Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Berbec

Se pare că începe o nouă etapă în viața ta și trebuie să fii mult mai organizată. Verifică bugetul de care dispui la începutul lunii februarie, verifică facturile și prețurile obiectelor pe care vrei să le cumperi. Încearcă să te încadrezi în banii pe care îi ai, mai ales că alimentele sunt tot mai scumpe. Poate fi o perioadă critică din punct de vedere financiar.

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Taur

Va fi o perioadă cu multe evenimente sociale, vei avea tot felul de întâlniri, vei ieși mai des în oraș cu prietenii sau cu cei mici pentru care găsești activități noi și experiențe. În tot acest timp, fii atentă și la nevoile mamei tale. Se pare că va trece printr-o perioadă mai dificilă și are nevoie de sprijin, mai ales sprijin emoțional și financiar.

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Gemeni

Ți-ar prinde bine mai multe activități în aer liber, chiar dacă este vremea foarte rece și mohorâtă. Dar imunitatea ta va fi susținută de plimbări lungi și de clipele plăcute petrecute cu oamenii dragi. La serviciu, este o perioadă în care activitatea ta este analizată și se discută tot mai mult despre inițiative noi. Trebuie să găsești mereu idei ingenioase.

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie  – zodia Rac

Vei avea o săptămână bună și vei fi susținută de oamenii apropiați, dacă vrei să te ocupi de activități mai grele acasă. Ar fi timpul să scapi de unele piese de mobilier vechi, care nu mai sunt utile în casă. La serviciu, se pare că se va încheia o colaborare sau un proiect de la începutul anului și vei trece la o activitate nouă. Vei fi apreciată pentru modul în care lucrezi.  

Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Leu

Astrele aduc zile mai grele și te vei confrunta cu noi probleme financiare. Este posibil să descoperi că o rudă apropiată sau chiar soțul tău are datorii mari și te vei simți obligată să îl ajuți. Pe de altă parte, pot apărea probleme medicale în familie care necesită intervenție imediată și cheltuieli destul de piperate. Dar toate vor trece mai repede decât crezi!

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Fecioară

Vrei nu vrei, se pare că vei trece prin situații în care vei pierde bani sau ceva de preț pentru a proteja pe cineva drag. Banii îi vei recupera în viitor, așa că merită să faci un sacrificiu pentru a ajuta un prieten apropiat. După data de 5 februarie, când este Lună plină, se anunță schimbări importante la serviciu și trebuie să ții pasul cu colegii tăi.

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Balanță

Venus aduce una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. Profită din plin de generozitatea ei, caută iubirea și trăiește fiecare clipă cu pasiune! Șansele să îți găsești partenerul potrivit vor crește în luna februarie, dacă vrei să renunți la singurătate. În plus, Venus vine cu șanse mari să câștigi mai bine din diverse colaborări.   

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Scorpion

Se anunță o perioadă bună pentru câștiguri datorită lui Mercur. Prima săptămână a lunii februarie este dominată de influența marelui astru care favorizează afacerile noi, relațiile și profitul în orice activitate. După Luna plină din data de 5 februarie, Mercur pune mai mult accentul pe relația de cuplu și călătorii. Se pare că este nevoie de o schimbare. 

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Săgetător

Februarie începe cu o perioadă favorabilă zodiei tale din toate punctele de vedere. Luna ianuarie se încheie cu mai mulți bani în cont, astfel că îți poți face planuri noi. Mercur, aflat acum în Capricorn, favorizează meșteșugurile, creativitatea, negoțul și călătoriile. Cu ajutorul lui, inițiativele tale vor prinde contur și vei avea satisfacții mai mari din munca ta.  

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Capricorn

Începutul lunii februarie poate fi o perioadă benefică din multe puncte de vedere. Mercur traversează zodia ta și va rămâne în Capricorn până pe data de 11 februarie. El aduce acum mai mulți bani și reușești să acoperi facturile restante sau anumite cheltuieli importante pentru copii. Luna plină din 5 februarie poate fi un bun sfătuitor pentru relația de cuplu.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Vărsător

Vin zile tot mai bune, iar astrele îți oferă șansa să călătorești și să cunoști locuri pe care nu le-ai mai vizitat. Venus, care traversează acum semnul Peștilor, va aduce mai multă dragoste în viața ta și te va ajuta să pui în practică toate planurile de cuplu. Singurul aspect care te-ar putea îngrijora este situația ta financiară, de aceea ar fi bine să nu cheltuiești exagerat.

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie – zodia Pești

Verifică întotdeauna de două ori informaţiile, mesajele sau rapoartele pe care le primeşti de la colegi. Mercur pune accentul pe comunicare și te avertizează să analizezi cu atenție comunicatele sau înştiinţările oficiale. Nu este exclus să faci o greșeală destul de gravă, dacă te bazezi numai pe ce spun ceilalți. În familie, Venus anunță o schimbare de planuri care îți va aduce bucurie.