Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie  – zodia Berbec

Nativii Berbeci sunt favorizați în ultima decadă a lunii februarie. Mercur se află deja în zodia Berbecului și poate aduce vești bune legate de salariu și câștiguri, iar din data de 20 februarie, va intra și Venus în zodia Berbecului, cu un impuls puternic de energie, optimism și acțiune. Berbecii care iau decizii bune în aceste zile, în carieră sau în viața personală, vor avea de câștigat. Așadar, merită să încerci și tu! 

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Taur

Taurii trebuie să se ocupe mai mult de relațiile personale, de relația de cuplu și de micile dorințe ale persoanei iubite. În aceste zile, Venus va trece din Pești în Berbec, ceea ce înseamnă că trebuie să aibă mai multe inițiative bune pentru a-și proteja dragostea și pentru a reînvia sentimentele adormite. Rutina, oricât de mult le-ar plăcea, poate distruge o relație de cuplu.

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Gemeni

Ar fi timpul pentru nativii Gemeni să se gândească la ceva nou, o activitate cât mai interesantă și atractivă, cât mai benefică pentru starea lor de spirit. Se schimbă anotimpurile, iar ultima decadă din februarie este o perioadă propice pentru încercări și pentru inițiative. Gemenii care simt nevoia să facă ceva nou, trebuie să acționeze cât mai repede!

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Rac

Fii mai atentă la ceea ce își doresc oamenii din jurul tău, dar nu lua decizii majore în aceste zile. Poate fi o perioadă bună pentru a rezolva unele probleme de sănătate, probleme cu care se confruntă copiii la școală, probleme legate de bani și facturi, dar nu și probleme de suflet. Dacă partenerul tău are anumite pretenții, trebuie să discutați înainte de a lua o decizie.

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Leu

Vei avea câteva conversaţii importante, în primele zile ale săptămânii, din care îţi vei da seama ce planuri pun la cale unii colegi de serviciu. Este mai bine să îi asculţi tu pe alţii, decât să le împărtăşeşti ce crezi cu adevărat. O vizită târzie, miercuri, te indispune şi te face să îi reproşezi soţului tău că îşi aduce prea des prietenii în casa voastră.

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Fecioară

Este timpul să faci o schimbare legată de locuință, dacă nu ești mulțumită de anumite aspecte. Poate că este perioada cea mai potrivită să te muţi. Poate că trebuie să scapi de o persoană care stă de prea multă vreme la tine în casă. Tot ceea ce vei face în zilele următoare este legat de locuinţă. Încearcă să o faci pe cale amiabilă şi să colaborezi cu prietenii care vor să te ajute.

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Balanță

Eşti plină de energie şi eşti gata să te apuci de cele mai grele treburi. Nici măcar nu mai ai nevoie de ajutorul altora. Miercuri apare o situaţie neprevăzută care te bucură nespus. Te întâlneşti cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ani de zile şi staţi la poveşti seara. O prietenă îţi face un cadou la sfârşit de săptămână, un obiect deosebit pe care ţi-l doreşti de multă vreme.

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Scorpion

Eşti tot mai preocupată de familie. O rudă apropiată are probleme de sănătate şi este responsabilitatea ta să faci tot posibilul pentru a o ajuta. Pe de altă parte, alte rude, mai îndepărtate, îşi fac un obicei să te viziteze mai des. Vei simţi curând nevoia să le impui nişte limite, pentru că situaţia în care te afli nu îţi permite să primeşti prea mulţi musafiri.  

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Săgetător

Încă din primele zile ale săptămânii trebuie să ai grijă ce mănânci. Problemele gastrice te vor supăra o vreme şi va trebui să ţii un regim alimentar sărac în grăsimi şi condimente. În familie, este posibil să apară probleme cu un adolescent care nu reușește singur să gestioneze problemele de la școală sau din relația cu amicii lui.

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Capricorn

Dacă te afli în căutarea unui loc de muncă stabil, săptămâna aceasta este cea mai bună perioadă să îl găseşti. Ocaziile se vor ivi joi şi vineri când te vei întâlni cu persoane care te vor îndruma spre un domeniu mai atractiv, cu multe oferte. În dragoste, descoperi o nouă latură a partenerului de viaţă. Pare mult mai interesat de viitorul familiei voastre.

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Vărsător

Traversezi o perioadă nefastă, fără să ai vreun necaz anume. Ar fi bine să te abţii să faci planuri cu cei apropiaţi, pentru că la sfârşit de săptămână vei sta numai în casă. Cu toate acestea, trebuie să redescoperi bucuria petrecerilor şi a întâlnirilor cu prietenii. Chiar dacă simți nevoia să fii singură câteva zile, încearcă să îți faci timp pentru oamenii care vor să te vadă.

Horoscop săptămânal 20 – 26 februarie – zodia Pești

Eşti neliniştită, ai foarte multe lucruri de făcut şi prea puţin timp liber. Eşti îngrijorată de starea de sănătate a cuiva foarte drag din familie. Dar vei primi ajutor din partea unei surori sau a unei cumnate care va prelua majoritatea treburilor grele din gospodărie. În viaţa sentimentală, eşti tot mai norocoasă. Partenerul sau soţul îţi pregăteşte o surpriză deosebită sâmbătă.