Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Berbec

Poate că te bazezi prea mult pe rudele sau frații tăi pentru a rezolva anumite probleme de familie mai neplăcute. Dar azi este rândul tău să te implici și să îi scutești pe ceilalți de griji.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Taur

Pot apărea discuții despre situații tensionate din căsnicie. Se pare că este vorba de situaţii care pot deveni şi mai complicate pe măsură ce trece timpul, dacă nu intervii la timp.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Gemeni

Vei avea ocazia să te împrieteneşti cu persoane influente, probabil din sfera ta de lucru sau din grupul prietenilor tăi. După amiaza este o perioadă excelentă pentru întâlniri și dialoguri.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Rac

În carieră, Marte te îndeamnă să încerci să îţi cauţi un alt loc de muncă. Ziua de 7 a-7-a este o zi norocoasă pentru zodia ta și pot apărea câteva oferte bune.

Horoscop 7 iulie – zodia Leu

Vei avea şansa să găseşti un loc de muncă sau să îţi depui candidatura pentru un post mai bun, în compania ta. Azi este o zi foarte bună să vorbești cu unul dintre șefi despre poziția ta.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Fecioară

Venus vine cu schimbări în viaţa profesională, de care poţi profita, dacă vrei să schimbi situaţia actuală. Sunt șanse să găsești ceva mai bun și să faci un progres, dacă abordezi oamenii cu influență.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Balanță

Bugetul familiei este suficient pentru primele pregătiri de vacanță. Te poți gândi azi la primul tău concediu și la tot ceea ce vrei să faci în vacanță, la destinațiile pe care le dorești de ani de zile.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Scorpion

O duci bine cu banii și este o zi norocoasă pentru investiții. Grăbeşte-te să cumperi lucruri mai scumpe, cum ar fi un telefon sau un televizor, mai ales dacă poți profita de reduceri.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Săgetător

Problemele de cuplu s-ar putea rezolva mai uşor, dacă vorbiţi mai mult despre voi doi. Abordați planurile de viitor şi dorinţele care nu s-au împlinit încă, dar fără să vă faceţi reproşuri inutile. 

Horoscop 7 iulie – zodia Capricorn

Profită de numărul norocos 7 de azi, care poate aduce veşti bune în plan profesional. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, ia legătura cu toţi prietenii care te pot ajuta în acest sens.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Vărsător

Mercur îţi propune o călătorie spre locuri romantice sau un concediu cu familia, dacă nu ai reuşit să pleci în vacanţă până acum. Este momentul potrivit să pleci departe de casă, la drum lung.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Pești

Ai ocazia să corectezi o greşeală din trecut, să repari o relaţie afectată de evenimente independente de voinţa ta. Poţi recâştiga un prieten în care ai avut încredere şi care te apreciază.