Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Te aşteaptă o perioadă stabilă din punct de vedere financiar, care se va menţine până la sfârşitul anului, chiar dacă ai cheltuieli mari. Ai noroc de bani, dar şi noroc în dragoste, cu atât mai mult dacă ești singură, pentru că ai libertatea de a alege dintre bărbații interesați de tine.

Taur

Ai parte de un eveniment special în familie, o aniversare sau o petrecere de zile mari. Mai greu merg lucrurile la locul de muncă, dar în relația de cuplu domnește armonia și te simți excelent alături de bărbatul pe care îl iubești. Vă faceți planuri noi de Sărbători și vă distrați mai mult decât în alți ani.

Săgetător

Se încheie o perioadă mai dificilă la muncă, rezolvi problemele urgente și te întorci la ritmul tău obişnuit. Dacă eşti singură, în prima decadă a lunii decembrie se va întoarce în viaţa ta un vechi prieten care îţi face iar declaraţii de dragoste. Așteaptă să vezi ce intenții are, dar merită să îi acorzi încredere.

Horoscopul lunii decembrie

Zodiile norocoase în carieră

Scorpion

Ultimele săptămâni ale anului pot fi hotărâtoare pentru viitorul tău profesional. Este important să păstrezi o relație cât mai echilibrată cu superiorii tăi și să poți discuta liber anumite aspecte dificile din munca voastră. Dar te vei achita onorabil de toate obligațiile și nu vor apărea probleme neprevăzute.

Capricorn

Afacerile şi iubirea sunt punctele forte în decembrie. Important este să nu te grăbeşti să iei nici o decizie până nu afli toate amănuntele şi nu te consulţi cu persoane cu mai multă experienţă. Veniturile tale vor spori, chiar dacă nu vei reuşi să ajungi pe poziţia ideală la serviciu. Sunt șanse mari anul viitor!

Vărsător

Ești hotărâtă să îţi găseşti o slujbă bună sau să îţi consolidezi poziţia pe care o ai deja la sfârșit de an, se arată în horoscopul lunii decembrie. Luna aceasta se vor ivi ocaziile bune la momentul potrivit, chiar dacă apare și concurența , iar alte persoane sunt mai bine văzute. Nu trebuie să te demoralizezi pentru că vei avea și tu partea ta de noroc.

Zodiile norocoase la bani

Rac

Vei avea o perioadă bună pentru tranzacţii comerciale. Ai putea încheia o afacere excelentă de roadele căreia vei beneficia la începutul noului an. Pe de altă parte, la sfârșit de decembrie, vei primi și recompensele obișnuite pe care șefii tăi le acordă celor mai silitoare și descurcărețe angajate.

Leu

În a doua jumătate a lunii decembrie, vei primi veşti bune legate de bani şi veniturile tale vor spori. Sunt șanse mari ca prima pe care o primești anul acesta să fie mai consistentă decât în anii trecuți. Pe de altă parte, afli lucruri noi care te vor ajuta în carieră mai târziu și vei stabili noi contacte.

Balanță

Este bine să fii vigilentă cu banii, chiar dacă dispui de o sumă mai mare decât te așteptai. Luna aceasta trebuie să plăteşti o parte din datorii și să îți folosești economiile pentru a te distra de Sărbători. O ținută nouă și câteva cadouri frumoase te vor face să uiți de problemele de zi cu zi.

Horoscopul lunii decembrie

Zodiile mai puțin norocoase

Gemeni

Te așteaptă drumuri lungi sau o încercare prin care trebuie să treci singură. Vei pleca din oraş în vizite mai lungi pe la prieteni sau pur şi simplu în plimbări să te odihneşti. În relaţia de cuplu, este posibil să fii nevoită să iei o decizie grea, dacă lucrurile nu mai merg prea bine între voi.

Fecioară

Dacă eşti nemulţumită de locul de muncă şi de salariu, vei face tot posibilul să găseşti ceva mai bun, arată astrele în horoscopul lunii decembrie. Schimbările profesionale sunt bine venite, dar noile relaţii de dragoste nu sunt favorizate și nu trebuie să îți pui mari speranțe în bărbații care oferă prea multe promisiuni. Bazează-te pe prietenii care țin la tine.

Pești

Începutul lunii decembrie aduce multă muncă. Te împarţi între familie şi serviciu, iar unele zile vor fi mai complicate. Dar ceea ce te nemulţumeşte mai mult este bugetul destul de modest. Cu toată prudenţa ta să nu cheltui prea mult, pe la mijlocul lunii vor apărea obligații costisitoare și ai nevoie de un împrumut.

 

Citește și: Horoscopul iernii

sursa foto: Shutterstock