Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Berbec

Vei avea norocul să realizezi aproape tot ce îţi propui în cursul zilei de azi, atât la serviciu, cât și în afara serviciului. Începe o săptămână bună pentru proiecte îndrăzneţe și trebuie să ai mai multă încredere în tine.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Taur

Cauţi fericirea cu orice preţ, dar s-ar putea să te înşeli şi să mergi pe un drum greşit. Dovezile de afecţiune pe care ţi-ai dori să le primeşti sunt destul de firave.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Gemeni

Fii mai atentă, dacă te implici într-o relație nouă. Venus anunță o perioadă bună pentru câștiguri, dar tensionată pentru relațiile de cuplu. Este posibil ca legătura dintre voi să nu fie una durabilă.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Rac

Te vei întâlni cu persoane în care nu ai încredere, dar cu care trebuie să colaborezi cumva. Abordează-le cu diplomaţie, deoarece unele dintre ele îţi pot fi de ajutor când te aștepți mai puțin.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Leu

Depinzi de alte persoane să îţi rezolvi o parte din treburile urgente. Încearcă să grăbeşti lucrurile ca să te bucuri de libertate și să ai mai mult timp pentru tine seara.

Horoscop 5 iulie – zodia Fecioară

Se adună prea multe treburi neterminate şi soluţiile de care ai nevoie par să întârzie. Nici cu banii nu stai prea bine în aceste zile, iar azi apar noi cheltuieli necesare.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Balanță

Îţi faci tot felul de planuri legate de casă şi de familie, care îţi provoacă nelinişte. Vei primi totuşi o veste care te va face fericită şi care te va ambiţiona să continui.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Scorpion

O situaţie mai deosebită te face să îţi aminteşti de o greşeală din trecut. Există riscul să fii influenţată din nou de aceleaşi persoane alături de care ai luat decizii nepotrivite.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Săgetător

La serviciu, te confrunţi cu oameni care încearcă să intervină peste munca ta. Trebuie să găseşti o cale diplomată să le arăţi care sunt responsabilităţile şi limitele lor.

Horoscop 5 iulie – zodia Capricorn

Ocupă-te îndeaproape de problemele noi de la serviciu. Dacă îi laşi pe cei din jur să lucreze în locul tău, vor face lucrurile numai pe jumătate.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Vărsător

Persoanele din jurul tău fac prea ușor promisiuni pe care nu le vor ține. Dacă începi o nouă relație de dragoste, nu te aștepta că lucrurile să se întâmple așa cum ai planificat, dacă nu comunicați direct.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Pești

Este timpul să închei o dispută veche sau să ajungi la un compromis cu persoana respectivă. Evită să împrumuţi bani sau să dai vreun obiect de valoare din casă.