Horoscopul zilei de 29 iunie – zodia Berbec

Va fi o zi mai dificilă pentru dialoguri și legături, dar poate fi o zi potrivită să te ocupi mai mult de tine și de micile treburi din gospodărie. Îți faci de lucru prin casă și te concentrezi asupra proiectelor tale.

Horoscopul zilei de 29 iunie – zodia Taur

Va fi o zi destul de obositoare și vor fi momente în care treburile urgente te vor copleși. Dar trebuie să te gândești la beneficiile pe care le vei avea după ce vei rezolva totul.

Horoscopul zilei de 29 iunie – zodia Gemeni

Ar fi bine să eviți întâlnirea cu o persoană care ți-a creat neplăceri în trecut, chiar dacă aceasta insistă. Dacă legătura dintre voi nu poate fi una bazată pe sinceritate, nu trebuie să o încurajezi.

Horoscopul zilei de 29 iunie – zodia Rac

Poate fi o zi mai obositoare și te vei simți copleșită după amiaza de treburile pe care trebuie să le termini. Spre seară, încearcă să te relaxezi la un pahar cu vin sau chiar la cinema cu persoana iubită.

Horoscopul zilei de 29 iunie – zodia Leu

S-ar putea să ai discuții neplăcute legate de bani în familie. Poate că soțul sau părinții tăi consideră că ai avut cheltuieli cam mari în ultima vreme și încearcă să îți impună unele restricții.

Horoscop 29 iunie – zodia Fecioară

Te simți mai bine, ai o zi dinamică și vei depăși micile probleme de sănătate. Ar fi bine să ieși la o plimbare lungă după serviciu într-un parc cât mai liniștit și curat.

Horoscopul zilei de 29 iunie – zodia Balanță

Dacă trebuie să iei decizii mari azi, ar fi bine să le amâni pentru miercuri sau pentru joi. Marțea nu este o zi bună pentru decizii, pentru zodia ta. Este o zi în care trebuie să acționezi cu prudență.

Horoscopul zilei de 29 iunie – zodia Scorpion

Timpul zboară repede și vei avea senzația că nu ai cum să termini nimic din ce ți-ai propus. Ar fi bine să alegi o singură activitate sau un singur proiect, ca să fii sigură că îl finalizezi.

Horoscopul zilei de 29 iunie – zodia Săgetător

Ceva trebuie să se schimbe! Primești o veste bună, primești un telefon, te întâlnești cu oameni care te pot ajuta și vei avea o zi bună, astfel încât o dorință mai veche poate fi dusă la bun sfârșit.

Horoscop 29 iunie – zodia Capricorn

Apar tensiuni în relaţia de dragoste. Venus pune accentul pe ambiţii şi capricii. Situaţia tensionată dintre voi poate avea, însă, un final optimist, chiar dacă nu ești de acord cu tot ce pune la cale celălalt.

Horoscopul zilei de 29 iunie – zodia Vărsător

Eşti îngrijorată din cauza problemelor financiare, dar sfârşitul lui iunie îţi va aduce câştiguri mai mari. Poţi face investiţii serioase în folosul familiei sau poți demara un proiect important pentru cariera ta.

Horoscopul zilei de 29 iunie – zodia Pești

Vei avea surprize la serviciu și vei primi responsabilităţi sau proiecte noi. Schimbarea nu poate fi decât benefică, pentru că vei face ceva nou și vei căpăta experiență.