Horoscop săptămânal 16 – 22 ianuarie  – zodia Berbec

Marte îți protejează investițiile și economiile, astfel că, din punct de vedere financiar, nu vor veni vești neplăcute pentru tine. În schimb, Venus se va face vinovată de tensiunile care apar în relația cu cei din jur, pentru că unii dintre ei nu îți înțeleg ambițiile.

Horoscop săptămânal 16 – 22 ianuarie – zodia Taur

Profită de oportunitățile care se ivesc în aceste zile și încearcă să rezolvi diverse probleme, fără să cheltuiești prea mulți bani. Astrele te sfătuiesc să îți păzești economiile, deoarece unele probleme de sănătate care se amplifică vor aduce cheltuieli neașteptate.

Horoscop săptămânal 16 – 22 ianuarie – zodia Gemeni

Vei avea parte de câteva zile bune. Deocamdată, situația ta materială este stabilă, iar prietenii te vor ajuta să obții ceea ce îți dorești, fără prea mari bătăi de cap. Dar nici nu se recomandă să ai ambiții greu de împlinit în această perioadă.

Horoscop săptămânal 16 – 22 ianuarie – zodia Rac

Fii ambițioasă și încearcă să obții mai mult la locul de muncă. Începe o perioadă propice proiectelor de echipă. Mercur te îndeamnă să te întâlnești mai des cu persoanele influente care te pot ajuta în carieră. Se vor ivi tot felul de ocazii să te afirmi sau să obții un contract avantajos.

Horoscop 16 – 22 ianuarie – zodia Leu

Venus creează o conjunctură astrală favorabilă planurilor tale personale. Dacă ai câteva proiecte de suflet pe care le-ai amânat, acum este momentul potrivit să le pui în aplicare. Vei avea sprijin din partea prietenilor care vor interveni cu idei ingenioase și vei scuti timp și fonduri serioase.  

Horoscop săptămânal 16 – 22 ianuarie – zodia Fecioară

Astrele îți oferă șanse noi în carieră, să avansezi sau să deschizi o afacere nouă alături de un partener de încredere. Soarele și Mercur, aflate acum în semnul Capricornului, favorizează acțiunile îndrăznețe și profitabile, pentru care trebuie să iei decizii imediate.

Horoscop săptămânal 16 – 22 ianuarie – zodia Balanță

Vine o perioadă în care trebuie să iei decizii rapide, dacă vrei să câștigi. Nu pierde timpul și încearcă să profiți de orice șansă. Altfel, se vor ivi alți amatori care îți pot lua locul când te aștepți mai puțin. La serviciu, competiția te stimulează, chiar dacă este obositoare.

Horoscop săptămânal 16 – 22 ianuarie – zodia Scorpion

Se anunță o perioadă încărcată, cu multe evenimente și vești contradictorii. Încearcă să te concentrezi asupra muncii tale și asupra activităților esențiale. Este posibil să apară vești nedorite din partea superiorilor sau a unor persoane care au o influență deosebită în viața ta.

Horoscop 16 – 22 ianuarie – zodia Săgetător

Totul merge ca pe roate până pe data de 21 ianuarie, când este Lună nouă în Vărsător. Ca de obicei, Luna nouă ne provoacă și ne oferă tot felul de surprize. Te poți aștepta la orice din partea ei. Este posibil ca planurile tale personale să se schimbe peste noapte.

Horoscop săptămânal 16 – 22 ianuarie – zodia Capricorn

Venus face tot posibilul să îți îndeplinească dorințele din dragoste și să îți ofere o atmosferă frumoasă în viața de cuplu. Depinde de tine cât de mult investești în relația intimă. Este timpul să îi acorzi mai multă încredere persoanei iubite și să fii alături de ea în momentele dificile.

Horoscop săptămânal 16 – 22 ianuarie – zodia Vărsător

Vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu soțul sau cu cei mici. În aceste zile, în care astrele pun accentul pe emoții și împliniri sufletești, viața alături de cei dragi îți oferă multe satisfacții. Iar, după 21 ianuarie, când este Luna nouă în Vărsător, vei reuși să pui capăt unei probleme delicate.

Horoscop săptămânal 16 – 22 ianuarie – zodia Pești

Cântărește cu atenție deciziile pe care le iei și consecințele lor. Perioada aceasta este destul de tensionată din punct de vedere astrologic. Inițiativele pierd teren, iar lucrurile făcute în grabă te vor dezamăgi. Așteaptă zile mai bune, când vei avea mai mulți bani și mai multe șanse.