Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie  – zodia Berbec

Repară greşelile din trecut și îți vei ajuta familia să treacă peste o perioadă mai dificilă. Va fi o perioadă bună în octombrie, Jupiter își încheie mișcarea retrogradă și grijile încep să se risipească. Astrele anunţă că vei prelua controlul asupra unei probleme pe care o vei rezolva mult mai ușor. Săptămâna viitoare, miercuri vei avea vești bune și această perioadă îţi va prinde bine.

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Taur

Munceşte cot la cot cu cei care fac echipă bună cu tine. La serviciu, lucrurile se schimbă și apar noi oportunități, dacă investești efort și idei bune. În viața personală, multe dorinţe se vor împlini, dar numai cu ajutorul prietenilor apropiaţi. Jupiter te ajută să pui pe roate un proiect nou, poate legat de casă, la care vei fi ajutată de prietenii buni. Doar în relaţia de dragoste apar schimbări care provoacă nedumerire şi nelinişte.

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Gemeni

Cresc responsabilităţile la serviciu, mai ales dacă ai cerut să fii implicată în ceva nou. Noutăţile legate de munca ta par să aibă efecte pozitive, deşi, spre sfârşitul săptămânii, apar câteva probleme de comunicare. Pas cu pas, reuşeşti să găseşti un nou drum în viaţă, iar primele dorinţe se împlinesc în aceste zile. Munceşti foarte mult şi ai rezultate bune, dar banii se mai lasă așteptați.

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Rac

Vine o săptămână bună, cu influențe pozitive din partea lui Jupiter și a lui Venus. Te vei înţelege de minune cu partenerul tău de viaţă şi vă veţi împlini dorinţele comune. Dacă eşti singură, relaţiile cu cei din jur vor ajunge la armonie deplină şi chiar vei câştiga câţiva prieteni preţioşi. Luni este o zi norocoasă, primeşti o invitaţie să ieși în oraș și, poate, vei reuşi să cunoşti mai bine o persoană care te interesează.

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Leu

Va fi cea mai bună perioadă din luna octombrie pentru câştiguri. Jupiter va fi de partea ta. Ba chiar poţi încerca să joci şi la lotto, dar nu te hazarda să cumperi variante scumpe. Venus este generoasă în aceste zile cu ideile noi, cu planurile care presupun anumite investiții. Trebuie doar să fii precaută dacă mizezi, din încăpăţânare, pe o afacere sau o situaţie dificilă. Alege doar calea cea mai simplă!

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Fecioară

Vei beneficia de câteva zile foarte bune, în a doua jumătate a lunii octombrie. Dar tot vor mai apărea mici necazuri cauzate de rudele mai îndepărtate. Există riscul să pierzi controlul asupra unor bunuri sau asupra unei situaţii din care ai profitat până acum. În cuplu, apar discuţii contradictorii, rugăminţi care nu mai pot fi duse la îndeplinire. Marţi vor fi cele mai acute neînţelegeri.

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Balanță

Te vei ocupa din nou de problemele rezolvate doar pe jumătate sau de cele lăsate pe mâna altora. Nimeni nu rezolvă lucrurile atât de bine ca tine, care eşti foarte atentă la toate detaliile şi la consecinţele pe termen lung. Şi de data aceasta, consecinţele faptelor tale trebuie să fie pe primul plan. Acordă mai multă atenţie sănătăţii tale şi încearcă să ajungi la un control medical, dacă nu te simți în formă.  

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Scorpion

Îţi bate la uşă o nouă dragoste! Ai parte de o săptămână dominată de Venus care sporeşte şansele tuturor îndrăgostiţilor din zodia Scorpionului. Iar, dacă eşti deja căsătorită, vei avea cele mai romantice seri şi chiar surpriza de a rămâne însărcinată. În plus, Venus sporeşte şi şansele de a câştiga mai mulţi bani. O prietenă bună poate avea o colaborare de scurtă durată, dar bine plătită pentru tine.  

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Săgetător

Vei reuşi să rezolvi, în următoarele zile, câteva probleme pe care le ai cu unii membri ai familiei. Pune mâna pe telefon, lasă mândria deoparte şi vorbeşte deschis cu ei. Fă-le o vizită să îi convingi că prietenia lor este foarte importantă pentru tine. În zilele în care te simţi abătută, mergi la plimbare cu copiii tăi sau cu o prietenă. Chiar dacă vremea este tot mai rece, tu trebuie să fii dinamică. 

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Capricorn

Răsfaţă-te cu ceva deosebit: un ghiveci cu flori, o plimbare sau un film bun, după un roman celebru. În fiecare zi, ar fi bine să faci ceva special pentru tine, fără să cheltuieşti prea mulţi bani. Şi pune accentul pe vizitele prietenelor sau ale copiilor, pentru că sunt cele mai frumoase momente ale săptămânii. În curând, vei fi căutată la telefon de persoane care îţi aduc veşti bune, deşi nu sunt prietenii tăi.

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Vărsător

Este o perioadă bună în care merită să faci anumite schimbări. Renunţă la vechile metode, la oamenii care te necăjesc, găseşte ajutor în altă parte şi înnoieşte aparatura electrocasnică pe care o foloseşti des şi dă semne de uzură. Uranus avertizează asupra accidentelor casnice. Verifică robineţii, caloriferele şi instalaţia de gaze. Nu lăsa nimic la voia întâmplării şi nici nu aştepta să se ocupe alții.

Horoscopul săptămânal 15 – 21 octombrie – zodia Pești

Găseşte o soluţie diplomată să scapi de persoanele cu gura mare. Nu te lăsa pusă la colţ şi arată-le că opiniile lor nu au nicio valoare pentru tine. Micile probleme de acasă se vor rezolva cu timpul, aşa că nu îţi mai bate capul cu amănuntele. La mijlocul săptămânii viitoare, toate evenimentele frumoase prin care vei trece, îţi vor aduce zâmbetul pe buze. Păstrează-ţi optimismul pentru că vor fi zile bune!