Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Berbec

Dimineața poate fi capricioasă, cu stări contradictorii, dar nu pune la suflet lucrurile mărunte și neplăcute. Treci peste ele, capul sus și fă-ți o zi așa cum îți dorești tu.

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Taur

Dacă ți se reproșează azi că ai toane, poate că cei din jur au dreptate. Înseamnă că ai nevoie de relaxare. Nu sta în casă! Mergi la o plimbare lungă alături de partenerul tău și nu te mai gândi la probleme.

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Gemeni

O cană de ceai, o cană de cafea, o prăjitură și multă odihnă. Zilele cu lună plină nu sunt cele mai bune pentru zodia ta. Încearcă să stai departe de orice situație care se poate complica.

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Rac

Luna plină de azi îți arată că trebuie să îți concentrezi energia asupra unui proiect personal important, care poate fi rezolvat ușor până seara. Astrele vor fi de partea ta.

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Leu

Ești căutată de prietene sau de copiii care sunt mari deja, dar tot mai au nevoie de tine. Fiecare vrea ceva azi, o mână de ajutor, fără să se gândească dacă poți sau nu să fii alături de ei.

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Fecioară

Ești destul de confuză și nu știi ce decizii să iei în situații delicate legate de cuplu. Dar nu lăsa pe nimeni să te influențeze. Singura care știe cu adevărat ce vrea ești tu!

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Balanță

Ascultă ce spune intuiţia în problemele inimii, să nu îţi dezamăgeşti partenerul de cuplu. Profită de energia benefică a Lunii pline din Taur să echilibrezi relaţia intimă şi să te bucuri de dragoste.  

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Scorpion

Soarele din Scorpion este opus Lunii pline din Taur de azi. Așa că nu va fi o zi prea liniștită. Este posibil să apară discuții neplăcute cu cineva apropiat, dar vei calma spiritele cu o vorbă bună.

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Săgetător

Renunţă la obligaţiile rigide, care te împiedică să evoluezi. Încearcă să găseşti o altă cale pentru a-ţi atinge scopurile, fără să mai fii dependentă de ceilalți, mai ales dacă nu te ajută.

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Capricorn

Foloseşte la maximum timpul liber, bucură-te de independenţa pe care o ai şi ocupă-te de planurile tale personale. Vei fi sprijinită de astre, mai ales dacă vei realiza ceva creativ şi inedit.

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Vărsător

Fugi de rutină, ia o pauză lungă, călătoreşte sau distrează-te cu cei dragi. Profită de fiecare zi şi vei avea de câştigat! Luna plină poate aduce bucurie în familie.

Horoscopul zilei de 31 octombrie – zodia Pești

O veste s-ar putea să îți dea peste cap programul obișnuit de azi. Dar va fi o veste care va aduce și beneficii în următoarele zile, pentru că cineva îți demonstrează astfel că ține foarte mult la tine.