renovezi locuinţa. Vei avea parte de o conjunctură mult mai potrivită pentru aceste lucruri pe viitor.

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Săgetător

Vei cheltui destul de mult în următoarele zile, fie pentru a pleca în vacanţă, fie pentru a ajuta oameni care depind de tine. Este posibil ca unul dintre părinţi să aibe probleme de sănătate şi să aibă nevoie de tratamente de lungă durată. Dacă tu ai deja probleme de sănătate, astrele te avertizează că pot apărea complicaţii, dacă nu ceri sfatul unui specialist. Ar fi bine să te ocupi de tine și să lași o vreme munca!

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Capricorn

Profită de tranzitul lui Venus prin Leu care aduce distracţii şi iubire și te ajută să prelungeşti momentele frumoase petrecute în compania cuiva drag. Venus aduce veşti bune îndrăgostiţilor, dar şi celor singuri care vor o şansă la dragoste. Nu rata ocazia de a cunoaşte alţi oameni şi de a-ţi face prieteni noi. Printre ei, poţi găsi persoana potrivită alături de care să-ţi petreci restul vieţii, dacă ești singură.

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Vărsător

Se anunţă evenimente deosebite şi în viaţa intimă, şi în mediul profesional. Soarele şi Mercur, două astre generoase, formează o conjunctură norocoasă care îți oferă noi oportunităţi să îţi pui în valoare calităţile. Poţi face un progres semnificativ în carieră. Şi dragostea pare să câştige mai mult teren în viaţa ta şi ai toate şansele să faci o cucerire, dacă îţi doreşti o relaţie nouă.

Horoscopul săptămânal 9 – 15 iulie – zodia Pești

Vei avea foarte mult de muncă şi prea puţin ajutor din partea celor care ar trebui să lucreze alături de tine. Apar tot felul de obstacole în relaţia cu şefii sau cu persoanele de care depinde slujba ta. Vor fi situaţii în care vei avea senzaţia că te lupţi cu morile de vânt, dar trebuie să-ţi păstrezi optimismul şi să încerci soluţii noi. După ce Mercur intră în Rac, pe 11 iulie, îți va merge mult mai bine!

Citește și horoscopul lunii iulie, pregătit de Medeea!