Horoscop săptămânal 23- 29 ianuarie – zodia Berbec

Va fi o perioadă din ce în ce mai bună pentru Berbeci, care vor avea mai multe șanse să câștige mai bine. Adună bani în aceste zile, unii dintre ei primesc comisioane și bonusuri, iar alții pot negocia o mărire de salariu pentru tot restul anului. În altă ordine de idei, ar fi bine să faci mai multă mișcare pentru sănătatea ta!

Horoscop 23- 29 ianuarie – zodia Taur

Vor ieși la lumină noi probleme legate de bani, datorii mai vechi, amenzi sau situații încurcate din cauza unor moșteniri. De data aceasta, trebuie să faci tot posibilul să le rezolvi și să scapi de presiunea unor datorii neplăcute. O vreme, ar fi bine să renunți la cumpărăturile costisitoare.

Horoscop 23- 29 ianuarie – zodia Gemeni

Prioritatea ta este acum munca, proiectele noi, dezvoltarea carierei. Vei avea ocazia să te afirmi, să lucrezi mai mult, să colaborezi cu oameni alături de care te poți dezvolta pe viitor. Va fi o perioadă intensă din punct de vedere profesional. Acasă, însă, vor veni câteva zile mai dificile pentru relația de cuplu.

Horoscop 23- 29 ianuarie – zodia Rac

Sănătatea poate fi vulnerabilă în această perioadă. Ai grijă de tine, evită alimentele pe care nu le tolerezi, evită alcoolul și excesele de orice fel. Poate ar fi bine să începi să faci sport în mod regulat, ceea ce te-ar ajuta să îți pui ordine în viață și în gânduri. La serviciu, pot apărea probleme neprevăzute.

Horoscop săptămânal 23- 29 ianuarie – zodia Leu

Se pare că vor crește cheltuielile la final de ianuarie, dar dacă planifici totul nu vei avea nicio pierdere. Renovări majore, cumpărarea unei locuinţe sau a unei maşini, totul este plănuit în detaliu de multă vreme, iar acum sunt şanse mari să fie puse în practică. Viaţa personală va fi lăsată o vreme deoparte şi te vei ocupa mai mult de casă și de investiții.

Horoscop 23- 29 ianuarie – zodia Fecioară

Persoana iubită îţi cere să fii alături de ea în situaţii delicate, de care ai fi dorit să scapi. Dacă eşti singură, o relaţie platonică se poate transforma într-o pasiune nouă. Toate relaţiile par să se transforme în aceste zile şi se pare că nu te mai poţi baza pe prietenii vechi. Vor fi situații în care trebuie să te descurci singură.   

Horoscop 23- 29 ianuarie – zodia Balanță

În carieră, se pare că faci doi paşi înainte şi unul înapoi. Începi cu dreptul, dar te poticneşti din cauza colegilor dezinteresaţi. Victoria va veni spre finalul lunii, când vei reuși să rezolvi singură anumite cazuri delicate. Viaţa de familie îţi rezervă surprize doar dacă ai copii, care devin tot mai independenţi și ar vrea să plece de acasă.

Horoscop 23- 29 ianuarie – zodia Scorpion

Vei câştiga mai bine, iar situația ta financiară va fi stabilă. Venus are grijă de bugetul tău, dar şi de viaţa ta intimă. Nu te feri să îţi exprimi sentimentele şi vei cuceri mai uşor inima unei bărbat singuratic. Aşteaptă doar un semn să fie alături de tine. Dacă eşti deja căsătorită, relaţia cu soțul se va îmbunătăţi de la o zi la alta.

Horoscop săptămânal 23- 29 ianuarie – zodia Săgetător

Vei trece prin situații delicate și înceri să te impui, indiferent de preţ. Dar este posibil să intri în conflict cu persoanele care nu pot face compromisuri în favoarea ta. Ar fi bine să renunţi şi tu la anumite pretenţii, pentru a te înţelege mai bine cu cei din jur. Cele mai grave dispute pot avea loc la serviciu, cu unii colegi mai în vârstă.

Horoscop săptămânal 23- 29 ianuarie – zodia Capricorn

Bucură-te de zilele libere în care Venus îţi oferă şansa să te ocupi mai mult de tine şi de relaţia intimă. Activităţile sociale sunt favorizate de astre şi îţi vor îmbogăţi cercul de prieteni. Spre sfârşitul intervalului, vei obţine mai uşor ceea ce îţi doreşti, chiar dacă te ajută persoane necunoscute. 

Horoscop 23- 29 ianuarie – zodia Vărsător

Se anunţă o scurtă călătorie şi întâlniri cu prieteni vechi la un eveniment fericit din viaţa unei persoane apropiate. Poate fi o nuntă, un botez sau o petrecere legată de un succes deosebit din viaţa ei. Dragostea şi voia bună domină în această perioadă și sosesc vești bune. Te simți mai liberă și reușești să scapi de unele obligații vechi.

Horoscop săptămânal 23- 29 ianuarie – zodia Pești

Ar fi bine să îţi organizezi mult mai bine responsabilităţile de la serviciu şi de acasă, să nu scapi din vedere detalii importante. Astfel, vei avea de câştigat mai mult timp liber şi vei ştii dinainte pe cine te poţi baza pentru a rezolva anumite probleme. În dragoste, însă, lucrurile sunt mai complicate și vor fi discuții neplăcute.