Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie  – zodia Berbec

Primele zile de iulie sunt intense, mai ales că Luna traversează zodia ta și amplifică nevoia de a face unele schimbări pentru familie. Poate că te gândești la renovarea unei camere sau vrei să cumperi un birou, dacă lucrezi de acasă. Important este să te gândești la confortul tău și al celor care trăiesc alături de tine. Pe de altă parte, fii foarte atentă la sănătatea ta și combate durerile de cap cu mișcare în aer liber.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie – zodia Taur

S-ar putea să fie greu să iei decizii în unele momente, dar nici nu te poți baza pe judecata altora. Luna din Berbec arată că în următoarele două sau trei zile vor fi momente în care, indiferent ce decizie iei, câștigi ceva, dar pierzi altceva. Trebuie doar să fii atentă ca deciziile tale să nu fie prea dureroase pentru unele persoane apropiate. Partenerul de viață are încredere că vei cântări bine lucrurile.

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie – zodia Gemeni

Vei avea zile bune la început de iulie, datorită lui Mercur, care poate îndrepta situația financiară. Dacă ai adunat prea puțini bani în iunie sau dacă ai mici datorii, în următoarele zile îți va merge mai bine și te vei achita de ele. Profită de influența lui Mercur și pentru a organiza o mică excursie cu familia sau o drumeție la munte cu un grup restrâns de prieteni. Ai nevoie de călătorii pentru un tonus bun.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie – zodia Rac

Vei avea o perioadă bună, dinamică și schimbătoare, chiar dacă unele zile vor fi mai obositoare. Persoanele apropiate, părinții sau partenerul de viață vor face mici schimbări care te vor obliga să te gândești și tu la alte planuri. Dar, dacă aceste schimbări presupun și călătorii, atunci vei avea o perioadă excelentă. Ai nevoie să schimbi puțin cadrul, să călătorești, să îți lărgești orizontul cu informații și locuri noi.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie – zodia Leu

Ai o personalitate puternică și te vei face remarcată imediat, mai ales dacă ai început să lucrezi într-o companie nouă. Vor veni întâlniri, ședințe și dialoguri mai aprinse cu persoanele care au funcție de conducere, dar nu ai de ce să te temi. Cu gândirea ta logică și ideile revoluționare, vei reuși să le demonstrezi că te poți ocupa de situațiile mai complicate. Vor fi zile bune și din punct de vedere financiar.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie – zodia Fecioară

Vei avea o perioadă dinamică la început de iulie, în care te poţi bucura de evenimente variate şi de schimbări în folosul tău. Soarele traversează Casa distracţiilor, a creativităţii şi a relaţiilor sentimentale. Este timpul să te gândeşti la o surpriză pentru persoana iubită sau la o schimbare care să readucă pasiunea în viaţa voastră. O scurtă excursie în doi poate face minuni, mai ales dacă plecați în locuri romantice! 

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie – zodia Balanță

Se anunță mici accidente sau mici pierderi, întâmplări mai puţin obişnuite în viaţa de familie care te obligă să iei anumite decizii pentru viitorul vostru. Ar fi bine să te gândeşti și la economii serioase. Dacă ai copii care au la rândul lor copii, te va preocupa în mod special soarta nepoţilor. Nu este exclus să apară tensiuni în relaţiile cu rudele mai în vârstă, mai ales dacă trebuie să le returnezi datorii mai vechi.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie – zodia Scorpion

Profită de orice clipă liberă și odihnește-te, relaxează-te prin plimbări și sport sau distrează-te cât mai mult cu copiii. În mare parte, luna iulie îţi oferă zile fără griji şi suficienţi bani să petreci şi să călătoreşti. Nu neglija însă problemele acute de la serviciu. Dacă reuşeşti să le rezolvi înaintea altora, vei beneficia de sprijinul superiorilor în situaţiile critice care pot apărea în jurul zilei de 5 iulie. 

Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie – zodia Săgetător

Găsește activități relaxante cât mai simple și puțin costisitoare. Astrele pun accentul pe bani şi economii, pe confortul personal şi proiectele de carieră. Încearcă să foloseşti relaţiile pe care le ai să găseşti o colaborare sau un alt loc de muncă. Dacă ţi-ai programat concediul în această perioadă, fii cumpătată la cheltuieli! Renunță la drumurile lungi și alege destinații frumoase mai aproape de casă.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie – zodia Capricorn

Te bucuri de o perioadă excelentă, în care eşti favorizată de astre şi poţi avea realizări importante. Soarele şi Mercur formează o conjunctură bună pentru carieră și pentru câştiguri. Dacă lucrezi în servicii, vei găsi o modalitate de a obține bani dintr-o colaborare sau dintr-o activitate nouă. Totodată, Mercur îţi oferă şansa de a călători în străinătate, poate datorită unor prieteni amatori de distracţie.  

Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie – zodia Vărsător

Profită de influența lui Venus, în această perioadă, un astru care îţi aduce întotdeauna oportunităţi în carieră şi îţi îmbogăţeşte viaţa socială cu noi evenimente şi prieteni. Lucrurile evoluează mai repede, sub influenţa lui Venus, şi este posibil ca schimbările pe care le aşteptai să se producă înainte să poţi lua o hotărâre. Încearcă să te adaptezi din mers! Important este să fii bine organizată și vei reuși.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 iulie – zodia Pești

Astrele pregătesc terenul pentru o schimbare semnificativă în carieră, tocmai când tu doreai să te pregătești pentru o mini vacanță. Marte arată evenimente mai deosebite şi, posibil, noi dispoziţii la nivel de conducere care îţi vor afecta munca de zi cu zi. Nu este exclus să fii implicată în proiecte noi, mai complicate, din cauza cărora concediul visat se amână, iar relaţia cu persoana iubită are de suferit.

Citește și previziunile pentru luna iulie, făcute de Medeea!