Berbec: Viitorul apropiat aduce oferte bune

2016 a fost un an provocator pentru Berbeci, cu multe situații și surprize neplăcute, cu unele pierderi și compromisuri pentru care nu erai pregătită. Poate că ai luat și tu decizii greșite, sub presiunea evenimentelor, poate că au fost de vină și astrele, mai ales că Uranus nu a fost de partea ta. Dar lucrurile încep să se îndrepte din luna februarie a anului viitor, când vei avea mai mult sprijin din partea destinului. O să muncești la fel de mult și vei avea parte de un program încărcat, dar sărbătorile de iarnă îți vor aduce și distracții. Vei reuși să te relaxezi și să îți revezi prietenii de demult. Tot în decembrie, ai șanse mari să recucerești inima cuiva din trecut, dacă ești singură.

 

Cele mai importante momente

28 ianuarie – Uranus, astrul surprizelor, își încheie mersul retrograd în zodia ta și promite să îndrepte situațiile dificile cu care te-ai confruntat în ultimul an. Sunt șanse mari să te bucuri pe viitor de mai multe surprize frumoase.

3 februarie – zodia ta primește vizita lui Venus care se arată deosebit de generoasă, la început de an. Ea poate să îți deschidă noi perspective în carieră, dacă dorești să faci o schimbare.

Taur: Atmosferă destinsă de sărbători!

Presiunea scade, la sfârșit de an, vin zile frumoase în decembrie și te bucuri din plin de apropierea sărbătorilor. Trebuie doar să fii precaută cu banii, deoarece Mercur va fi retrograd exact în perioada în care cu toții avem nevoie de fonduri mai mari pentru cadouri și petreceri. Dar te vei descurca și vei reuși să oferi familiei un Crăciun plină de căldură și surprize. În mod special, în preajma sărbătorilor te vei concentra asupra momentelor emoționale și, poate, vei încerca să iei legătura cu o persoană dragă din trecut. Din ianuarie, ar fi bine să profiți de influența lui Venus și să cauți noi resurse financiare. În noul an, vei avea nevoie de venituri mai mari pentru a-ți împlini toate visurile.

Cele mai importante momente pentru Tauri

19 decembrie – Mercur începe o nouă mișcare retrogradă în semnul Capricornului, ceea ce nu este o veste prea bună pentru zodia ta. Deși decembrie este o lună frumoasă, vei avea multe cheltuieli și banii se vor risipi pe te miri ce.

3 ianuarie – situația ta financiară se va restabili din luna ianuarie când Venus va traversa zodia Peștilor și te va ajuta să faci iar economii. Tot datorită ei, este posibil să recuperezi banii pe care nu i-ai primit la sfârșitul anului 2016.

Horoscopul iernii 2016 – 2017

Gemeni: Provocări inedite

Ești motivată, ești plină de energie și ai multe de rezolvat în decembrie. Va fi un sfârșit de an ieșit din comun, în care va trebui să rezolvi rapid o mulțime de probleme, să pleci la drum lung sau să te ocupi de situații cu care nu te-ai mai întâlnit până acum. Dar ești creativă și te vei strecura printre obstacole. Poți transforma obligațiile mai puțin plăcute într-o oportunitate. Te vei dedica mai mult și partenerului de cuplu, care are nevoie de tine mai mult ca oricând. Iar, la începutul anului viitor, veți fi mai apropiați și veți face planuri noi împreună, mult mai ambițioase decât anul trecut. Cariera poate fi în prim plan, dar mult mai importante vor fi planurile legate de locuință și plata unor datorii.

Cele mai importante momente pentru Gemeni

19 decembrie – Mercur, patronul zodiei tale, intră într-o nouă etapă retrogradă, ceea ce poate aduce noi provocări și momente tensionate. Va fi mai greu să îți gestionezi economiile, pentru că apar cheltuieli neprevăzute, și trebuie să fii precaută în călătorie.

28 ianuarie – Luna nouă din Vărsător este un semn bun pentru zodia ta și favorabil unor schimbări importante. Trebuie să te gândești de la începutul anului la ceea ce îți dorești cel mai mult și să acționezi!

Rac: Punct și de la capăt!

Nativii din zodia Racului vor găsi fericirea în cuplu

Nativii din zodia Racului vor găsi fericirea în cuplu

La final de an, vei avea o perioadă foarte aglomerată, cu multe treburi casnice, cu noi obligații la serviciu și multe drumuri. Nu este exclus să se complice situația și cu probleme medicale, dar vor fi trecătoare, dacă reușești să te odihnești și să urmezi un tratament adecvat la timpul potrivit. Sărbătorile vor veni cu bucurii și mici surprize din partea celor dragi. Iar, dacă vrei să le petreci departe de casă, vei avea parte de o vacanță frumoasă. Pe de altă parte, decembrie este o lună excelentă pentru planuri noi de viață și pentru a pune capăt unor situații care îți crează probleme. La început de ianuarie, Luna plină te poate ajuta să închei ultimele socoteli cu oamenii care ți-au creat probleme și să mergi mai departe.

Cele mai importante momente pentru Raci

12 ianuarie – va fi Lună plină în Rac, un moment inedit la început de an, în care se pot încheia anumite situații speciale din viața ta, pentru a face loc unor schimbări. Dar va fi și un moment în care vei avea alegeri dificile de făcut.

25 februarie – Mercur va intra în zodia Peștilor și va avea o influență pozitivă și asupra zodiei tale, oferindu-ți șansa de a călători mai mult, poate chiar în interes de serviciu. Pe de altă parte, Mercur te va ajuta să câștigi mai bine în luna februarie.

Leu: Fii atentă cu banii!

Banii și situația ta materială sunt foarte importante, la sfârșit de an. Nu acumula datorii, doar pentru a cumpăra câteva cadouri mai scumpe de Crăciun, dar nici nu împrumuta sume mari de bani altor persoane. Ai grijă de economiile tale și folosește-le doar pentru a te simți bine și pentru a face surprize frumoase celor dragi. Din ianuarie, situația ta financiară va crește și vei avea mai puține griji. Primele săptămâni ale noului an vor fi liniștite și prospere, dar din februarie este posibil să te confrunți cu situații mai delicate. Va fi Lună plină în zodia ta, în ultima lună de iarnă, și este posibil să te pună în fața unui compromis destul de dificil.

Cele mai importante momente pentru Lei

8 ianuarie – Mercur își va încheia mișcarea retrogradă în Săgetător și vor veni vești mai bune și pentru zodia ta. Din ianuarie, situația ta materială se îmbunătățește și te vei distra mai mult cu prietenii apropiați.

11 februarie – va fi Lună plină în zodiac Leului, iar acest eveniment astral va fi dominat de opoziția elementelor Aer-Foc. Trebuie să fii atentă ce decizii iei, la ce renunți și ce accepți în viața ta.

Fecioară: Sărbători aglomerate, dar frumoase!

La început de iarnă ai mai mult de muncă decât oricând. Cu puţină răbdare, de îndată ce vei trece în noul an, vei avea parte şi de ajutor. Dar, până atunci, trebuie să te descurci singură. Obligațiile de la serviciu și toate pregătirile pentru Sărbători este posibil să te copleșească, dar nu te lăsa intimidată de greutăți. Ocupă-te mai întâi de treburile urgente pe care le ai de rezolvat la serviciu. Primele bune se dau pentru rezultatele de la sfârşit de an și merită să te lupți pentru ele. Vei avea câteva întâlniri importante chiar înainte de Crăciun şi este indicat să nu întârzi la nici una. În ianuarie, vei resimți lipsa banilor, dar în februarie sunt șanse mari să îți crească iar bugetul.

Cele mai importante momente pentru Fecioare

29 decembrie – va fi Lună nouă în Capricorn, un moment prielnic pentru zodia ta, cu surprize frumoase legate de relația de cuplu. Iar, dacă ești singură, sunt șanse mari să îți găsești un partener.

7 februarie – tranzitul lui Mercur în Vărsător poate fi de bun augur dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă lucrezi pentru o schimbare la serviciu. Condițiile de lucru se pot îmbunătăți și îți va merge mai bine.

Balanță: Dragostea, în prim plan

Iarna aceasta ai mai mult noroc la bani. În afară de o mică scădere a veniturilor în luna februarie, în decembrie şi ianuarie îţi sporesc economiile şi ai noroc dacă vrei să cumperi cadouri și lucruri deosebite. Dacă există probleme în relaţia de dragoste, îţi va lua mult timp până vei reuşi să restabileşti pacea în familie. Dar atmosfera sărbătorilor de Crăciun şi de Revelion va fi mai frumoasă. Banii care se vor aduna în portofelul tău vor contribui şi ei la armonia din familie. Dacă nu eşti căsătorită, ai parte de o viaţă de cuplu plină de surprize. Din ianuarie, te vei bucura de stabilitate, dar vei petrece mai puţin timp alături de soţ, pentru că vei fi foarte ocupată la începutul anului.

Cele mai importante momente pentru Balanțe

19 decembrie – Mercur retrograd în Capricorn te avertizează că pot apărea probleme financiare în familie, dacă nu ai niște economii puse de-o parte pentru Sărbători și pentru cadourile celor dragi.

3 februarie – tranzitul lui Venus prin Berbec te ajută în relația de cuplu, risipește temerile și gelozia și vă oferă șansa să retrăiți pasiunea de la început. Chiar dacă sunteți amândoi ocupați, momentele trăite împreună vor fi pline de dragoste.

Horoscopul iernii 2016 – 2017

Scorpion: O iarnă plină de evenimente și călătorii

Ține-ți prietenii aproape și nu neglija relaţiile vechi, care se bazează pe încredere și sprijin reciproc. Oricât ai fi de ocupată, mai ales în decembrie, fă-ți timp să răspunzi și la invitaţiile celor apropiaţi. După data de 14 decembrie, rişti să ai o discuţie neplăcută cu o prietenă foarte bună, dar trebuie să găsești repede o soluție pentru problemele dintre voi. Din luna ianuarie, dispui de mai mulţi bani şi pleci în câteva călătorii scurte. Vei avea și mai multe zile frumoase zile, pline de dragoste şi de surprize. Iar, în februarie, dacă ai ocazia să avansezi pe plan profesional, nu refuza colaborările pe care le primești.

Cele mai importante momente pentru Scorpioni

19 decembrie – tranzitul lui Marte prin Pești poate aduce o perioadă cu multe tensiuni, discuții și decizii pripite. Trebuie să fii diplomată cu toată lumea și foarte atentă cu prietenii mai sensibili.

11 februarie – va fi Lună plină în Leu, un moment astrologic care ar putea aduce schimbări bune și pentru zodia ta. Profită de orice șansă vei avea legată de locul tău de muncă și încearcă să obții noi avantaje.

Săgetător: Te bucuri de surprize și beneficii noi

Multă muncă şi monotonie, la început de iarnă, pentru că se adună obligații pe care nu le poți trece cu vederea. Dar dragostea va compensa zilele pierdute cu munca și va oferi zile excelente în cuplu, în preajma Sărbătorilor. Dacă îţi doreşti o schimbare cu orice preţ, acum ar fi momentul să te gândeşti să faci un copil, pentru că îl vei naşte anul viitor, într-una din cele mai frumoase perioade ale vieţii. Din ianuarie, cursul astrelor este favorabil pentru orice fel de câştig. Poate nu vei obţine bani de fiecare dată când îţi vei încerca norocul, dar vei putea câştiga numeroase beneficii pentru familie.

Cele mai importante momente pentru Săgetători

8 ianuarie – Mercur revine la mersul direct în zodia ta și favorizează câștigurile, beneficiile, călătoriile, dar și relațiile profesionale. O colaborare ți-ar putea aduce satisfacții mari pe viitor.

5 februarie – Jupiter își va începe mișcarea retrogradă în Balanță, ceea ce ți-ar putea afecta o vreme stabilitatea în cuplu. Dar, dacă ești mai atentă la nevoile partenerului tău, vei menține pacea.

Capricorn: 2017 poate aduce prosperitate

Capricornii se vor bucura de multe daruri iarna aceasta

Capricornii se vor bucura de multe daruri iarna aceasta

Sfârşitul anului este o perioadă de acalmie la serviciu. Multă muncă, dar monotonă. Se schimbă prea puţine lucruri şi nici tu nu mai vrei să cauţi ceva nou. Vei răsufla uşurată când vei primi bonusul de Crăciun şi mult aşteptatele zile libere. Vei fi fericită în familie, iar petrecerile îți vor ridica moralul. Perioada mai dinamică va începe din ianuarie, când zodia ta are prevăzute câteva evenimente mai deosebite. Dacă te gândeşti mai des la o soluţie să îţi deschizi propria afacere, ar trebui să treci la acțiune anul viitor, pentru că există șanse și poți deveni independentă financiar.

Cele mai importante momente pentru Capricorni

29 decembrie – Luna nouă sosește în zodia ta și aduce zile frumoase de sărbătoare, petreceri, prieteni noi și, poate, chiar șansa unei noi iubiri, dacă ești singură. Ți-ai putea petrece Revelionul într-un cadru de vis.

12 ianuarie – Mercur își încheie mișcarea retrogradă și va fi mult mai generos cu zodia ta. El favorizează în viitorul apropiat călătoriile, afacerile, negocierile și câștigurile consistente.

Vărsător: Profită de atmosfera Sărbătorilor!

Ultima lună a anului aduce veşti frumoase, dacă vrei să călătorești și să te distrezi mai mult. Chiar dacă nu toți prietenii vor fi alături de tine, nu renunţa la petrecerile pe care le-ai plănuit sau la excursia pe care o visezi de multă vreme. După un an de muncă, meriți să pleci la ski sau să vizitezi un oraș european cu o istorie bogată. Cadoul tău de Crăciun va fi mai special, anul acesta. Din ianuarie, trebuie să fii foarte prudentă la locul de muncă, unde pot apărea probleme la care nu te aşteptai. La începutul anului viitor, schimbările nu sunt favorizate de astre, astfel că trebuie să te mulțumești cu ceea ce ai.

Cele mai importante momente pentru Vărsători

7 decembrie – zodia ta primește vizita lui Venus, astrul iubirii, dar și al petrecerilor și al câștigurilor. Îți merge mult mai bine luna aceasta, aduni niște bani în plus și petreci alături de cei dragi.

28 ianuarie – va fi Lună nouă în Vărsător și un moment prielnic pentru a impulsiona activitățile de la serviciu. Chiar dacă nu sunt perspective de avansare sau schimbare, păstrează cu grijă ceea ce ai.

Horoscopul iernii 2016 – 2017

Pești: Apără-ți dragostea și liniștea!

Te bucuri de zilele libere și de câștiguri frumoase, în decembrie, dar astrele te obligă să dai un nou examen în faţa iubirii şi a fidelităţii. Dacă eşti implicată într-o relaţie de lungă durată, între voi se insinuează gelozia. Ianuarie este o lună de-a dreptul furtunoasă pe plan sentimental. Dar februarie vindecă rănile şi te ajută să găseşti înţelegerea şi armonia. Pe de altă parte, la începutul anului viitor, vei fi tentată să abandonezi proiectele noi doar pentru că nu ai suficienţi bani. Dacă suma de care ai nevoie nu este prea mare, ai putea să te împrumuţi de la prieteni. Important este să fii hotărâtă să duci totul la capăt.

Cele mai importante momente pentru Pești

19 decembrie – zodia ta primește vizita lui Marte și viața socială se îmbogățește cu vizite, petreceri și evenimente deosebite. Dar, pentru o vreme, viața de cuplu va fi neglijată, ceea ce poate constitui o problemă mai târziu.

3 ianuarie – începe tranzitul lui Venus prin zodia ta și va marca o perioadă plină pentru relația intimă. Vei avea parte și de zile dificile, dar și de împăcări pasionale.