Horoscopul zilei de 9 iulie – zodia Berbec

Ai şanse mari să îţi faci un renume în branşa ta, pentru că oamenii te caută și primești chiar azi o ofertă de colaborare. Ți-ar prinde bine să lucrezi și la proiecte la care nu ai mai lucrat niciodată.

Horoscopul zilei de 9 iulie – zodia Taur

Nimeni nu își dorește asta, dar dimineața zilei de vineri poate fi o perioadă mai dificilă, sub influenţa astrelor din Capricorn şi Leu. Este posibil să te confrunţi cu obstacole mari şi să nu poţi realiza nimic. Situaţia se va îmbunătăţi mai pe seară.

Horoscopul zilei de 9 iulie – zodia Gemeni

Profită de energia benefică pe care o transmit astrele azi şi încearcă să lucrezi la proiectele cele mai dificile. Dacă pui în ordine lucrurile de vineri, luni dimineața îți va fi mai ușor să continui și vei reuşi.

Horoscopul zilei de 9 iulie – zodia Rac

Te vei bucura azi de o zi favorabilă, care începe cu o veste bună de la un angajator sau de la un client care își plătește, în sfârșit, datoriile. Se anunţă proiecte profitabile azi sau ședințe în care te poți afirma.

Horoscop 9 iulie – zodia Leu

Întoarce casa pe dos și caută peste tot cu atenție, dacă ai pierdut vreo bijuterie, pașaportul sau un obiect de valoare. Norocul este de partea ta și s-ar putea să găsești și alte lucruri cu valoare sentimentală.

Horoscopul zilei de 9 iulie – zodia Fecioară

Azi ar trebui să faci un experiment și să vezi cu ce colegi muncești mai bine în echipă. Sau, dacă ai o funcție de conducere, să formezi o echipă nouă și să discutați la o ședință etapele unui nou proiect.

Horoscopul zilei de 9 iulie – zodia Balanță

O atitudine pozitivă la serviciu îți va aduce beneficii. Nu intra încruntată în birou de dimineață, indiferent cât de dificile ar fi problemele de azi. Dacă ai fruntea senină, vei munci mai cu spor.

Horoscopul zilei de 9 iulie – zodia Scorpion

Trebuie să iei o decizie grea azi, să muncești pe brânci toată ziua sau să lași totul baltă și să pleci la mare. Nu este deloc ușor, mai ales dacă ești ambițioasă și ai vrei să finalizezi un proiect care aduce bani.

Horoscop 9 iulie – zodia Săgetător

Fii creativă azi și încearcă să găsești noi utilizări pentru obiectele sau pentru mașina care stau nefolosite de ceva vreme. Poate fi o zi bună să duci mașina mai veche în service, să o repari și să o vinzi.

Horoscopul zilei de 9 iulie – zodia Capricorn

Apar oportunități de investiții în turism, dacă ești interesat de acest domeniu. Chiar dacă a devenit un subiect sensibil, din cauza epidemiei de coronavirus, în turism banii se fac ușor și repede.

Horoscopul zilei de 9 iulie – zodia Vărsător

Situaţii inedite la serviciu te ajută să îţi dai seama în ce direcţie ar fi bine să te îndrepți. Este momentul să te afirmi, să pui în discuţie ideile tale cele mai bune la şedinţe. Dacă unii colegi pierd, este cazul ca tu să recuperezi.

Horoscopul zilei de 9 iulie – zodia Pești

Vei avea şansa să cunoşti mai bine oameni despre care aveai păreri împărţite. La serviciu, vei clarifica probleme vechi şi vei afla informaţii utile, datorită cărora vei reuşi să iei decizii mai bune.

Citește și horoscopul lunii iulie, realizat de Medeea.